Jeste, on je 2008., nije ni na sirem spisku bio koliko znam. (Ako mislis na Dzenisa Hodovica) Vjerovatno ni on nema iskustva u seniorskoj kosarci pa nije mogao da prodje ovu prejaku konkurenciju.relativizam je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:21Zašto nema onog malog iza bajerna,da li je on ovo godiste
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
2008.godišta će biti U-18 iduće godine, ne znam čemu žurba...........sve u svoje vrijemelopticaskocica je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:24Jeste, on je 2008., nije ni na sirem spisku bio koliko znam. (Ako mislis na Dzenisa Hodovica) Vjerovatno ni on nema iskustva u seniorskoj kosarci pa nije mogao da prodje ovu prejaku konkurenciju.relativizam je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:21Zašto nema onog malog iza bajerna,da li je on ovo godiste
Ni Preldžića ja ne bih poveo ni Halida ni Teletovića koji su 2008.godište isto....ali ne pitam se ja
-
- Kontakt:
Koga bi ti poveo umjesto njih trojice?Kylian je napisao/la: ↑31 jul 2025, 11:152008.godišta će biti U-18 iduće godine, ne znam čemu žurba...........sve u svoje vrijemelopticaskocica je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:24Jeste, on je 2008., nije ni na sirem spisku bio koliko znam. (Ako mislis na Dzenisa Hodovica) Vjerovatno ni on nema iskustva u seniorskoj kosarci pa nije mogao da prodje ovu prejaku konkurenciju.relativizam je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:21Zašto nema onog malog iza bajerna,da li je on ovo godiste
Ni Preldžića ja ne bih poveo ni Halida ni Teletovića koji su 2008.godište isto....ali ne pitam se ja
I Teletovic i Preldzic su pokazali da se mogu nosit na ovom nivou, cak sta vise zasluzili su i malo vise minuta nego sto dobivaju
Koja 3,4 igraća ? Daj imenalopticaskocica je napisao/la: ↑31 jul 2025, 09:42Zamisli selektor pri zdravoj pameti odluci na prvenstvo povesti nebitnog lika koji je pod povredom samo da bi sjedio na klupi (Sjedio bi svakako i da nije povrijedjen). Najgore od svega(ili najbolje), doslovno bismo se prosetali B divizijiom da na klupi sjedi strucnija osoba i da je povela jos 3 4 igraca koji bi mogli pomoci ekipi.
Selektor izjavio da na prvenstvo ide 12 100% zdravih igraca, sinoc MM agencija izjavljuje da je Mahir otisao sa povredom na prvenstvo. Nedavno saznajemo na forumu da je i Eman povrijedjen otisao. Cemu lazi?
-
- Kontakt:
Skalonjic, Frljuckic, BeslagicDonaruma je napisao/la: ↑31 jul 2025, 23:03Koja 3,4 igraća ? Daj imenalopticaskocica je napisao/la: ↑31 jul 2025, 09:42Zamisli selektor pri zdravoj pameti odluci na prvenstvo povesti nebitnog lika koji je pod povredom samo da bi sjedio na klupi (Sjedio bi svakako i da nije povrijedjen). Najgore od svega(ili najbolje), doslovno bismo se prosetali B divizijiom da na klupi sjedi strucnija osoba i da je povela jos 3 4 igraca koji bi mogli pomoci ekipi.
Selektor izjavio da na prvenstvo ide 12 100% zdravih igraca, sinoc MM agencija izjavljuje da je Mahir otisao sa povredom na prvenstvo. Nedavno saznajemo na forumu da je i Eman povrijedjen otisao. Cemu lazi?
Baš mi je čudno da si od tri nabrojana igraca stavila i svog brata.

-
- Kontakt:
Hahaha, moguce je 

-
- Kontakt:
Kad vec diskutujemo, da li si ti zadovoljan trenutnom situacijom? Da li bi ista mijenjao ili ti je ovih 12 igraca i trenerski staff okej? Imamo li sanse protiv Rumunije? Vidim da si novi, daj nam svoju perspektivu, i obzirom da si Emanov, kako je sad, je li spreman za tekmu?
Kakvi su ova dvojica Teletovic i Preldzic. Jesu li sta povukli od starijih?
-
- Kontakt:
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ako mislis na Hodovica, ko ga je barem jednom gledao zna zasto ga nema u rosteru.relativizam je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:21Zašto nema onog malog iza bajerna,da li je on ovo godiste
ljepota da sa rumunima igramo u rumuniji 

Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 01 avg 2025, 16:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Momke koji su 2007.godiste, ovi 2008. će imati svoju šansu iduce godinelopticaskocica je napisao/la: ↑31 jul 2025, 11:49Koga bi ti poveo umjesto njih trojice?Kylian je napisao/la: ↑31 jul 2025, 11:152008.godišta će biti U-18 iduće godine, ne znam čemu žurba...........sve u svoje vrijemelopticaskocica je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:24
Jeste, on je 2008., nije ni na sirem spisku bio koliko znam. (Ako mislis na Dzenisa Hodovica) Vjerovatno ni on nema iskustva u seniorskoj kosarci pa nije mogao da prodje ovu prejaku konkurenciju.
ne vidim problem u vodjenju 3 igraca 2007 godiste, da ih pripremis fino za sljedeci put kad budu igrali, da oni onda vode to 2008o godiste, skupe malo iskustva...Kylian je napisao/la: ↑01 avg 2025, 14:53Momke koji su 2007.godiste, ovi 2008. će imati svoju šansu iduce godine
-
- Kontakt:
Teletović, Preldžić i Šipković 09. godište, poveo oh da se čeliče. U prvoj utakmici i dao je priliku Preldžiću a svaka sledeća sve manje minutaže. Jedino povjerenje ima u Teletovića koji ruku na srce nipočemu ne zaslužuje taj tretman.lopticaskocica je napisao/la: ↑01 avg 2025, 13:43Odlicni, Preldzic zasluzuje puno vise minuta po mom misljenju. Njih dvojica ce biti nosioci naredne godine sigurno ako budu zdravi i bez povreda.
Kad izuzmemo dvije ikebane Livadića i Đulića i učinak ove trojice 2009. godište i rovitost Jašarevića, kad skontaš da ustvari večeras igraš sa 7 igrača onda i opstanak u B diviziji je izuzetan uspijeh.
-
- Kontakt:
Mala ispravka, njih trojica su '08costacurta08 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 15:13Teletović, Preldžić i Šipković 09. godište, poveo oh da se čeliče. U prvoj utakmici i dao je priliku Preldžiću a svaka sledeća sve manje minutaže. Jedino povjerenje ima u Teletovića koji ruku na srce nipočemu ne zaslužuje taj tretman.lopticaskocica je napisao/la: ↑01 avg 2025, 13:43Odlicni, Preldzic zasluzuje puno vise minuta po mom misljenju. Njih dvojica ce biti nosioci naredne godine sigurno ako budu zdravi i bez povreda.
Kad izuzmemo dvije ikebane Livadića i Đulića i učinak ove trojice 2009. godište i rovitost Jašarevića, kad skontaš da ustvari večeras igraš sa 7 igrača onda i opstanak u B diviziji je izuzetan uspijeh.
Još tu dodaj Bubala kao Selektoracostacurta08 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 15:13Teletović, Preldžić i Šipković 09. godište, poveo oh da se čeliče. U prvoj utakmici i dao je priliku Preldžiću a svaka sledeća sve manje minutaže. Jedino povjerenje ima u Teletovića koji ruku na srce nipočemu ne zaslužuje taj tretman.lopticaskocica je napisao/la: ↑01 avg 2025, 13:43Odlicni, Preldzic zasluzuje puno vise minuta po mom misljenju. Njih dvojica ce biti nosioci naredne godine sigurno ako budu zdravi i bez povreda.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.