To niko ne zna...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Al opet je previše igraca koje dovodimo s strane i vjerojatno debelo placamo a bukvalno su rezerve ili povredjeni. Butic,Turkes,Paskalev,Rockov pa mladi Mujkic,Krdzalic ,Hamzic i imaš povrede Mamas,Gojkovic . Pa kad pridodas nove Bralica i Elezija dobiješ da vise od pola ekipe nije spremno ili nije zadovoljno statusom i traže se .
Nemoj ni dolaziti, ko te tjera. Mogu momci koji su prevalili 2 milje kilometara u nedjelju doci na Radnika, al ti ne mozes tarabe da gledas. I ne trebas doci.tenpenny je napisao/la: ↑01 avg 2025, 12:32Ljudi sve je uredu podrška i dolaziti na tekme,al jedno je sto mi obolismo od turdi bralica jovica itd svake sezone to je da poludis vise i obolis.Ja tarabe vise ne mogu gledati svake sezone.Ovo je kriminal sto oni dovode.Kad se sjetim stopera i veznih kakvi smo imali i sa manje para pa ko je ovdje lud.Nek prodaju jos gulishu ide opet borba za 3 i 4 mjesto.
-
- Kontakt:
Nemoj dolaziti njimeta ti, poštedi nas!!!tenpenny je napisao/la: ↑01 avg 2025, 12:32Ljudi sve je uredu podrška i dolaziti na tekme,al jedno je sto mi obolismo od turdi bralica jovica itd svake sezone to je da poludis vise i obolis.Ja tarabe vise ne mogu gledati svake sezone.Ovo je kriminal sto oni dovode.Kad se sjetim stopera i veznih kakvi smo imali i sa manje para pa ko je ovdje lud.Nek prodaju jos gulishu ide opet borba za 3 i 4 mjesto.
-
- Kontakt:
Ma gledam cijeli zivot i gledacu,tako nam je kako nam je,jedino sto ostaje nadat se da ce biti bolje. Kad bi bili prvaci opet nas isto ceka jer nam je koeficjent nikakav. Sad spremit zivce za Vico ligu i nove lakrdije.nokee je napisao/la: ↑01 avg 2025, 15:00Nemoj ni dolaziti, ko te tjera. Mogu momci koji su prevalili 2 milje kilometara u nedjelju doci na Radnika, al ti ne mozes tarabe da gledas. I ne trebas doci.tenpenny je napisao/la: ↑01 avg 2025, 12:32Ljudi sve je uredu podrška i dolaziti na tekme,al jedno je sto mi obolismo od turdi bralica jovica itd svake sezone to je da poludis vise i obolis.Ja tarabe vise ne mogu gledati svake sezone.Ovo je kriminal sto oni dovode.Kad se sjetim stopera i veznih kakvi smo imali i sa manje para pa ko je ovdje lud.Nek prodaju jos gulishu ide opet borba za 3 i 4 mjesto.
Imal juniora i onog sa fks.info da nas malo obraduju nekim lijepim vijestima? Ubi ova negativa.
Svi na koševo
Svi na koševo

Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Apsolutno. Sto prije zaboraviti ispadanje i fokusirati se na ligu, ne smiju se gubiti bodovi protiv "slabijih" ekipa
Vamos Rajvosa!
-
- Kontakt:
Ljudi su otpocetka napapiru duplo bolji od nas i favoriti za prolaz. Mi odigrali top tekmu na Kosevu i jbg. ponadali se da mozemo, prvi ja pa onda svi. Ovo je realnost i najvise me boli sto od Merse ne mozemo naci napadaca kojem ne treba pet sansi da zabije gol. Takodjer, ne mogu da vjerujem koliko su nam napadaci sebicni. Al, eto, idemo u novu sezonu na najjace.
Svi u napad jedan je Hase!
ja koliko znam da nam se sa drezdenovcima ideologije grupa nisu poklapale, oni previse desno, mi previse muslimani i raspad. Licna prijateljstva ostaju to svakako ima smisla. Samo otkud Nurnberg na tribini, mislis neko doveo svog havera na tribinu pa se zakacio sa drezdenovcima ili sta?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
- Kontakt:
Pa ima nasih ljudi vani na raznim tribinama.plisek je napisao/la: ↑01 avg 2025, 15:21ja koliko znam da nam se sa drezdenovcima ideologije grupa nisu poklapale, oni previse desno, mi previse muslimani i raspad. Licna prijateljstva ostaju to svakako ima smisla. Samo otkud Nurnberg na tribini, mislis neko doveo svog havera na tribinu pa se zakacio sa drezdenovcima ili sta?
- napoleon72
- Kontakt:
Renan kad je tek dosao je bio takav napadac. U 14 nastupa dao 9 golova. Mislim da je nadmasio i Benkin ucinak tad, bolji omjer golova i utakmica. Onda mu se desio Prevaranda i jbg.sirferguson je napisao/la: ↑01 avg 2025, 15:19Ljudi su otpocetka napapiru duplo bolji od nas i favoriti za prolaz. Mi odigrali top tekmu na Kosevu i jbg. ponadali se da mozemo, prvi ja pa onda svi. Ovo je realnost i najvise me boli sto od Merse ne mozemo naci napadaca kojem ne treba pet sansi da zabije gol. Takodjer, ne mogu da vjerujem koliko su nam napadaci sebicni. Al, eto, idemo u novu sezonu na najjace.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Mislili smo da mozemo nakon prve utakmice, ali realno Craiova je bolja. Da smo iskoristili sanse mozda bi sad slavili, ali to je skroz druga stvar. Desava nam se taj problem realizacije evo godinu dana, da li je do mentaliteta, neke bojazni, ko ce ga znati.
Pravili smo dosta gresaka, a one greske se ne smiju praviti u Evropi. Generalno smo bili dosta sporiji od njih sinoc, ispadali u svakoj sansi kao djeca, falilo nas nazad, falilo nas naprijed. Zekic nije mogao nista bolje uraditi jer u veznom redu nije imao nikog ubaciti jer su svi nespremni, a Jatta pozutio. Craiova je bila bolja, jaca, dominantnija i zasluzeno su prosli.
Jako bitna stvar i mali problem je sto su nam se kasno prikljucili novi igraci, da se to desilo ranije bilo bi puno bolje. Na kraju je presudio i taj mentalitet, potonuli nakon prvog primljenog gola.
Ostaje zal, ali ne treba pognuti glave. Ide prvenstvo, gdje mislim da cemo biti odlicni kako vrijeme bude odmicalo i kako svi budu na 100%. Ova ekipa uz Mamasa, Krdzalica, Kovacika i Butica ce biti odlicna, samo da nas povrede zaobidju.
Sto neko jucer rece "jedva cekam Radnik da ne gledam vise dresove PSG-a i Lakersa".
Pravili smo dosta gresaka, a one greske se ne smiju praviti u Evropi. Generalno smo bili dosta sporiji od njih sinoc, ispadali u svakoj sansi kao djeca, falilo nas nazad, falilo nas naprijed. Zekic nije mogao nista bolje uraditi jer u veznom redu nije imao nikog ubaciti jer su svi nespremni, a Jatta pozutio. Craiova je bila bolja, jaca, dominantnija i zasluzeno su prosli.
Jako bitna stvar i mali problem je sto su nam se kasno prikljucili novi igraci, da se to desilo ranije bilo bi puno bolje. Na kraju je presudio i taj mentalitet, potonuli nakon prvog primljenog gola.
Ostaje zal, ali ne treba pognuti glave. Ide prvenstvo, gdje mislim da cemo biti odlicni kako vrijeme bude odmicalo i kako svi budu na 100%. Ova ekipa uz Mamasa, Krdzalica, Kovacika i Butica ce biti odlicna, samo da nas povrede zaobidju.
Sto neko jucer rece "jedva cekam Radnik da ne gledam vise dresove PSG-a i Lakersa".
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Ma tako je! Ako ti je muka, nemoj dolaziti.nokee je napisao/la: ↑01 avg 2025, 15:00Nemoj ni dolaziti, ko te tjera. Mogu momci koji su prevalili 2 milje kilometara u nedjelju doci na Radnika, al ti ne mozes tarabe da gledas. I ne trebas doci.tenpenny je napisao/la: ↑01 avg 2025, 12:32Ljudi sve je uredu podrška i dolaziti na tekme,al jedno je sto mi obolismo od turdi bralica jovica itd svake sezone to je da poludis vise i obolis.Ja tarabe vise ne mogu gledati svake sezone.Ovo je kriminal sto oni dovode.Kad se sjetim stopera i veznih kakvi smo imali i sa manje para pa ko je ovdje lud.Nek prodaju jos gulishu ide opet borba za 3 i 4 mjesto.
i to sto kazesmosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 15:28Pa ima nasih ljudi vani na raznim tribinama.plisek je napisao/la: ↑01 avg 2025, 15:21ja koliko znam da nam se sa drezdenovcima ideologije grupa nisu poklapale, oni previse desno, mi previse muslimani i raspad. Licna prijateljstva ostaju to svakako ima smisla. Samo otkud Nurnberg na tribini, mislis neko doveo svog havera na tribinu pa se zakacio sa drezdenovcima ili sta?
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH

stokastoka23 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 09:54Kakvi ljigavi i pogani komentari za nepovjerovat. FUJ ! SRAM I STID DA VAS BUDE SVE ODREDA ZA SVAKI RUŽAN KOMENTAR !
Nije ZZ kriv što se Mamas (alternativa za prodatog Bubanju) ozlijedio pred prvi mec pa ga morao zamijeniti za Djordjevica da ima nekog na klupi na Kosevu pa ga kasnije nije mogao prijaviti za uzvrat. Nije Zekic kriv sto mu 2 napadaca moraju igrat u veznom redu jer je Elezi dosao nespreman, jer je Mamas ozljedjen, a djordjevic se vraca od teske povrede. Zoran je i sam milion puta rekao da ne dovodi igrace, nego trazi profile koji mu odgovaraju, nije on kriv sto kvalitetno pojacanje nece doc u ovu prciju od lige prije nego što mu sve alternative propadnu.
Kome da se zamjeri nešto od sinoć ? Zbog čega ? Ovo je izgubljeno bilo već na Koševu, kad Kyeremeh promaši 1 na 1 zicer, kad im golman refleksnom reakcijom skine Mlinariću šut sa pet metara, kad primiš eurogol iz prve prilike koji nikad više igrač neće dat u životu. Bilo je šansi za okrenut mlin na svoju vodu da im ponovo golman ne skida zicer Mlinaricu sa 5 metara, kad dobro izadje na zicer od Gulya ali Bože moj.
I poredite se sa onim poganima koje sudije guraju svu sezonu, kako oni tobože nešto urade u europi ? Grupe su vidili smao zato što je takav sistem, da prvak jedino ako je retardiran neće proći u KL, ove mlatnuli amateri sa Andore, ove druge otreso Slovan koji je po kvaliteti kao i Craiova, al ne uvijek su oni bolji. FUJ OPET ZA VAS PLJUVAČE!![]()
![]()
Komentarisu vruce glave. Sto prije zaboraviti sinocnu utakmicu i okrenuti se premijer ligi i osvajanju titule. Samo kao sampion mozes nesto napraviti u Evropu
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, amypitar, Anpa, Antikloc, Arhitekt, belosevic23, boki86, bvsic, Ferroviere1987, goGlobal, Hamagara, HeavyBassBlues, insimadop, JimmyPage, johntravolta123, Kaunas, keli, Lokomotifa, lumani, N3R3D, PapakIzSa, pitara, Rodman, ronaldo99, samoFKS, Seipronto, SilaMoc1946, skoJaa i 193 gosta.