svrakino1921 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 07:58
Aerodrom Sarajevo bilježi rekordne rezultate: Samo u julu bilo 292.574 putnika

svrakino1921 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 07:58
Vratili bi se na viršle. Nije da nisu navikliManijakdokraja9 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 23:52Ja znam da se davno pricalo da obojica navijaju za Zelju od malena. Koliko vas prca mirvah ne bi me cudilo da je tu samo iz licnih interesa, a vala otkad je tu i koliko je para ulozio, a nikakav znacajan rezultat ni pomak nije napravio, nije ni iskljucena ta mogucnost da ga plaho ne interesuje previse uspjeh kluba. Skonto frajko da je to rupa bez dna. Razlika izmedju Zelje i Sarajeva je sto Zeljo moze opstat bez "vlasnika", nije neka sila i ne bori se za titulu al funkcionise, on vama da ode vi za kifle ne bi imali. Jedno je htjet strateskog partnera, a drugo je morat.
Pa i s viršlama smo igrali Evropu, treće pretkolo lige prvaka, play off za ulazak u Kup Uefa, play off za ulazak u Evropa Ligu, kakve nebuloze pišete vi ovdje.Jurica95 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 08:30Vratili bi se na viršle. Nije da nisu navikliManijakdokraja9 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 23:52Ja znam da se davno pricalo da obojica navijaju za Zelju od malena. Koliko vas prca mirvah ne bi me cudilo da je tu samo iz licnih interesa, a vala otkad je tu i koliko je para ulozio, a nikakav znacajan rezultat ni pomak nije napravio, nije ni iskljucena ta mogucnost da ga plaho ne interesuje previse uspjeh kluba. Skonto frajko da je to rupa bez dna. Razlika izmedju Zelje i Sarajeva je sto Zeljo moze opstat bez "vlasnika", nije neka sila i ne bori se za titulu al funkcionise, on vama da ode vi za kifle ne bi imali. Jedno je htjet strateskog partnera, a drugo je morat.![]()
Tu se najbolje vidi razlika između velikog i malog kluba. Naosvajali se nekakvih trofeja u Osimovoj eri i sami sebi zalijepili etiketu velikog kluba. Misimović je na skupštini govorio o načinu osvajanja tih trofeja, a zna i javnost. Godinama nisu konkurentni za bilo kakav trofej, ne pitaju se apslutno ništa u bh fudbalu, totalno su irelevantni, a hoće da su veliki klub. S druge strane, Sarajevo je i na viršlama bilo itekako relevantan faktor u bh fudbalu. Da li novac sada koristimo na pravi način, to je drugi par cipela, ali da će bez investitora biti ugrožen opstanak kluba, pa to je presmiješno.Noke995 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 08:51Pa i s viršlama smo igrali Evropu, treće pretkolo lige prvaka, play off za ulazak u Kup Uefa, play off za ulazak u Evropa Ligu, kakve nebuloze pišete vi ovdje.Jurica95 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 08:30Vratili bi se na viršle. Nije da nisu navikliManijakdokraja9 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 23:52
Ja znam da se davno pricalo da obojica navijaju za Zelju od malena. Koliko vas prca mirvah ne bi me cudilo da je tu samo iz licnih interesa, a vala otkad je tu i koliko je para ulozio, a nikakav znacajan rezultat ni pomak nije napravio, nije ni iskljucena ta mogucnost da ga plaho ne interesuje previse uspjeh kluba. Skonto frajko da je to rupa bez dna. Razlika izmedju Zelje i Sarajeva je sto Zeljo moze opstat bez "vlasnika", nije neka sila i ne bori se za titulu al funkcionise, on vama da ode vi za kifle ne bi imali. Jedno je htjet strateskog partnera, a drugo je morat.![]()
I kad smo bili na viršlama nikad se nismo borili za opstanak, uvijek za Evropu ili titulu, za razliku od vas.
ne zna ni on sta je htio reci ovdje.
Da li te cesto boli glava? Mislis na povike i pjevanje u BL Enveru Kulasinu, na to mislis? Nisam znao da je ratni zlocinac a ni fasista, ali covjek se izgleda uci dok je ziv.bhfanatic14 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:30Gdje su reflektori u doboju ?? Gdje su reflektori u prijedoru??? Gdje su kazne za fasisticke povike i pjevanje ratnim zlocincima u banja luci? Jos niste kazne izrekli stoko kriminalna. Novinari radite svoj posao !!!
Za mene je skroz ok da Zrinjski odgodi sve utakmice dok se bori za ligu konferencije, jer to je u visem interesu tj interesu BiH fudbala, ko nas ostale j… kada nismo u toj prilici ove sezone. Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:43Smislit ce nesto i odgodit i protiv Borca. Ako nisu u stanju odigrat dvije domace utakmice u 6 dana protiv jedne sloge i Breidablika, ne znam kako ce protiv Borca u gostima i putovat na Island
Reflektori u Prijedoru su tamo gdje trebaju i biti. Pored terena.bhfanatic14 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:30Gdje su reflektori u doboju ?? Gdje su reflektori u prijedoru??? Gdje su kazne za fasisticke povike i pjevanje ratnim zlocincima u banja luci? Jos niste kazne izrekli stoko kriminalna. Novinari radite svoj posao !!!
Meni kao navijacu Zrinjskog ovo smeta. U startu si u minusu tri utakmice(ako odgode i Borac), kasnije kad i ako udjes u grupe imat ces jos zgusnutiji raspored i nema teorije da ces nadoknadit sve uz ne znam kakve pogurance.MikiPirs je napisao/la: ↑02 avg 2025, 12:36Za mene je skroz ok da Zrinjski odgodi sve utakmice dok se bori za ligu konferencije, jer to je u visem interesu tj interesu BiH fudbala, ko nas ostale j… kada nismo u toj prilici ove sezone. Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:43Smislit ce nesto i odgodit i protiv Borca. Ako nisu u stanju odigrat dvije domace utakmice u 6 dana protiv jedne sloge i Breidablika, ne znam kako ce protiv Borca u gostima i putovat na Island
GOLEM SI AERODROMU SARAJEVOsvrakino1921 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 07:58
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.