FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Trebalo bi zaganjati Isaka sljedeće sezone ako ga Liverpool ne uzme već ove.
Jbga stručnjaci nisu prepoznali potencijal, a i mislim da je Lewa došao u tom periodu

Sjećam se kada se povezivao sa Barcom prije prelaska u Newcastle da se komentarisalo kako se Barca loži na igrače koji nemaju gola u sebi.
Don't hate what you don't understand.
Da se citiram,pare nisu problem para nema.Saurman je napisao/la: ↑01 avg 2025, 16:43Problem su pare i registracija inače ne bi nudili odplatu u ratama za Williamsa.
Barcelona wanted to sign Denzel Dumfries, who was keen on the move.
However, the Catalan club couldn't afford his €25M release clause.
(****: @SPORT)
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sport inace pouzdan izvor. Koliko se lik blamira
Prodaše se svi iole dobri napadači ovo ljeto baš me zanima hoće l’ iskočiti neko novo ime kad naši krenu po devetku. I koliko će koštati kad jednog šeška ne puštaju za 75 miliona.
Nije isključeno da odluče nastaviti sa Ferranom kao prvom opcijom. Mada ne vjerujem da bi to prošlo Laporti u izbornoj godini.
Nije isključeno da odluče nastaviti sa Ferranom kao prvom opcijom. Mada ne vjerujem da bi to prošlo Laporti u izbornoj godini.
Dolazi Haaland.xaviesta je napisao/la: ↑02 avg 2025, 23:54Prodaše se svi iole dobri napadači ovo ljeto baš me zanima hoće l’ iskočiti neko novo ime kad naši krenu po devetku. I koliko će koštati kad jednog šeška ne puštaju za 75 miliona.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pa da Barca moze kupiti/registrovati kao da ne bi vec ovo ljeto napala nekog od napadaca. Zasto mislis da ce iduce godine biti drugacije? Ovo ljeto Barca ne bi mogla dovesti niti jednog top napadaca sve da su besplatni. A ne vidim da ce se nesto promjeniti i do naredne godine.xaviesta je napisao/la: ↑02 avg 2025, 23:54Prodaše se svi iole dobri napadači ovo ljeto baš me zanima hoće l’ iskočiti neko novo ime kad naši krenu po devetku. I koliko će koštati kad jednog šeška ne puštaju za 75 miliona.
Pep ide iz Citya, Haaland dolazi u Barcelonu. 

Pa registrovati ga mogu tako što će se odlaskom Lewe osloboditi ogroman prostor u budžetu.Sport90 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 08:37
Pa da Barca moze kupiti/registrovati kao da ne bi vec ovo ljeto napala nekog od napadaca. Zasto mislis da ce iduce godine biti drugacije? Ovo ljeto Barca ne bi mogla dovesti niti jednog top napadaca sve da su besplatni. A ne vidim da ce se nesto promjeniti i do naredne godine.
O tome ima l’ se para zaista ne bih.
Svaka cast Halandu, ali sam i dalje misljenja da takav tip napadaca nije za Barcelonu.
Ko od trenutnih napadaca jeste, ne znam, ne vidim ga. Haland bi svakako bio preskup i sa ogromnom platom, a ne znam bas da bi se snasao u Barceloninom stilu fudbala.
Dok se ne pojavi neki napadac, imaju Ferana, moze se igrati i sa laznom devetkom.
Ko od trenutnih napadaca jeste, ne znam, ne vidim ga. Haland bi svakako bio preskup i sa ogromnom platom, a ne znam bas da bi se snasao u Barceloninom stilu fudbala.
Dok se ne pojavi neki napadac, imaju Ferana, moze se igrati i sa laznom devetkom.
Nuneza.
On lako ulazi u priloke, ali ih puno maši.
Možda bi kod nas pročepio
On lako ulazi u priloke, ali ih puno maši.
Možda bi kod nas pročepio
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
I Zlatan bi uz Messia zabio 50 golova...
Ne ide to vas tako.
Ne ide to vas tako.
Samo sto nema scenarija (osim povreda) u kojem Haaland ne bi izdominirao i zabijao kao lud.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Alvarez se trebao dovesti prije nego je otišao u City. Tu je šansa propuštena.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bilo je priče neće se uklopiti u City-ju, nije za Pepov sistem, pa on trpa kao lud. Jednostavno, takav igrač koji će biti dobar gdje god da ode.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.