Sasvim solidno. Nakon onog zadnjeg ulaska i kako smo se proveli, nije lose i da ostanemo dvije do tri sezone ovdje. Naravno ako ce se ostale stvari rjesavati.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nosonja se iskazao, tako da nema potrebe da se oglašava u vezi Slobode do smrti pa i poslije. Najmanje bodova u istoriji PL BiH, možda je manje imao Đerzelez Zenica rahmetli. Mislim da ja ne bih smio proći pored Tušnja na kilometar od sramote
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Budala je Azmir ali kako ssm cuo, ovaj put ce se malo drugaciji pristup imati, vise rada manje bahatosti i razbacivanja. Korak po korak.DamirT je napisao/la: ↑01 avg 2025, 17:31Sasvim solidno. Nakon onog zadnjeg ulaska i kako smo se proveli, nije lose i da ostanemo dvije do tri sezone ovdje. Naravno ako ce se ostale stvari rjesavati.
Lako je dovesti 4-5 top igraca na formiranu ekipu ali mi smo u rasulu. Polako
- Beduin
- Kontakt:
Azmirov ego tesko da poznaje i dozvoljava "polako" i "ima vremena". Mislim da ce on na sve nacine gledati da udje u PL jer odlicno zna gdje zivi i koga vodi, zna da ce svi jedva docekati da ga opet popljuju i kazu da je nesposoban, da Sloboda treba igrati PL, bal bla bla.
Mada bih i ja najradije da se rezultat podredi stabilizaciji i zdravom nogama kluba, a za godinu-dvije da se upustimo u ozbiljniju pricu.
Mada bih i ja najradije da se rezultat podredi stabilizaciji i zdravom nogama kluba, a za godinu-dvije da se upustimo u ozbiljniju pricu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ima i to smisla, nije to njegov stil...Beduin je napisao/la: ↑01 avg 2025, 18:40Azmirov ego tesko da poznaje i dozvoljava "polako" i "ima vremena". Mislim da ce on na sve nacine gledati da udje u PL jer odlicno zna gdje zivi i koga vodi, zna da ce svi jedva docekati da ga opet popljuju i kazu da je nesposoban, da Sloboda treba igrati PL, bal bla bla.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Cinjenica je da su sve oci uprte u njega, i da se sve gleda,od kosulje koju nosi do toga sta izgovori. A primjetili ste da evo skoro godinu govori jako malo ako uporedimo onog,i ovog Azmira. Suti i nesto se radi a licno mi se to vise svidja trenutno.
legea-balkan.ba/product/komplet-dres-sorc-i-stucne-kit-narbona https://share.google/9Tg90W2jyadsfJGA9
Ovo nam zapada ko sto gledam
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ma kakve stabilizacije,izadji u evropu,konferecijska liga,grupna faza i eto para da rijesis dugove,punis stadion i dovedes sponzore!
Imas Borac Sarajevo Zrinjski koji su ti maltene sigurni za evropu, za cetvrto mjesto ti stoje Siroki, Velez, Zeljo, ja evo ne vidim na koji nacin mi se tu mozemo tek tako ubacit, ogromna kolicina para, znanja, lobiranja, politicke naklonosti ti treba da bi prvo dobacio se do borbe za cetvrto mjesto, o necemu vecem da ne pricamo, jer su to budzeti od 10+ miliona maraka, ako neko ina ideju ja bi volio da je cujem.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
OK dizajn. Malo za promjenu.klasik je napisao/la: ↑01 avg 2025, 19:32legea-balkan.ba/product/komplet-dres-sorc-i-stucne-kit-narbona https://share.google/9Tg90W2jyadsfJGA9
Ovo nam zapada ko sto gledam
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Al se zato andjeo s neba zna obuci da grmi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Il ce jednostavno Ađlan za jedno 2 godine potrazivati 70 hiljada od kluba

SLOBODA ILI NIŠTA
Sjenjak1919 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 23:26Il ce jednostavno Ađlan za jedno 2 godine potrazivati 70 hiljada od kluba![]()

Ne bi bilo šokantno, što jest jest.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Biće na ovo trenutno još pojačanja sigurno, a osim Čelika i Goška ne vidim ostale klubove zainteresovane u redu za ulazak u Premijer ligu. Stupčanica će teško do potrebne infrastrukture do iduće sezone, kao i ostali klubovi iz prve lige.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Neće biti gori od Kurtalića.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Bgm na ovim pripremnim Šupćanica dere pravo. Možda opet odrade farsu sa savezom, budu prvi, pa niko ne uđe u pl.sviunapad1010 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 23:49Biće na ovo trenutno još pojačanja sigurno, a osim Čelika i Goška ne vidim ostale klubove zainteresovane u redu za ulazak u Premijer ligu. Stupčanica će teško do potrebne infrastrukture do iduće sezone, kao i ostali klubovi iz prve lige.
Ovaj trener u Olovu Inđić mi se čini da zna raditi posao...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Meni je ovo Bratstvo bas kvalitetna ekipa.sviunapad1010 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 23:49Biće na ovo trenutno još pojačanja sigurno, a osim Čelika i Goška ne vidim ostale klubove zainteresovane u redu za ulazak u Premijer ligu. Stupčanica će teško do potrebne infrastrukture do iduće sezone, kao i ostali klubovi iz prve lige.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.