I ja sam za to da se ukine pa da njukasl krene dominacijuchily-rz je napisao/la: ↑01 avg 2025, 18:29Samo što ta pravila nisu postojala kad su Chelsea i City kupovali bez ikakvog pokrića da bi danas mogli biti to što jesu.EBSCO je napisao/la: ↑01 avg 2025, 18:02Zato sto poenta engleskog FFPa nikad nije ni bila jednakost nego tjeranje klubova da trose u skladu sa svojim mogucnostima uz minimalno dopustanje "investicija" sa strane. Newcastle isto kao i svi ostali klubovi ima pravo potrositi sve pare koje je zaradio i smiju imati "gubitak" od 150 miliona u zadnje 3 godine. Pravila su ista za svakoga, drugo je sto Newcastle nema legacy kao te ostale ekipe pa da moze vise para uzeti na dresovima i ostalim merchom. Bit ce u boljoj poziciji kako i na tabeli budu rasli jer je veca nagrada + kako redovno budu igrali evropska takmicenja. Jbg Liverpool je uzeo 80-90 miliona samo radi toga jer su zavrsili prvi u prvoj fazi lige prvaka
Znači sad braniš Njukastlu ono što si nekom drugom u istoj toj ligi dopustio, kako to može biti pošteno?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Maroon1946
- Kontakt:
Ne znam za igrača sa većim potencijalom od Sona koji ništa nije osvojio. Po meni je čovjek kvalitetniji od Vinija za klasu.
Kupili Ekitikea za 95 mil a sad za njegovu zamjenu Isaka će dati 140+ mil. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobar igrač. Da je igrao za City u ovom periodu koji je proveo u Totenhamu, pricalo bi se o jednom od najboljih igraca svijeta.Maroon1946 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 08:55Ne znam za igrača sa većim potencijalom od Sona koji ništa nije osvojio. Po meni je čovjek kvalitetniji od Vinija za klasu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovaj isti profil jucer je objavio da se Newcastle povukao.
Naravno da je fejk profil.
Inace pratim Davida O. na instagramu,ove sezone je brzi sa informacijama od Fabrizija.
Kad je to Fabrizio bio prvi sa informacijama?Anoniman je napisao/la: ↑02 avg 2025, 11:04Ovaj isti profil jucer je objavio da se Newcastle povukao.
Naravno da je fejk profil.
Inace pratim Davida O. na instagramu,ove sezone je brzi sa informacijama od Fabrizija.
Hajde Šeško živ bio

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nece valjda i Sesko odbit Newcastle.
Hato u Projektu. Petnaestogodisnji amortizovani ugovor.

Hato u Projektu. Petnaestogodisnji amortizovani ugovor.

Bio bi jednako glup, teško da bi opet znao razliku između Azije i Afrike.
- feniksptica
- Kontakt:
Jedva cekam prvo kolo da nas pokradu i da poguraju Livcu pa da krene pravi fajt na forumu, ovo sve zasad prdimahovina.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Cekamo prvi pogresno dosuden aut da vidimo raspad sistema ovdjefeniksptica je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:01Jedva cekam prvo kolo da nas pokradu i da poguraju Livcu pa da krene pravi fajt na forumu, ovo sve zasad prdimahovina.
- superFrankie
- Kontakt:
Nova PGMOL titula u najavi ko god da osvoji osim Arsenalanerkolfc je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:34Cekamo prvi pogresno dosuden aut da vidimo raspad sistema ovdjefeniksptica je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:01Jedva cekam prvo kolo da nas pokradu i da poguraju Livcu pa da krene pravi fajt na forumu, ovo sve zasad prdimahovina.
Skuzeri peru 3 transfera po 100milki sa sićom. Standardna licemjerna priča. Coutinho money 2025
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.