Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
dubioza144
-
Kontakt:
Postao/la dubioza144 » 01 avg 2025, 09:38
Levin je napisao/la: ↑01 avg 2025, 09:36
dubioza144 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 09:18
Hocel Adzem makar na press danas izac da ga vidimo malo ove sedmice, na mrezama mu je zatisje pred buru haman
Ništa nek ne izlazi. Do daljnjeg.
Nemoj bit rigorozan, steta pa nema vecu bradu ko Pezic pa da rukama povuce ono dok prica, evo jedno odlicno pitanje da li treba upucivati zvizduke na utakmicama

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Orvel
-
Kontakt:
Levin je napisao/la: ↑01 avg 2025, 08:51
Orvel je napisao/la: ↑31 jul 2025, 23:40
Levin je napisao/la: ↑31 jul 2025, 23:33
Ja se samo nadam da će dotični biti pametniji od buraza mu i posvetiti se izgradnji sistema, OP i okružiti se ljudima koji znaju šta rade. U suprotnom... džaba si krečio.
Prvo niko nije ni usao u klub jos tako da su smijesne sve ove spekulacije.
A sad sta bi bilo kad bi bilo. Nece niko investirati u nesto bez da mu se vrati investicija. Dal ce to biti kroz razvoj mladih igraca ili preprodaju to zavisi od osobe koja bude ulagala pare. Dodatni novac pored nasih clanskih, sezonskih i pojedinacnih karata pune Grbavice, kad jos dodas fan shop i sponzore bi trebao znaciti stabilizaciju kluba koju nismo imali haman nikad duze od 2 sezone. Naravno da moze krenuti u dobrom i losem smjeru ali bez tog investitora mi cemo ostati tu gdje jesmo dok drugi napreduju.
Ja ne vjerujem u nista dok se to ne ostvari tako da su mi i ove price o investitoru, roku izgradnje juga i slicne price jos uvijek populisticke. Prevario sam se pa sam Adzemu povjerovao u one najave prije sezone. Svake godine povjerujem u bar jednu laz vezanu za nas klub tako da ne vjerujte svemu sto dodje do vasih usiju dok oci to ne potvrde hahah
Investitor i mora vratiti uloženo. Ne smije poslovati sa gubitkom duži vremenski period inače ćemo ostati bez njega ali i u još goroj situaciji nego sada vjerovatno. Karte, članske i ostalo što si nabrojao ne mogu poklopiti budžet dovoljan za uspješno poslovanje. Bez kvalitetnog OP, prodaje igrača i evropskih takmičenja si go k'o lipa.
Ne radibse ovdje o vjerovanju i spekulacijama. Uostalom sve će se znati u narednih mjesec-dva dana jer je novi statut spreman i čeka nas novi saziv Skupštine a postoji samo jedna zainteresovana stranka za strateškog partnera.
Ja ne znam majke mi koje si ti Adžemove izjave slušao ili čitao. Čovjek je jasno rekao čim je došao da je cilj Evropa i smanjenje zaostatka za vodećom trojkom. Ovdje se ljudi ponašaju kao da je obećao bar ligašku fazu konferencije majke mi.
1921boy je napisao/la: ↑31 jul 2025, 23:52
Levin je napisao/la: ↑31 jul 2025, 23:04
Mene je samo strah ljudi koji će istog savjetovati.
Opusti se stari,ako udje u klub,svi ce mo bit sretni i svi ce bit zadovoljni s ljudima koje je odabro da mu vode projekt.
Da budem iskren, nisam oduševljen ali vidjet ćemo.
Eto upravo ovo boldirano sam slusao i da uigravamo odbranu i da cemo puno bolji biti u tom segmentu i generalno puno bolji nego prosle godine. I onda europa i ligaska prc, nista ne pokazasmo bolje nego prosle godine. Da se ne ponavljam opet da idemo u dubiozu s pricom o Adzemu, sretno mu i nek pokaze sta i kako bez ovih izjava. Nadam se da mu je analiza pokazala da je ipak on kriv i da nije bas bilo aplauza poslije tekme i da se vratio u realnost. Sto manje izjava (bilo kakvih) to bolje za njega.
I nisam ni rekao da je dovoljno zivjeti od karata, fan shopa i clanskih NEGO DA JE NA SVE TO DODATNA INVESTICIJA RJESENJE NASIH NEMIRNIH SNOVA STO SE TICE DUGOVA.
-
MrkiMedo
-
Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑01 avg 2025, 09:21
Danteova komedija
Mi smo zapeli u paklu
-
Hrasno15
-
Kontakt:
MrkiMedo je napisao/la: ↑01 avg 2025, 09:57
irfo je napisao/la: ↑01 avg 2025, 09:21
Danteova komedija
Mi smo zapeli u paklu
Jeli to opet nešto vezano za potencijalnog investitora
-
Riquelme1921
-
Kontakt:
Postao/la Riquelme1921 » 01 avg 2025, 11:01
Pact1921 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 02:05
Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 00:53
istokzeljo je napisao/la: ↑01 avg 2025, 00:44
Znam da jesu al sve je to rezultat pogresne politike. Ako nastavimo ovako borit ce se i za tri sezone opet za opstanak a prvi tim na istom. Zbog toga promijeniti politiku pa da za tri četiri godine imamo super malce za prvi tim. Do tada kuburiti kako znamo i umijemo. Al na ovaj način sigurno još dugo ćemo čekati trofej.
Razumijem ja to ali bez novca se mi ne možemo promjeniti. Nema Sarajevo onakvu akademiju jer talentovanija djeca navijaju za njih, nego jer im nešto ponude. Evo neki momak iz Zavidovića igra ekstra lopte, najbolji u generaciji u kantonu, i ima ponudu Želje i Sarajeva. Jedni mu nude smještaj, stipendiju, roditeljima naći posao, besplatnu opremu i odličan kamp. Drugi ti nudi da plaćaš autobus kad ideš na gostovanje, da plaćaš članarinu klubu, nemaš kampa itd...I naravno jasno je koga bi izabrao.
A koliko je sarajevo proizvelk reprezentativaca koji imaju preko 10 nastupa odkad je dosao Tan orginalno bukvalno 0 . Drugo su ovi varesanovici i buljubasici koji odigraju 1 utakmicu da se prodaju za vece pare , ili cimirot i dupovac koji su bili seniori od 20 i nesto godina kad su dosli u sarajevo . Evo veceras su izveli ekipu bez i jednog igraca koji je prosao njihovu tu famoznu akademiju. Ljudi to velicaju a meni je to smijesno . Nije nama problem sto sarajevo uzima igrace mi trebamo korupciju unutar Omladinskog pogona istrijebiti . Hoces sine da igras a ne znas udariti loptu fino idi u akademiku ili Fk stup fazon i igraj tamo. Nikad kod nas nisu uslovi bili dobri pa smo vjecito proizvodili predobre igrace. Ali zadnjih 5 , 6 godina je nastao problem korupcije i ja se nadam da ce to starovlah pokusati istrijebiti i da se Omladinski pogon vrati na stare slave gdje je svake godine izlazio igrac na nivou zolotica ili stilica .
Pa šta Sarajevo boli briga hoće li on igrati za reprezentaciju ili ne? Oni su uzeli pare.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
Orvel
-
Kontakt:
Kad smo kod stadiona evo jedno pitanje za forumase, jel se vama cini da reflektori nisu dovoljno jaki?
Ovo govorim cisto iz perspektive kad gledam druge europske utakmice i nas izvjestaj, kod nas je teren dosta mracniji.
Istina uzivo eto protiv Kopera a i protiv radnika nisam bas imao osjecaj da reflektori nisu dovoljno jaki ali na kameri se to dosta dobro vidi, tj na kameri je mracnije nego na drugim europski tekmama (nasu domacu ligu nisam gledao ove sezone na tvu).
Sad dal je to do kamere ili pozicija sijalica na reflektorima i njihove jacine, nemam pojma.
-
Demaaa
-
Kontakt:
Nije mi jasno kako zadnjih 5-6 sezona fulamo sa ovim Afro pojačanjima, ovaj Odinaka izgleda kao Traore , žilav, jak aa u stvarnosti koka mozak , nije sposoban aut izvesti
-
Pact1921
-
Kontakt:
Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 11:01
Pact1921 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 02:05
Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 00:53
Razumijem ja to ali bez novca se mi ne možemo promjeniti. Nema Sarajevo onakvu akademiju jer talentovanija djeca navijaju za njih, nego jer im nešto ponude. Evo neki momak iz Zavidovića igra ekstra lopte, najbolji u generaciji u kantonu, i ima ponudu Želje i Sarajeva. Jedni mu nude smještaj, stipendiju, roditeljima naći posao, besplatnu opremu i odličan kamp. Drugi ti nudi da plaćaš autobus kad ideš na gostovanje, da plaćaš članarinu klubu, nemaš kampa itd...I naravno jasno je koga bi izabrao.
A koliko je sarajevo proizvelk reprezentativaca koji imaju preko 10 nastupa odkad je dosao Tan orginalno bukvalno 0 . Drugo su ovi varesanovici i buljubasici koji odigraju 1 utakmicu da se prodaju za vece pare , ili cimirot i dupovac koji su bili seniori od 20 i nesto godina kad su dosli u sarajevo . Evo veceras su izveli ekipu bez i jednog igraca koji je prosao njihovu tu famoznu akademiju. Ljudi to velicaju a meni je to smijesno . Nije nama problem sto sarajevo uzima igrace mi trebamo korupciju unutar Omladinskog pogona istrijebiti . Hoces sine da igras a ne znas udariti loptu fino idi u akademiku ili Fk stup fazon i igraj tamo. Nikad kod nas nisu uslovi bili dobri pa smo vjecito proizvodili predobre igrace. Ali zadnjih 5 , 6 godina je nastao problem korupcije i ja se nadam da ce to starovlah pokusati istrijebiti i da se Omladinski pogon vrati na stare slave gdje je svake godine izlazio igrac na nivou zolotica ili stilica .
Pa šta Sarajevo boli briga hoće li on igrati za reprezentaciju ili ne? Oni su uzeli pare.
Ali to bi ja rekao da je vise do namjestanja preko transfermarketa i veza preko tana i mirvica nego zapramo njihova ta famozna akademija . Evo prodali celika igra 4 ligu francuske . Buljubasic i varesanovic u rizesporu vec godinama koji je u najboljem slucaju sredina tabele . A rizespor se povezuje da ima veze sa Vincent Tanom. Djokanovic isto se nije proslavio . Mujakic ovu sezonu u partizanu bio prelos . Muhamed Sahinovic ja ne znam sto su njega uzeli za 300 hiljada eura bio je los u sarajevu a u Rakowu ne igra. Pidro isto prevara eno sad ne moze meda u velezu . Jedini njihov igrac da je fakat postigao u njihovoj karijeri je vladan kovacevic jeste da je i on dosao kao junior . Ali mi jednostavno nemamo te veze da uvalimo Omara Beću kao sto su oni uvalili turcima Djokanovica .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
Pact1921
-
Kontakt:
Demaaa je napisao/la: ↑01 avg 2025, 11:38
Nije mi jasno kako zadnjih 5-6 sezona fulamo sa ovim Afro pojačanjima, ovaj Odinaka izgleda kao Traore , žilav, jak aa u stvarnosti koka mozak , nije sposoban aut izvesti
A da budemo realni takav je i traore jak , zilav i kao krilo ne znam je li i jednu sezonu imao da je imao vise od 3 gola i 3 asistencije . Nekad fizikalnost nije dovoljna ako ti ne znas sta da radis sa loptom .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
mamonelafo
-
Kontakt:
Postao/la mamonelafo » 01 avg 2025, 12:01
Evo sa pressa.
"Ono što nas raduje je da od šest igrača koji nisu bili u konkurenciji za utakmicu sa Radnikom, pet je dobilo pravo. Ostaje samo mali Gojak koji još uvijek nije registrovan..". Svim osim malog Gojaka i povrijeđenih su u pogonu i imaju pravo nastupa.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
-
1921boy
-
Kontakt:
Sta kazu vanzemaljci nece bit igraci registovani?

mosa lošmi stićko tit-ula!
-
mamonelafo
-
Kontakt:
Postao/la mamonelafo » 01 avg 2025, 12:12
1921boy je napisao/la: ↑01 avg 2025, 12:10
Sta kazu vanzemaljci nece bit igraci registovani?
Sve znaju, moj ti...

-
jestamaji
-
Kontakt:
Demaaa je napisao/la: ↑01 avg 2025, 11:38
ja kod njega sumnjam da je uopšte fudbaler, ne zna ama baš ništa
-
svemalim1
-
Kontakt:
odinaka je fizicki na nivou liga 5, ali glavom i fudbalskim znanjem nivo federalne. mnoge stvari se daju ispraviti, ali ja nazalost na njemu ne vidim neki napredak u odnosu na ono kakav je bio kad je tek dosao.
-
Levin
-
Kontakt:
mamonelafo je napisao/la: ↑01 avg 2025, 12:01
Evo sa pressa.
"Ono što nas raduje je da od šest igrača koji nisu bili u konkurenciji za utakmicu sa Radnikom, pet je dobilo pravo. Ostaje samo mali Gojak koji još uvijek nije registrovan..". Svim osim malog Gojaka i povrijeđenih su u pogonu i imaju pravo nastupa.
Pejić, Konings, Rakić, ???, ???. Je li se gospodin zabrojao ili ja ne brojim dobro.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
mamonelafo
-
Kontakt:
Postao/la mamonelafo » 01 avg 2025, 13:19
Levin je napisao/la: ↑01 avg 2025, 13:12
mamonelafo je napisao/la: ↑01 avg 2025, 12:01
Evo sa pressa.
Pejić, Konings, Rakić, ???, ???. Je li se gospodin zabrojao ili ja ne brojim dobro.
Mislim da jeste. ma ne znam više šta da mislim, ustvari, nervira me sve više...
Koliko i ja znam, Pejić, Konings, Rakić, Gojak su bili bez papira.
Sad je samo Gojak bez. Možda je računao na Erika kao na igrača koji se vraća, pa se ne zna fino izraziti.
-
1921boy
-
Kontakt:
Igrat cemo se jedne igre.Pogodi ko sam.Jedan je clan upravnog odobra,drugi je clan skupstine.Odani smo velikom vodji iz Rajlovca,vec blokiramo dolazak investitora i borimo se da povucemo jos delegata u skupstini zajedno za nama?Ko smo mi?Hint ovaj sto je u skupstini je zaposlen kod ovog sto je dio upravnog odbora.Pogadajte?
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
Virtu4l
-
Kontakt:
1921boy je napisao/la: ↑01 avg 2025, 13:50
Igrat cemo se jedne igre.Pogodi ko sam.Jedan je clan upravnog odobra,drugi je clan skupstine.Odani smo velikom vodji iz Rajlovca,vec blokiramo dolazak investitora i borimo se da povucemo jos delegata u skupstini zajedno za nama?Ko smo mi?Hint ovaj sto je u skupstini je zaposlen kod ovog sto je dio upravnog odbora.Pogadajte?
Čekamo da
obagol dođe i objasni kako si ti neprijatelj kluba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
zeljovolimte je napisao/la: ↑01 avg 2025, 13:56
Dajte imena da im **** mater na vrijeme
Godine prolaze, nista se ne mjenja....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.