BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Da se hoce i Galinari povuci nakon ovog sa zenom.
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 01 avg 2025, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Stigao je i Nurkic.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad se sjetim kad je Vrabac bio kapiten rep 
-
- Kontakt:
Ma i Miki je trenutno kapiten, a jasno da ni u jednom momentu nije bio najbolji igrač repke. Tako da ne treba čuditi što je Vrabac bio kapiten u nekim instancama, očito da ima neke liderske uloge u svlačionici.
Btw tu su i Nurkić i Castaneda, tako da nema više mjesta raznim špekulacijama.
Btw tu su i Nurkić i Castaneda, tako da nema više mjesta raznim špekulacijama.
Odlicna stvar je da su svi tu osim Muse, koji se aBd prikljucuje za 2 dana. Sad samo moliti Boga da do kraja priprema sve prodje u najboljem redu i da zdravi i maksimalno spremni docekaju Eurobasket.
Jesu li SVI ili svi sustinski bitni u rotaciji? Pod SVI se podrazumjeva da su svi sa pozivnog spiska tu? Imamo li tu informaciju da su se svi odazvali selektoru ili ima i otkaza?
-
- Kontakt:
Svi suštinski bitni za rotaciju. Naravno da nisu svi sa šireg spiska tu, to se znalo danima unazad da ih neće biti. Sitničarenje, al hajd.
Ma ljudi ubise pitanjima koja veze s vezom nemaju. Ko to na dunjaluku zapocinje pripreme s 24 igraca?!TripleThreat je napisao/la: ↑01 avg 2025, 16:25Svi suštinski bitni za rotaciju. Naravno da nisu svi sa šireg spiska tu, to se znalo danima unazad da ih neće biti. Sitničarenje, al hajd.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mozda mi je promaklo, ali ne vidjeh nigdje da je i Lazic tu!? 

-
- Kontakt:
Tu je Lazić.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 avg 2025, 17:23Mozda mi je promaklo, ali ne vidjeh nigdje da je i Lazic tu!?![]()

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlicno.Hvala.TripleThreat je napisao/la: ↑01 avg 2025, 17:26Tu je Lazić.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 avg 2025, 17:23Mozda mi je promaklo, ali ne vidjeh nigdje da je i Lazic tu!?![]()
![]()
Kakve su nam šanse protiv Gruzije i Italije al iskreno i realno,možemo li u grupi završiti treći
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Musa veceras ga ima unutra, a sutra dolazi na pripreme
Castaneda mi djeluje kao fizicki nespreman, vrijeme ce pokazati....
Nego, s obzirom da Telemach objavljuje ove reels-ove, vjerovatno ce prenositi biti na SK. Jos kad nam uvale komentatora SRB ili HR nece nam biti do gledanja utakmica. Zivi bili pa vidjeli!
Nego, s obzirom da Telemach objavljuje ove reels-ove, vjerovatno ce prenositi biti na SK. Jos kad nam uvale komentatora SRB ili HR nece nam biti do gledanja utakmica. Zivi bili pa vidjeli!
Španija nikad slabija.

Bekove i niska krila više hvale za odbranu nego za napad
Alberto Díaz
Plejmejker (31 godina i 1,90 m visok) ima 49 nastupa. On je neizostavan dio Scariola nakon svojih obrambenih performansi na osvajanju zlatne medalje na Eurobasketu 2022. Turnir na koji je najpoznatiji španski crvenokosi ušao na mala vrata, tiho, zbog povrede Sergija Llulla. Kapiten Unicaje, zvijezda tima, izvanredan je u odbrani.
Josep Puerto
Bek (26 godina, 1,99 m) ima tri nastupa za Španiju. Valensijanac je jedan od onih igrača koji se sporo razvijaju i koji su morali čekati da bi se probili do španske košarkaške elite. Dosljedan i vrijedan, igrač Valencia Basket je izvanredan defanzivac i prijetnja spolja.
Alberto Abalde
Napadač (29 godina i 2,02 m) nosio je španski dres 24 puta. Galicijanac je imao složen odnos s reprezentacijom, s različitim promjenama u konačnim sastavima. To je bilo zbog ličnih razloga, njegovog zdravlja i odluke Scariola, njegovog novog trenera u Madridu. Nakon nekoliko neujednačenih sezona, prošle sezone je bio na vrlo visokom nivou i u odbrani i u napadu, s izvanrednim učinkom za tri poena.
Xabi López-Arostegui
Napadač (28 godina, 2,00 m) je za reprezentaciju igrao 52 puta. Igrač rođen u Getxu je jedan od Scariolovih favorita. Razlog? On je vrijedan defanzivac koji je uvijek na raspolaganju timu, daleko od lične slave. Igrač Valencia Basket je uvijek odgovarao na poziv Italijana, budući da je bio ključni igrač u utakmicama Windowsa kada ni igrači Eurolige ni NBA lige nisu bili dostupni. Bio je prisutan na osvajanju zlatne medalje 2022. godine.

Bekove i niska krila više hvale za odbranu nego za napad

Alberto Díaz
Plejmejker (31 godina i 1,90 m visok) ima 49 nastupa. On je neizostavan dio Scariola nakon svojih obrambenih performansi na osvajanju zlatne medalje na Eurobasketu 2022. Turnir na koji je najpoznatiji španski crvenokosi ušao na mala vrata, tiho, zbog povrede Sergija Llulla. Kapiten Unicaje, zvijezda tima, izvanredan je u odbrani.
Josep Puerto
Bek (26 godina, 1,99 m) ima tri nastupa za Španiju. Valensijanac je jedan od onih igrača koji se sporo razvijaju i koji su morali čekati da bi se probili do španske košarkaške elite. Dosljedan i vrijedan, igrač Valencia Basket je izvanredan defanzivac i prijetnja spolja.
Alberto Abalde
Napadač (29 godina i 2,02 m) nosio je španski dres 24 puta. Galicijanac je imao složen odnos s reprezentacijom, s različitim promjenama u konačnim sastavima. To je bilo zbog ličnih razloga, njegovog zdravlja i odluke Scariola, njegovog novog trenera u Madridu. Nakon nekoliko neujednačenih sezona, prošle sezone je bio na vrlo visokom nivou i u odbrani i u napadu, s izvanrednim učinkom za tri poena.
Xabi López-Arostegui
Napadač (28 godina, 2,00 m) je za reprezentaciju igrao 52 puta. Igrač rođen u Getxu je jedan od Scariolovih favorita. Razlog? On je vrijedan defanzivac koji je uvijek na raspolaganju timu, daleko od lične slave. Igrač Valencia Basket je uvijek odgovarao na poziv Italijana, budući da je bio ključni igrač u utakmicama Windowsa kada ni igrači Eurolige ni NBA lige nisu bili dostupni. Bio je prisutan na osvajanju zlatne medalje 2022. godine.
-
- Kontakt:
Zar nije bila prica da ce Edin Avdic prenosti EB?Iniesta12 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 20:41Musa veceras ga ima unutra, a sutra dolazi na pripreme![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
jedino ako bi Arena prenosila19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 21:05Zar nije bila prica da ce Edin Avdic prenosti EB?Iniesta12 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 20:41Musa veceras ga ima unutra, a sutra dolazi na pripreme![]()
Koliko znam Arena je otkupila prava za sva takmičenja pod okriljem FIBA-e.filip13 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 21:29jedino ako bi Arena prenosila19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 21:05Zar nije bila prica da ce Edin Avdic prenosti EB?Iniesta12 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 20:41Musa veceras ga ima unutra, a sutra dolazi na pripreme![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.