NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Miloš Galin kaže da imamp igrače za ispadanje iz lige
Trenutne pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo. Početak priprema traženje ekipe, loši terenim oštra igra protivnika,...
Igrači vuku povrede, Uprava kluba je požurila dovesti novog trnera čim je Adžem najvaio odlazak,
Možda Žerića bezveze osuđujemo
Trenutne pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo. Početak priprema traženje ekipe, loši terenim oštra igra protivnika,...
Igrači vuku povrede, Uprava kluba je požurila dovesti novog trnera čim je Adžem najvaio odlazak,
Sad se i on igra menadzera pa mu nesto ne paseBihacSN je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:38Miloš Galin kaže da imamp igrače za ispadanje iz lige
Igracki kadar ne moze biti za ispadanja kad smo sacuvali sve jace igrace osim Obradova
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Da , On je bas veliki autoritet u svijetu fudbala.BihacSN je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:38Miloš Galin kaže da imamp igrače za ispadanje iz lige
A mozda ima i nekog svog da nam preporuci , bolje reci " uvali "
Miloš Galin

-
- Kontakt:
Bili smo za ispadanje kad god je on igrao za koga, mislim gdje god je igrao bile su ekipe za ispadanje. Tako da njegove izjave su bas ozbiljnog karaktera 

NK Jedinstvo od vlade USK dobilo 70000 KM
-
- Kontakt:
Da je jos jedna 0
Bez obzira na Bubamaru ( više je privatnog karaktera) Jedinstvo je brend i najjači kolektiv na kantonu, i treba dobiti više novca, nemam ništa protiv drugih ali treba podebljati cifru s obzirom na težinu imena.
Mislim da bi bila dobra ideja napraviti godišnje/ sezonske članske karte premium- 150 KM, zlatna 100 KM i srebrna 50 KM, s tim da od svake možeš imat popust ( veći ili manji) pri kupovini rekvizita kluba, postaviti kakav samousluzni aparat sa picem i ćerestama, također sa članskom popust da imaš… toliko ideja ima a da klub profitira ali ništa… al pod broj jedan prvo toalet za obe tribine
Samo ozbiljno da se nastavi i mnogo toga se može napraviti. Ne mora se nikog ni zaposliti staviš par automata na ulazu u stadion i čist profit.
-
- Kontakt:
Nije nikakva nauka da ova Uprava odradi stvari koje prizeljkujemo. Ali imaju li oni osim zelje dovoljno vremena i jesu li dovoljno kapacitirani ? Ima li tu profesionalaca, da rade samo za Jedinstvo da su na kraju krajeva u radmom odnosu itd...
Mozda mi svi skupa , kad je u pitanju Jedinstvu moramo i trebamo biti realniji.
Meni licno najveci upitnik je Zeric.
Svima nam je upitnik Žerić, možda nas covjek uvjeri u suprotno al ja njega kad vidim i onu sjebanu facu nikad osmijeha nema, sve mi to govori…BosnianRahatluk je napisao/la: ↑01 avg 2025, 17:39Nije nikakva nauka da ova Uprava odradi stvari koje prizeljkujemo. Ali imaju li oni osim zelje dovoljno vremena i jesu li dovoljno kapacitirani ? Ima li tu profesionalaca, da rade samo za Jedinstvo da su na kraju krajeva u radmom odnosu itd...
**** sada nemoj da budemo go.vna, ne smije se ni ancelottiBihac1299 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:40Svima nam je upitnik Žerić, možda nas covjek uvjeri u suprotno al ja njega kad vidim i onu sjebanu facu nikad osmijeha nema, sve mi to govori…BosnianRahatluk je napisao/la: ↑01 avg 2025, 17:39Nije nikakva nauka da ova Uprava odradi stvari koje prizeljkujemo. Ali imaju li oni osim zelje dovoljno vremena i jesu li dovoljno kapacitirani ? Ima li tu profesionalaca, da rade samo za Jedinstvo da su na kraju krajeva u radmom odnosu itd...
nemoj da na silu trazimo mane
zera je nas 2 puta preuzeo u rasulu i spasavao, zasluzio je sansu i kad ima ekipu i kad je organizovano bolje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Problem je sto ljudi ocekuju da meljemo pripreme. Imam i ja sumnje u zeru al ko sto kazes cupo nas je 2 put dati mu sansu. Poredimo se sa stupcanicom a svi zaboravljaju da je stupcanica prvo zadrzala sampionsku ekipu drugo istu tu ekipu su gradili unazad 3-4 godine. Stoji oni sve da Zera preuzima uigran kostur ekipe, da je dobio pojacanja i da smo do sad igrali protiv nizeligasa. Al treba isto malo i strpljenja , opet to su pripremne utakmice ne gine se za svaku loptu, tereni gdje smo igrali ( nisam bio vec po komentarima drugih) su oranice, isto protiv kamengrada (takodjer po komentarima) je malo i sudjenje lose bilo eto kao godisnjica njihovog postojanja. Treba malo i realan biti neka Zere , evo mu prilika ko u prvenstvu starta lose neka se mijenjaharden je napisao/la: ↑02 avg 2025, 13:14**** sada nemoj da budemo go.vna, ne smije se ni ancelottiBihac1299 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:40Svima nam je upitnik Žerić, možda nas covjek uvjeri u suprotno al ja njega kad vidim i onu sjebanu facu nikad osmijeha nema, sve mi to govori…BosnianRahatluk je napisao/la: ↑01 avg 2025, 17:39Nije nikakva nauka da ova Uprava odradi stvari koje prizeljkujemo. Ali imaju li oni osim zelje dovoljno vremena i jesu li dovoljno kapacitirani ? Ima li tu profesionalaca, da rade samo za Jedinstvo da su na kraju krajeva u radmom odnosu itd...
nemoj da na silu trazimo mane
zera je nas 2 puta preuzeo u rasulu i spasavao, zasluzio je sansu i kad ima ekipu i kad je organizovano bolje
U konačnici rezultati pripremnih utakmica ne moraju biti neko mjerilo, ali dobri rezultati sigurno dižu atmosferu u ekipi.
Imamo još skoro mjesec dana priprema, dovoljno vremena da se ekipa uigra.
Mi do sada niti jednu utakmicu nismo počeli sa našim najboljim sastavom.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Evo čini mi se da je ovo u Tomislavu sada približno najboljem sastavu.NeRi_K je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:25U konačnici rezultati pripremnih utakmica ne moraju biti neko mjerilo, ali dobri rezultati sigurno dižu atmosferu u ekipi.
Tako je, ovo je najbolji sastav poštujući u21 pravilo.Iceplayer je napisao/la: ↑02 avg 2025, 18:00Evo čini mi se da je ovo u Tomislavu sada približno najboljem sastavu.NeRi_K je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:25U konačnici rezultati pripremnih utakmica ne moraju biti neko mjerilo, ali dobri rezultati sigurno dižu atmosferu u ekipi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
1:0 gubimo
-
- Kontakt:
E jbg , pa hocemo li ista " ubosti " bez obzira sto su pripremne
Cini mi se da smo imali lose rezultate na pripremnim ono kad je Cala bio pa kad je pocela sezona mi ko Barcelona bili
koliko smo u Livnu u gostima dali, 7-8 komada

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.