FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Puno je 15 za Istok, protiv Radnika.
Kome je puno 15 KM za istok ili zapad, ima sjever. Bitno je da dođete!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vidjet ćeš da nije tako.Dosta je raji ubleharnja.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:07Ista ce biti brojka nebitno da li je tri marke karta ili pedeset
Jel neko otisao u Hadzice da pogleda tekmu u 17:30 B tima protiv Radnika pa da nam napise ima li kvalitete u tom B timu
A ko "ublehara"?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:22Vidjet ćeš da nije tako.Dosta je raji ubleharnja.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:07Ista ce biti brojka nebitno da li je tri marke karta ili pedeset
-
- Kontakt:
Takvi su svakako tu svaku 5. tekmu. Ova cijena ti je zbog "kapitalaca" i da raja kupi sezonske sto ih malte ne obligira da dolaze cesce.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:22Vidjet ćeš da nije tako.Dosta je raji ubleharnja.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:07Ista ce biti brojka nebitno da li je tri marke karta ili pedeset
-
- Kontakt:
Čitava liga je ubleharenje i amaterizam,uz uslove na stadionu,a i cijene karata.MSOZ101 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:36A ko "ublehara"?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:22Vidjet ćeš da nije tako.Dosta je raji ubleharnja.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:07Ista ce biti brojka nebitno da li je tri marke karta ili pedeset
I ovaj portal je jedva docekao da objavi bruka Sarajeva u Rumuniji. U inat svima uzeti titulu pa nek pisu sta hoce.Samozdravlje je napisao/la: ↑02 avg 2025, 16:29fera je napisao/la: ↑02 avg 2025, 15:10Podrska Zekicu, strucnom stabu i igracima.
Nadam se da su se oporavili od ovoga u Rumuniji ko radi taj i grijesi nije kraj svijeta. Dolazak pojacanja i odlazak bitnih igraca sedmicu pred Europu meni ukazuje da fokus nije bio na europskim vec utakmicama u domacem prvenstvu.
Ako Bog da od sutra napad na titulu svim silama.
APSOLUTNO !!!!
Neko nam bas radi o glavi. Komentar fak*** bas zlonamjeran. Toliko puta se skandiralo: "Oni ti ga quse Zorane, Zorane" i sad pred pocetak prvenstva Borac, Zrinjski i jos neki bas bi voljeli vidjeti da ZZ ode. ABd nece moci. Do ovog trenutka nismo imali boljeg
i dobronamjernijeg trenera od "95 g. ZZ![]()
![]()
![]()
You are someone else I am still right here
- Maroon1946
- Kontakt:
Previše je 15km za ekipu koja prima 4 komada od random Rumuna
-
- Kontakt:
Ma ko ide sam na utakmicu cijena je prihvatljiva. Sve je poskupilo i red je da poskupe i ulaznice. Ali ko vodi citavu porodicu ovo je previse i mnogi ce vise dolaziti sami bez ostatka porodice. Samim tim posjeta ce biti slabija.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:07Ista ce biti brojka nebitno da li je tri marke karta ili pedeset
Mozda su zbog takvih trebali napraviti porodicne pakete ili staviti jeftinije ulaznice za djecu
-
- Kontakt:
Ma 10 djeci je glupost. Umjesto da privuku oni tjeraju djecu
Pa hoće li tog Slovaka ozvaničiti da tema živne malo u p.m.više
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
To se treba napraviti neki family pack i gotovo. Kad bi se tako gledalo, onda je skupo i dosta drugih stvari gdje moras platiti za cetvero. Meni je isto mnogo stvari skupo i nedostizno, pa ne dramim. Skupo je dati za svoj voljeni klub, a nije skupo za opijanja, kafane, koncerte, SFF pijancenja do zore i sl.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 19:11Ma ko ide sam na utakmicu cijena je prihvatljiva. Sve je poskupilo i red je da poskupe i ulaznice. Ali ko vodi citavu porodicu ovo je previse i mnogi ce vise dolaziti sami bez ostatka porodice. Samim tim posjeta ce biti slabija.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:07Ista ce biti brojka nebitno da li je tri marke karta ili pedeset
Mozda su zbog takvih trebali napraviti porodicne pakete ili staviti jeftinije ulaznice za djecu
Onaj ko bude htio, doci ce i tu sva rasprava staje. Zato kazem i da je tri marke onda bi rekli ma neka mene kuci sad ce mi Liverpool da gledam ko ce na stadion.
Imam kolegu koji kaze da mu je puno godisnje 25 KM za clansku, a ima vikendicu, dva auta i renta jedan stan u Sarajevu.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Hajde de....samo da ne bude propalo još prije 4 dana su ga najavili
-
- Kontakt:
Ne znam kralju koliko ti imas djece i vodis li ih na utakmice. A porodicne ljude sa djecom ne zanima taj sff i kafane. Nisam npr nikad otisao na takve manifestacije ali djecu vodim ponekad na utakmice ako je lijepo vrijeme i to me zanima. Nije skupo kad ides sam ali kad vodis jos troje je skupo. Gdje radi i zena malo je lakse. Ma haj da ne peglamo raju, vrijeme ce pokazati da je ovo bezobrazluk i da ce biti manje porodica na utakmicamaGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 19:32To se treba napraviti neki family pack i gotovo. Kad bi se tako gledalo, onda je skupo i dosta drugih stvari gdje moras platiti za cetvero. Meni je isto mnogo stvari skupo i nedostizno, pa ne dramim. Skupo je dati za svoj voljeni klub, a nije skupo za opijanja, kafane, koncerte, SFF pijancenja do zore i sl.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 19:11Ma ko ide sam na utakmicu cijena je prihvatljiva. Sve je poskupilo i red je da poskupe i ulaznice. Ali ko vodi citavu porodicu ovo je previse i mnogi ce vise dolaziti sami bez ostatka porodice. Samim tim posjeta ce biti slabija.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:07Ista ce biti brojka nebitno da li je tri marke karta ili pedeset
Onaj ko bude htio, doci ce i tu sva rasprava staje. Zato kazem i da je tri marke onda bi rekli ma neka mene kuci sad ce mi Liverpool da gledam ko ce na stadion.
Imam kolegu koji kaze da mu je puno godisnje 25 KM za clansku, a ima vikendicu, dva auta i renta jedan stan u Sarajevu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.