A bekovi SIvac i Burekovic, velika pojacanja.prisonbreak je napisao/la: ↑23 jul 2025, 10:11Nama djeluje dosta bolje. Stigli su Delic, Masic, Durmis i Jamakovic i stize jos jedan kvalitetan veznjak. Cijelu ekipu od prosle godine smo zadrzali. Drugacije radimo nego prethodni godina.gattuso1919 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 14:17Pozz dečki
Kakvo je kod vas stanje? Kako ste zadovoljni vašom ekipom, dolascima?
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
- prisonbreak
- Kontakt:
I to, zaboravio samKenoRob je napisao/la: ↑23 jul 2025, 13:08A bekovi SIvac i Burekovic, velika pojacanja.prisonbreak je napisao/la: ↑23 jul 2025, 10:11Nama djeluje dosta bolje. Stigli su Delic, Masic, Durmis i Jamakovic i stize jos jedan kvalitetan veznjak. Cijelu ekipu od prosle godine smo zadrzali. Drugacije radimo nego prethodni godina.gattuso1919 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 14:17Pozz dečki
Kakvo je kod vas stanje? Kako ste zadovoljni vašom ekipom, dolascima?

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Mislim da bi Celik i Jedinstvo mogle biti prve ekipe iza favorita (Sloboda, Gosk i Stupcanica).
Nadam se da cete iduce sezone biti kandidati za premijer ligu i vratiti se
Sretno i bujrum u Bihac
Nadam se da cete iduce sezone biti kandidati za premijer ligu i vratiti se

Sretno i bujrum u Bihac

-
- Kontakt:
Nema njih drug, ne javljaju se . Vjer su svi na bausteligattuso1919 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 00:44Mislim da bi Celik i Jedinstvo mogle biti prve ekipe iza favorita (Sloboda, Gosk i Stupcanica).
Nadam se da cete iduce sezone biti kandidati za premijer ligu i vratiti se![]()
Sretno i bujrum u Bihac![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.