Idemo sutra tiktoker 2/5 i Pa paaaa
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jest tesko narod Nalozit 

-
- Kontakt:
Kako moze biti kriv Senad kad je istjeran iz kluba na sve moguce nacine tri i po mjeseca prije toga?Valter je napisao/la: ↑01 avg 2025, 21:17Željezničar je ostao bez licence za igranje u evropskim takmičenjima prema odluci Prvostepene komisije za licenciranje Nogometnog saveza BiH. Plavi nisu na vrijeme uplatili novac koji su dugovali bivšem treneru Slavku Petroviću te su dobili odbijenicu za nastup u Evropi. Željezničar će zbog zabrane nastupa u Evropi za sezonu 2019/2020. ostati bez sigurnih 280.000 eura, koliko iznosi UEFA-ina nagrada za nastup u prvom pretkolu Evropske lige. Eventualni plasman u 2. pretkolo osigurao bi Željezničaru dodatnih 260.000 eura, a pored direktnih UEFA-inih nagrada, Plavi će ostati i bez dodatne zarade od prodaje ulaznica, sponzorskih ugovora i TV prava, što će sigurno biti veliki udarac za budžet koji je planiran. A "problem" ima svoje ime i prezime i zove se isplata dugovanja bivšem treneru Slavki Petroviću. Da ne bude zabune, Petrović nije problem, a nije ni FSBiH problem. Problem je "neko" iz kluba ko nije ispoštovao rok i na vrijeme izmirio dugovanja.
Nema ko drugi nego Misimović.
Za gubitak licence kojim je klub u 3-5 godisnjem periodu ostecen za visemilionski prihod i ogroman gubitak koeficijenta kriva je kompletna sampanjac ekipa koja nije znala popuniti uplatnicu. Da se ne lazemo, klubom su tada poimenicno upravljali: Nihad Selimovic, Jasmin Badzak, Mirza Ustamujic, Admir Dzubur, Zeljko Pervan, Borisa Misiraca, Drkic, Muris Becircic i Jasmin Lizde. I naravno Mirsad Siljak kao odgovorno lice.
Ne vidim nista lose davati podrsku treneru kluba isto kao sto Adzem ima. Ne zanima me gdje igra, dok je kod nas bio imao je dvije utakmice da valjaju.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:59E cuj Al Tuwairi strucnjak, nakon te podrske ti bi se trebao dobro zapitati.Pablo11 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:49E cuj Hiros..zeljovolimte je napisao/la: ↑02 avg 2025, 09:47Dali smo podrsku hercegovackoj ublehi nakon debakla protiv Sirokog, mislim da je i ovaj zasluzio..
Treba napomenuti da smo prosle godine imali sve moguce uslove. Skupa pojacanja (Dangubic, Mircevski), zadrzani najbolji igraci (Al Jaber, Muftic, Hiros, Boljevic), top pripreme..![]()
A Hiros igra u trenutno boljoj ekipi nego sto smo mi. Strucnjak procijenio da je Mircevski bolji od njega..
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Kakvu podrsku ima od tebe pitara Dudica bi doveo. Ne blamiraj se hljeba ti, treba nam egoista i cirkusant "neopoziva ostavka" Fedja Dudic.Pablo11 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 12:22Ne vidim nista lose davati podrsku treneru kluba isto kao sto Adzem ima. Ne zanima me gdje igra, dok je kod nas bio imao je dvije utakmice da valjaju.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:59E cuj Al Tuwairi strucnjak, nakon te podrske ti bi se trebao dobro zapitati.
A Hiros igra u trenutno boljoj ekipi nego sto smo mi. Strucnjak procijenio da je Mircevski bolji od njega..
Zamisli da smo mi ispali od ove ekipe sto je Radnicki izbacila ili od Mornara kao prosle godine. Adzema bi ti i slicni likvidirali ili od tadasnjeg drugoligasa Celika a u ekipi igraci kakve je pozelio.. e bas je trener za Zelje.
S obzirom da vam je stimao i Altuwairi..
I za Amera ste lagali da trazi 17.000 kao i za Galica. Da bi mogli menadzerisati i uvaljivati Pejice, Mircevske, belgijance i holandjane.
Na sta smo klub sveli da nam menadzeri uvaljuju ove holandjane za velike svote novca. Lijepi Amar Osim sto se tice mnogih stvari. Ne bi bilo raznih Sukala..
Nadji moj post koliko je Galic trazio? Nadji i za Amera gdje sam ja cifru napisao?zeljovolimte je napisao/la: ↑02 avg 2025, 12:36Kakvu podrsku ima od tebe pitara Dudica bi doveo. Ne blamiraj se hljeba ti, treba nam egoista i cirkusant "neopoziva ostavka" Fedja Dudic.Pablo11 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 12:22Ne vidim nista lose davati podrsku treneru kluba isto kao sto Adzem ima. Ne zanima me gdje igra, dok je kod nas bio imao je dvije utakmice da valjaju.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:59
E cuj Al Tuwairi strucnjak, nakon te podrske ti bi se trebao dobro zapitati.
Zamisli da smo mi ispali od ove ekipe sto je Radnicki izbacila ili od Mornara kao prosle godine. Adzema bi ti i slicni likvidirali ili od tadasnjeg drugoligasa Celika a u ekipi igraci kakve je pozelio.. e bas je trener za Zelje.
S obzirom da vam je stimao i Altuwairi..
I za Amera ste lagali da trazi 17.000 kao i za Galica. Da bi mogli menadzerisati i uvaljivati Pejice, Mircevske, belgijance i holandjane.
Na sta smo klub sveli da nam menadzeri uvaljuju ove holandjane za velike svote novca. Lijepi Amar Osim sto se tice mnogih stvari. Ne bi bilo raznih Sukala..
Spominji ga jos malo, mozda se vrati.

Fk Željezničar.
Ti baš promaši poentu.EDobric1997 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 12:14Kako moze biti kriv Senad kad je istjeran iz kluba na sve moguce nacine tri i po mjeseca prije toga?Valter je napisao/la: ↑01 avg 2025, 21:17Željezničar je ostao bez licence za igranje u evropskim takmičenjima prema odluci Prvostepene komisije za licenciranje Nogometnog saveza BiH. Plavi nisu na vrijeme uplatili novac koji su dugovali bivšem treneru Slavku Petroviću te su dobili odbijenicu za nastup u Evropi. Željezničar će zbog zabrane nastupa u Evropi za sezonu 2019/2020. ostati bez sigurnih 280.000 eura, koliko iznosi UEFA-ina nagrada za nastup u prvom pretkolu Evropske lige. Eventualni plasman u 2. pretkolo osigurao bi Željezničaru dodatnih 260.000 eura, a pored direktnih UEFA-inih nagrada, Plavi će ostati i bez dodatne zarade od prodaje ulaznica, sponzorskih ugovora i TV prava, što će sigurno biti veliki udarac za budžet koji je planiran. A "problem" ima svoje ime i prezime i zove se isplata dugovanja bivšem treneru Slavki Petroviću. Da ne bude zabune, Petrović nije problem, a nije ni FSBiH problem. Problem je "neko" iz kluba ko nije ispoštovao rok i na vrijeme izmirio dugovanja.
Za gubitak licence kojim je klub u 3-5 godisnjem periodu ostecen za visemilionski prihod i ogroman gubitak koeficijenta kriva je kompletna sampanjac ekipa koja nije znala popuniti uplatnicu. Da se ne lazemo, klubom su tada poimenicno upravljali: Nihad Selimovic, Jasmin Badzak, Mirza Ustamujic, Admir Dzubur, Zeljko Pervan, Borisa Misiraca, Drkic, Muris Becircic i Jasmin Lizde. I naravno Mirsad Siljak kao odgovorno lice.
Za ove sto ne kontaju poentu objasni nam sta je pisac htio rećiValter je napisao/la: ↑02 avg 2025, 15:11Ti baš promaši poentu.EDobric1997 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 12:14Kako moze biti kriv Senad kad je istjeran iz kluba na sve moguce nacine tri i po mjeseca prije toga?Valter je napisao/la: ↑01 avg 2025, 21:17Željezničar je ostao bez licence za igranje u evropskim takmičenjima prema odluci Prvostepene komisije za licenciranje Nogometnog saveza BiH. Plavi nisu na vrijeme uplatili novac koji su dugovali bivšem treneru Slavku Petroviću te su dobili odbijenicu za nastup u Evropi. Željezničar će zbog zabrane nastupa u Evropi za sezonu 2019/2020. ostati bez sigurnih 280.000 eura, koliko iznosi UEFA-ina nagrada za nastup u prvom pretkolu Evropske lige. Eventualni plasman u 2. pretkolo osigurao bi Željezničaru dodatnih 260.000 eura, a pored direktnih UEFA-inih nagrada, Plavi će ostati i bez dodatne zarade od prodaje ulaznica, sponzorskih ugovora i TV prava, što će sigurno biti veliki udarac za budžet koji je planiran. A "problem" ima svoje ime i prezime i zove se isplata dugovanja bivšem treneru Slavki Petroviću. Da ne bude zabune, Petrović nije problem, a nije ni FSBiH problem. Problem je "neko" iz kluba ko nije ispoštovao rok i na vrijeme izmirio dugovanja.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Poenta je da su svi klubovi napredovali dok nas Radnik dominira na Grbavici jer imamo bolesne navijače kojima su Amar i Miske važniji od Željezničara. Yebem i Amara i Misketa i sve koji ih ovdje spominjete kako bi drugog spustili.Hole82 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 15:49Za ove sto ne kontaju poentu objasni nam sta je pisac htio rećiValter je napisao/la: ↑02 avg 2025, 15:11Ti baš promaši poentu.EDobric1997 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 12:14
Kako moze biti kriv Senad kad je istjeran iz kluba na sve moguce nacine tri i po mjeseca prije toga?
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
To je to, bravo RiquelmeRiquelme1921 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 15:54Poenta je da su svi klubovi napredovali dok nas Radnik dominira na Grbavici jer imamo bolesne navijače kojima su Amar i Miske važniji od Željezničara. Yebem i Amara i Misketa i sve koji ih ovdje spominjete kako bi drugog spustili.

Zadnja izmjena: ELDIABLO20, dana/u 02 avg 2025, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
nama je jednom i direktor bio pitar, elem ništa nije nemoguće
a da je svako normalan protiv tu barem nema dileme. sve da ga lopta uopšte ne interesuje buraz mu je pitar… automatski no-go
Riquelme1921 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 15:54Poenta je da su svi klubovi napredovali dok nas Radnik dominira na Grbavici jer imamo bolesne navijače kojima su Amar i Miske važniji od Željezničara. Yebem i Amara i Misketa i sve koji ih ovdje spominjete kako bi drugog spustili.

-
- Kontakt:
Simoni napustio klub i presao u hrvatskog drugoligasa.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Mislim da je velika greska pustit Simonija
Znači Simoni isto kao i Laušević pušten bez da je dobio pravu šansu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
+1ELDIABLO20 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:37Tako ce i ostali koji su dosli, na kraju samo bacanje para.
100%
Tako je to kod nas, evo Efendić mali skroz solidno odigro u Stupčanici prošlu sezonu ovdje kod nas 9 opcija, ne znam na kraju ni gdje završio.
Prošle godine onaj Trogrančić prije toga Adonis Bilal i onaj Mijić itd itd
Bezveze gomilanje igrača koji su upitni hoćeli odigrat utakmice u Želji

Igraci iz federalne nam ne mogu i ne trebaju biti opcija. Primjer Odinaka. Dosao, brz, dobar, treba mu vremena. Das mu vremena, on vise vremena u diskoteci provodi. Obradov ce biti ista stvar. Transfer politika nula, katastrofaNekoSaDaleka je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:51+1ELDIABLO20 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:37Tako ce i ostali koji su dosli, na kraju samo bacanje para.
100%
Tako je to kod nas, evo Efendić mali skroz solidno odigro u Stupčanici prošlu sezonu ovdje kod nas 9 opcija, ne znam na kraju ni gdje završio.
Prošle godine onaj Trogrančić prije toga Adonis Bilal i onaj Mijić itd itd
Bezveze gomilanje igrača koji su upitni hoćeli odigrat utakmice u Želji
-
- Kontakt:
Pa mi imamo 3 vezna umjesto da ih imamo 5 6 ja ne vjerujem hocel neko reagovat il cemo citavu sezonu sedorfa gurat na CDM toliko govore o sirini a transfera nema nismo valjda sve pare potrosili na dosadasnja “pojacanja” pa nemamo za veznog il se Adzem misli oslonit na Radovca i Gojaka kao izmjene, nema konkurencije nikakve u veznom redu nemaju se razloga nadmecat i trenirat jace kad znaju da ce odigrat 50% tekmi njima dovoljno 40utakmica 3 vezna i dijete trebaju iznijet nek nam je Bog na pomoci nece na dobro
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lokomotifa i 15 gostiju.