Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nemojte nam vise spominjati igrace iz nase lige, dok se ne pojave neka vremena gdje cu nasi klubovi znati napraviti igraca i istog forsirati i kada liga postane razvojna, do tad sakupljajte srpski i hrvatski sljam i nemojte da nas smarate.
Ima li još koji polovnjak da ga naši klubovi nisu isforsirali?
Sarajevo sa 10 stranaca i opet primise 4 komada.
Ukinuti bilo kakvu financijsku pomoć ovakvim klubovima. Neka im komsije financiraju ovaj otpad.
Sarajevo sa 10 stranaca i opet primise 4 komada.
Ukinuti bilo kakvu financijsku pomoć ovakvim klubovima. Neka im komsije financiraju ovaj otpad.
Meni je nevjerovatno gdje nadju ovoliko polovnjaka kod komsija i susjeda i kako preko noci od njih naprave igracine. I sto je najgore, gurnu ih odmah u vatru, bilo u prvu postavu, bilo kao prve izmjene. Onaj mali Mujkic brutalno odigrao zavrsnicu sezone, sad odjednom svi imaju prednost u odnosu na njega. Pa ovaj Bralic nije odradio 3 postena treninga s ekipom i on ga ubacuje u ovako vaznoj utakmici.
Elezi isto tako, a tamo mali Krdzalic spava na klupi, iako je u pripremnim utakmicama bio sasvim dobar. Umjesto Turkesa su odmah poceli gurati onog Hrvata i Gruzijca (obojica dosli na polusezoni), a frajer im na kraju spasio uzasnu sezonu itd, itd. O Zelji ne treba ni pricati, oni nemaju toliko para...

-
- Kontakt:
I onda kad im kazes da su levati, hujhudi, neznalice ,luzeri...ljute se, vrijeđaju, psuju...veli mrziš Sarajevo jer si iz Krajine, Podrinja, hercegovine...nebitno. i nije samo Sarajevo kod svih nasih klubova je tako ali zadnjih godina ali Sarajevo se bas istice sa ovim blamažama kako je dosao ovaj 'šeik" za vlasnika kluba, i sramoti i klub i grad i drzavu.
Kritika nije mržnja, kad jednom to shvate glupe bošnje ma iz kojeg grada kluba bili ...tek onda sw mozemo kolektivno nadati nekkom iskoraku i napretku
Kritika nije mržnja, kad jednom to shvate glupe bošnje ma iz kojeg grada kluba bili ...tek onda sw mozemo kolektivno nadati nekkom iskoraku i napretku
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Pa ima tu nekih igrača koji bi bili sasvim poželjni za reprezentaciju.
Još imaju tu neku akademiju, a u prvih 11 samo jedan igrac iz naše države. Da su barem prošli prvu prepreku, nego prime 4 komada od Rumuna.
I oni bi da budu kao Dinamo.
I oni bi da budu kao Dinamo.

Ima jedino da vodu nose na treningu. Pa najlosiji igrac iz reprezentacije bi bio najkvalitetniji igrac u svakom nasem timu. Eto koliko su nam timovi dobri.BOSNAAAMOJAAA je napisao/la: ↑01 avg 2025, 04:10Pa ima tu nekih igrača koji bi bili sasvim poželjni za reprezentaciju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ova naša liga je vjerovatno najveće smeće u Europi, ili ako nije najgora, sigurno je među 5 najgorih. Eto iz tog famoznog Borca smo imali reprezentativca, koji ne uspije ni milion nabiti nakon najbolje svoje sezone.
Mi se, naprosto, moramo osloniti na dijasporu i tu praviti priču. Belmin, kolikogod ovdje neko srao po njemu radi super stvari. Ismijavaju momka sto pije kafu s tinejdzerima, a svi koji to ovdje govore bi pristali da npr. Kerimu popuse kako bi popili s njim kafu.
Da je bogdo više Belmina...
Mi se, naprosto, moramo osloniti na dijasporu i tu praviti priču. Belmin, kolikogod ovdje neko srao po njemu radi super stvari. Ismijavaju momka sto pije kafu s tinejdzerima, a svi koji to ovdje govore bi pristali da npr. Kerimu popuse kako bi popili s njim kafu.
Mozda bi mu ti popusio ja ne bi nista uradio da popijem kafu s njim...kakav lik niđe veze231983 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 09:52Ova naša liga je vjerovatno najveće smeće u Europi, ili ako nije najgora, sigurno je među 5 najgorih. Eto iz tog famoznog Borca smo imali reprezentativca, koji ne uspije ni milion nabiti nakon najbolje svoje sezone.
Popusi ti meni onda, nije frkakakarut je napisao/la: ↑01 avg 2025, 11:20Mozda bi mu ti popusio ja ne bi nista uradio da popijem kafu s njim...kakav lik niđe veze231983 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 09:52Ova naša liga je vjerovatno najveće smeće u Europi, ili ako nije najgora, sigurno je među 5 najgorih. Eto iz tog famoznog Borca smo imali reprezentativca, koji ne uspije ni milion nabiti nakon najbolje svoje sezone.
Nakon pobjede protiv Darmstadta 5:1
Djuric danas opet 90 minuta u pobjedi protiv Werdera 1:0
Djuric danas opet 90 minuta u pobjedi protiv Werdera 1:0
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ma nije on pedofil on je dajguz...vidiš da bi popusio liku za kafu otvoreno priznaje, a onda trazi da mu ja popusim
Ped*rcina 1/1
*Bosnjak pravoslavne vjeroispovijesti

-
- Kontakt:
I kakva je situacija s njim?
Djuric ako se nametne u Hoffenheimu je drugo otkrice Nodia nakon momka iz Karine. Treba ga pohvaliti ako je ubo.
Inace Sulc napusta Plzen. Tako da bivsi fudbaler Karine sad postaje glavni tamo.
Inace Sulc napusta Plzen. Tako da bivsi fudbaler Karine sad postaje glavni tamo.

Eto objasnio sam ti u ppBOSNAAAMOJAAA je napisao/la: ↑01 avg 2025, 19:47I kakva je situacija s njim?
-
- Kontakt:
Kanye Rizvanovich za tri godine prvi golman reprezentacije

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- katalinski
- Kontakt:
Katic gol u Debiju
Dulic asistencija za Minhen 1860
Dulic asistencija za Minhen 1860
Ajvatar