Jovicu sve najbolje, ali ovo sto si za njega napisao se slazem. Nije igrac za F. K. Sarajevo.Madafaka je napisao/la: ↑01 avg 2025, 19:00Ocekivano, svako ljeto ista prica. Nemas napadaca koji ce zabiti zicere dok protivnici to rutinski rjesavaju.
Primili 4 gola od ekipe koja je u ponedjeljak navecer odigrala tesku utakmicu.
Ove dvije utakmice su pokazale da je nas glavni igrac momak od 19 godina. Igra se skroz raspala nakon sto je izasao, Zekic je trebao rizikovati i drzati ga jos u igri pa sta bude.
Imali smo pozitivan rezultat iz prve utakmice, nije bilo potrebe da Renan igra, bolje da smo podebljali vezni red.
Ne znam na osnovu cega se forsira Jovic, lik uopste nije igrac za prvih 11 pogotovo nakon kiksa u prvoj utakmici, nije trebao igrati sinoc.
Hoce li potpisati Kovacik? Beganovic je solidan bek za nasu ligu i nista vise od toga. Kupresak prema naprijed moze nesto uraditi ali je u odbrani propuh.
Slijedi povratak u realnost i 3000-4000 ljudi protiv Radnika. Otvoriti prvenstvo pobjedom i napasti titulu.
Slazem se onako realno da smo favoriti za titulu i kup, ali mi moramo promijeniti mentalitet da bi sve doslo na svoje, nije to lahko uraditi na ovim prostorima.
Sto se tice Zekica citam da je spreman pricati o svemu, ja smatram da ga treba pustiti da radi ovu sezonu a dalje cemo vidjeti.