Nikola Katić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Nikola Katić
Muuuuhhh kakvo tele hahah... jedan od najslabijih na flashscore 6.8 on i karius najgori... vjeciti cvajtas koji je izbacen iz ziriha na zimu. Samo serviraj bosnji lazi i propaganda, nece on progledat nikad. Kata golgeteru
sad ce im kockar ispricat kako njegov pulen dao gol u cvajti heeee
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- katalinski
- Kontakt:
Pa i nije neka razlika između najboljih klubova iz cvajte i lošjih iz bundeslige. Za razliku od ostalih liga petice , nove ekipe uspiju i opstati. Fino bi bilo da Muslic /uz Katica/ bude taj koji će vratiti Schalke u Bundesligu.
Pratiti ih kao Köln prošle godine sa 3 nasa igraĉa.
Ajvatar
- Beduin
- Kontakt:
Jesi li gledao utakmicu?bhfanatic14 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 22:34Muuuuhhh kakvo tele hahah... jedan od najslabijih na flashscore 6.8 on i karius najgori... vjeciti cvajtas koji je izbacen iz ziriha na zimu. Samo serviraj bosnji lazi i propaganda, nece on progledat nikad. Kata golgeterusad ce im kockar ispricat kako njegov pulen dao gol u cvajti heeee
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ono što bode baš u oči kod katica jeste to da je jezivo koliko je loš sa loptom u nogama a to je u danasnje vrijeme kod stopera jako bitno. Za naše prilike top stoper ali u globalu prosjek.
-
- Kontakt:
Odigrao odlicno utakmicu i pored crvenog, koji je bio posledica snaznog udarca u glavu od saigraca.Nije zelio da mu se van terena ukaze pomoc vec da nastavi igrati sto prije.
Bio sam slobodan večeras i baš sam se nameračio gledati ovu utakmicu, vidio na Sofascoreu da će prijenos biti na Areni, kad ćorak, bilo na Sportklubu. Ali sam pregledao dosta komentara na Twitteru i svi redom su super pozitivni.
Inače Katić čitavu ovu godinu igra dobro u klubu, i mislim da bi se dobro dopunjavao u tandemu s Muharemovićem ako Tarik dobro započne sezonu u Seriji A. Tarik kao okretan štoper, ljevak koji zna iznijeti loptu i Nikola kao onaj klasični borbeni štoper, visok i snažan, dešnjak.
Inače, Hertha je pretendent na prva tri mjesta (mada se u Cvajti ne zna do 30. kola) i imaju najveći budžet u ligi tako da su ovakvim otvaranjem napravili odličnu stvar.
Inače Katić čitavu ovu godinu igra dobro u klubu, i mislim da bi se dobro dopunjavao u tandemu s Muharemovićem ako Tarik dobro započne sezonu u Seriji A. Tarik kao okretan štoper, ljevak koji zna iznijeti loptu i Nikola kao onaj klasični borbeni štoper, visok i snažan, dešnjak.
Inače, Hertha je pretendent na prva tri mjesta (mada se u Cvajti ne zna do 30. kola) i imaju najveći budžet u ligi tako da su ovakvim otvaranjem napravili odličnu stvar.
- Beduin
- Kontakt:
Ako Fanatic kaze da je najgori na Flashscore onda ko ste vi da gledate utakmicu i kazete da je odigrao dobro.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema sanse da je u bilo kojoj kombinaciji Katic ispred Barisica, to je je jednostavno tako.Zglavkar je napisao/la: ↑01 avg 2025, 23:44Bio sam slobodan večeras i baš sam se nameračio gledati ovu utakmicu, vidio na Sofascoreu da će prijenos biti na Areni, kad ćorak, bilo na Sportklubu. Ali sam pregledao dosta komentara na Twitteru i svi redom su super pozitivni.
Barisic je uz Tahirbega vjerovatno najkriticniji igrac u repci. Mnogo nesigurnosti i gresaka.fanatik19 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 00:06Nema sanse da je u bilo kojoj kombinaciji Katic ispred Barisica, to je je jednostavno tako.Zglavkar je napisao/la: ↑01 avg 2025, 23:44Bio sam slobodan večeras i baš sam se nameračio gledati ovu utakmicu, vidio na Sofascoreu da će prijenos biti na Areni, kad ćorak, bilo na Sportklubu. Ali sam pregledao dosta komentara na Twitteru i svi redom su super pozitivni.

-
- Kontakt:
Nisam ni ja najveći ljubitelj Katića ali ovo kad pročitam liči mi na izbacivanje nekakve lične histerije, ispravi me ako griješim.bhfanatic14 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 22:34Muuuuhhh kakvo tele hahah... jedan od najslabijih na flashscore 6.8 on i karius najgori... vjeciti cvajtas koji je izbacen iz ziriha na zimu. Samo serviraj bosnji lazi i propaganda, nece on progledat nikad. Kata golgeterusad ce im kockar ispricat kako njegov pulen dao gol u cvajti heeee
Fanatic kad nekog pohvali forum ce se srusitKrajinaKing je napisao/la: ↑02 avg 2025, 05:17Nisam ni ja najveći ljubitelj Katića ali ovo kad pročitam liči mi na izbacivanje nekakve lične histerije, ispravi me ako griješim.bhfanatic14 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 22:34Muuuuhhh kakvo tele hahah... jedan od najslabijih na flashscore 6.8 on i karius najgori... vjeciti cvajtas koji je izbacen iz ziriha na zimu. Samo serviraj bosnji lazi i propaganda, nece on progledat nikad. Kata golgeterusad ce im kockar ispricat kako njegov pulen dao gol u cvajti heeee
Ma vidis da lik samo blati. Nije nikad napisao nijednu pozitivnu stvar za nekoga.KrajinaKing je napisao/la: ↑02 avg 2025, 05:17Nisam ni ja najveći ljubitelj Katića ali ovo kad pročitam liči mi na izbacivanje nekakve lične histerije, ispravi me ako griješim.bhfanatic14 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 22:34Muuuuhhh kakvo tele hahah... jedan od najslabijih na flashscore 6.8 on i karius najgori... vjeciti cvajtas koji je izbacen iz ziriha na zimu. Samo serviraj bosnji lazi i propaganda, nece on progledat nikad. Kata golgeterusad ce im kockar ispricat kako njegov pulen dao gol u cvajti heeee
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa zar nije sve naj pisao za Vrancica, Prcica, Sarica, Hajradinovica dok nisu dobili pozive. Sad mu je Saric poluamater, prije bio top dok je igrao u nekom sporu.DamirT je napisao/la: ↑02 avg 2025, 09:28Ma vidis da lik samo blati. Nije nikad napisao nijednu pozitivnu stvar za nekoga.KrajinaKing je napisao/la: ↑02 avg 2025, 05:17Nisam ni ja najveći ljubitelj Katića ali ovo kad pročitam liči mi na izbacivanje nekakve lične histerije, ispravi me ako griješim.bhfanatic14 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 22:34Muuuuhhh kakvo tele hahah... jedan od najslabijih na flashscore 6.8 on i karius najgori... vjeciti cvajtas koji je izbacen iz ziriha na zimu. Samo serviraj bosnji lazi i propaganda, nece on progledat nikad. Kata golgeterusad ce im kockar ispricat kako njegov pulen dao gol u cvajti heeee
-
- Kontakt:
Soko nebudi glup i ne lazi, nikad nisam spominjo Hajradnovic niti sarica, jesam da su poluinvalidi i da su kriminalom usli u repku kao i katic. Ne lazi jos jednom nije to dobro ako vec nista o fudbalu neznas onda nemoj komentarisat ,ali pazi nekom nesta podmetat sto nije istina. Za tebe za kraj euro i svjetsko neces vidjet sa kockarsko alkoholicarsko menadzerskom prcijom , da dzabe se ne nadas i ne zivciras.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Nikola me podsjeća na Safeta Nadarevića kad je igrao kod Ćire u repki. Jak, borben ono glavom na kopačku, ispucati, napucati i uklizati.Zglavkar je napisao/la: ↑01 avg 2025, 23:44Bio sam slobodan večeras i baš sam se nameračio gledati ovu utakmicu, vidio na Sofascoreu da će prijenos biti na Areni, kad ćorak, bilo na Sportklubu. Ali sam pregledao dosta komentara na Twitteru i svi redom su super pozitivni.
Ali i treba nam jedan mesar u zadnjoj liniji. Napadači čuvaju noge, muda i glavu u duelima sa takvim tipom igrača.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Potres mozga.
Moze biti da sam te zamjenio sa nekim al koliko me moje sjecanje sluzi bio je neki fanatic sto je dizao te sto sam naveo gore i odjenom se usutio kad je vidio da su ka.rine od igraca.bhfanatic14 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 09:59Soko nebudi glup i ne lazi, nikad nisam spominjo Hajradnovic niti sarica, jesam da su poluinvalidi i da su kriminalom usli u repku kao i katic. Ne lazi jos jednom nije to dobro ako vec nista o fudbalu neznas onda nemoj komentarisat ,ali pazi nekom nesta podmetat sto nije istina. Za tebe za kraj euro i svjetsko neces vidjet sa kockarsko alkoholicarsko menadzerskom prcijom , da dzabe se ne nadas i ne zivciras.
Isto je sa ovim Karicem, to je kvalitet Civica ako ne i gori.
Ja ne branim Sergeja a sto se tice fudbala znam puno vise neg ti sigurno.
Mujakic, Saric, Hajradniovic, Karic i slicni su tanki igraci
-
- Kontakt:
Lothar Matthäus ga hvalio tokom cijele utakmice, kaze najbolji im igrac, da je stijena i bedem u odbrani i da je maltene sve duele dobio. Steta sto je Anel tvrdoglav i prznica, jer bi sa Nikolom bio dobra kombinacija.
-
- Kontakt:
Ili sto bi fanatik rekao, "bio je najgori na terenu"...Nikola Katić dobio nagradu za sjajan debi - Izabran je u tim kola 2. Bundeslige
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎