Premijer liga BiH - aktuelno

zeljovolimte
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la zeljovolimte » 01 avg 2025, 08:15

StrikeWarzone je napisao/la:
01 avg 2025, 06:10
Virtu4l je napisao/la:
31 jul 2025, 22:18
3 od 4 poluvremena si bolja ekipa i onda raspad sistema, jedan gol uvijek mora prizvati još 2, 3 i ko zna koliko.

Taktički nedorasle ekipe, loši treneri, igrači mentalni patuljci i eto, u mjesec dana se poništi sve ono što se dobro napravilo posljednje dvije godine u Evropi.

Sarajevo je posebna priča i njihovo bolno prizemljenje me uvijek obraduje. Nikad za sve ove godine nisu naučili da se bahatost vrati kao bumerang.
Još jedna glajz utakmica velikog maga ZZ.
Jedna jedina stvar koja mi je na um pala, je da izvede istih 11 kao u Sarajevu i da ispadnu, jer su ovdje bili bolja ekipa i mag je to uradio, identična glupost kao i kod Adžema.
Ovaj ostavio Jattu na vjetrometrini izašao s jednim veznim a zadnja linija podjednako nek podijeli sva 4 gola, ne zna se ko je više ispadao.
Pa da je pravio promjene bilo bi sto mijenja kad funkcionise.

Sad ga napadaju jer igra presing, a oni 80% utakmica dobiju na otetu loptu ili kontranapad. Ne znam sta su i ocekivali, Univerzitatea je puno jaci i organizovaniji klub od njih.

Nas i njihov je problem sto bi primili 5/7 sansi i tu ti protivnik zatvori vrata. Mi umjesto da vodimo protiv Kopera 5:0, gubimo 0:1 i oni umjesto da privedu kraju 4:0 prime gol sa 20m od stopera. Nemas kad za promasaje na ovakvim utakmicama.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 avg 2025, 08:36

Sa Sarajevom uvijek isto, taman kad pomisliš to je to, konačno su složili sve, oni izvedu Sarajevo i sve syebu. Mentalitet kluba ne prati ulaganja i to je očigledna činjenica.

Odlično gostovanje HZ :salut:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 01 avg 2025, 08:51

Prejeftina je ova ekipa Sarajeva za ozbiljan nastup u Evropi, treba tu jos ulaganja.

TylerBurey
Kontakt:

Post Postao/la TylerBurey » 01 avg 2025, 09:00

Srećom sarajevski klubovi imaju u prosjeku jedno europsko gostovanje godišnje, pa stalno iste slike i videa moramo samo gledati tri mjeseca iza istog.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 01 avg 2025, 09:01

avalPacidoroP je napisao/la:
01 avg 2025, 00:42
Za njih jeste ovo masovno gostovanje. Nisu imali ozblljne brojke godinama unazad. Zato toliko i preuvelicavaju.
Za nas je postalo standardno da postavljamo nove stepenike iz kola u kolo, sto na domacim, sto na gostujucim utakmicama.
Ne znam kako uopste imaju obraza da se u tom segmentu "takmice" sa nama.
Sto se njih tice, tribine i stanja, solidna brojka.
Ali, ubrzo se vracaju u realnost i 3500-4000 protiv Radnika, a kop na sjeveru ce imati brojnost otprilike istu kolika je veceras bila u Rumuniji.
Ja bih samo da pitam - šta su to ozbiljne brojke za bh standarde? Kako pričate, ko ne zna, rekao bi jug svaku pun do zadnjeg mjesta, na gostovanjima vazda 500+, a u stvarnosti mi bare-bare po broju ljudi kući u kopu, ako uzimaš utakmice iz istog ili dva vezana kola. Pričam za prethodnu sezonu - dvije. Da ne idemo previše u prošlost. Nekad malo više mi, nekad vi više iskočite i to je sve. Za gostovanja ne znam šta da ti kažem, nadam se da ćete konačno krenuti na njih nakon samo vama jasnog bojkota. Sloveniju mi ne možeš uzimati ko argument, tu je najmanje bilo pripadnika TM. Znaš to dobro i sam. Vidim najavili ste Posušje, probajte izdržati bar polusezonu konstantno pa ćemo pričati o gostovanjima. Za Evropu je suvišno pričati svakako. Vi tu jedva da se imate prilike i pokazati.

Za kraj - tragikomično vam je bilo postavljanje transova do pola istoka protiv Radnika, a samo zadnji sektor prema jugu navija, ostatak istoka "obični" ljudi, sjede, gledaju utakmicu. Jasno mi je da ste kompleksaši pa pokušavate na taj način da osvijetlite grupu, al zapravo je pogrešno :thumbup:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 01 avg 2025, 09:46

NajvecaRadosti je napisao/la:
01 avg 2025, 06:40
Da smo u ligi kiksali razumio bi ali ovako nasladjivanje porazu u Evropi vidio nisam sto jos jednom dokazuje kakav kompleks imate od Sarajeva a upravo ste zadnji koji imate pravo nas da komentarisete.Radnik vam uzima bod na otvaranju sezone,od Zrinjskog 5 za poluvrijeme primite i sazale se ljudi,nekakav Koper vas izbacuje a Evropu ste upravo zbog nas igrali.Da su to normalni postovi pa hajde ali jbt to opca euforija ko da su nam titulu uzeli

Ima i normalni ali rijetkost.Nevjerovatno koliko vas je bilo strah sinocnje utakmice.Malo se saberite,jel vam sad lakse?
A moraliste majko mila, pa gdje si bio kad smo mi ispali i kad ste vi orgijali uz pricu da se vama to ne moze desiti hahhaa pa sami sebi pucate u koljena vazda sa tim stvarima i onda se ovdje ibretite sto vam se smije citava liga. Vise niste lokalni cirkus.
NajvecaRadosti je napisao/la:
01 avg 2025, 06:40
Malo se saberite,jel vam sad lakse?
Ne, UFFFF DANAS MI JE MALO TESKO

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 01 avg 2025, 09:51

Ako vam ove zadnje 2 3 stranice teme nisu pokazatelj da s njima ne treba ulazit u BILO KAKVU vrstu polemike, onda ne znam sta ce vam otvorit oci. Tito te ebo oni nas ubijedise da je jace gostovanje od 500 ljudi u rumuniji s 1 transom + se pomarisali izmedju sebe nego preko 1000 ljudi u sloveniji od kojih vecina u istim majicama + strasno izdanje. Ne samo da je jace, nego to oni zadaju neke zadace nekome nesto, da sam neupucen pomislio bih da ih je 2 milje otislo i da su koreo digli... Vidjecemo sad zadacu u nedjelju, pola sjevera im prazno za evropsku utakmicu, a ono bi neke zadace zadavalo. Ne kontam kako mogu ovako spinovat a vazda ih manje na stadionu, manje clanova imaju, preCjednik im redovno po restoranima s vicom, grupa ih optuzuje za namjestanje utakmica, ulozili milione da imaju bodova i odigraju kola ko i mi, plate daju u kovertama - svjesno kradu od drzave i gradjana, stadion im se raspada nisu marku od rata ulozili kako treba, a maltene dzaba ga koriste i sta se imas ti s njima raspravljat i podyebavat ih? Samo gledas sa strane i ibretis se, nek pisu sta hoce.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 01 avg 2025, 10:03

Manijakdokraja9 je napisao/la:
01 avg 2025, 09:51
Ako vam ove zadnje 2 3 stranice teme nisu pokazatelj da s njima ne treba ulazit u BILO KAKVU vrstu polemike, onda ne znam sta ce vam otvorit oci. Tito te ebo oni nas ubijedise da je jace gostovanje od 500 ljudi u rumuniji s 1 transom + se pomarisali izmedju sebe nego preko 1000 ljudi u sloveniji od kojih vecina u istim majicama + strasno izdanje. Ne samo da je jace, nego to oni zadaju neke zadace nekome nesto, da sam neupucen pomislio bih da ih je 2 milje otislo i da su koreo digli...
Ako ste majice iste imali onda je to već druga priča :rol:

Ovo oko međusobnog marisanja... Samo ću ti reći netačno, lupanje u prazno neupućenih.
Husref Musemić - Babuka.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 01 avg 2025, 10:08

Zutti je napisao/la:
01 avg 2025, 10:03
Ako vam ove zadnje 2 3 stranice teme nisu pokazatelj da s njima ne treba ulazit u BILO KAKVU vrstu polemike, onda ne znam sta ce vam otvorit oci. Tito te ebo oni nas ubijedise da je jace gostovanje od 500 ljudi u rumuniji s 1 transom + se pomarisali izmedju sebe nego preko 1000 ljudi u sloveniji od kojih vecina u istim majicama + strasno izdanje. Ne samo da je jace, nego to oni zadaju neke zadace nekome nesto, da sam neupucen pomislio bih da ih je 2 milje otislo i da su koreo digli...

Ovo oko međusobnog marisanja... Samo ću ti reći netačno, lupanje u prazno neupućenih.
Onda je onaj snimak gdje se bijete izmedju sebe generisao AI. Postavili ste zadacu, nema sta, samo ne znam u cemu

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 01 avg 2025, 10:11

Orvel je napisao/la:
01 avg 2025, 10:08
Zutti je napisao/la:
01 avg 2025, 10:03

Onda je onaj snimak gdje se bijete izmedju sebe generisao AI. Postavili ste zadacu, nema sta, samo ne znam u cemu
Kažem ti - netačno. Znam, nevjerovatno zvuči, ni ja ne bih vjerovao da nisam svjedok "zločina". Svakako da bih i ja vas za isto zayebavao. Nema potrebe da ti na javnom forumu bilo šta objašnjavam, zato samo kažem da ste neupućeni.
Husref Musemić - Babuka.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 01 avg 2025, 10:28

Vjeruj njemu nemoj svojim ocima🤣🤣🤣

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 avg 2025, 10:33

Ne mozes porediti Koper i Craiovu jbg, ali nema sumnje da bi i TM isto a mozda i jace odradili Craiovu. Bitno je da se ode i odradi.

Malo vise respekta prema svim nasim grupama, ako cemo iskreno klubovi iz puno jacih scena mogu sanjati podrsku kakvu imaju BH klubovi na europskim gostovanjima.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 01 avg 2025, 10:34

TylerBurey je napisao/la:
01 avg 2025, 09:00
Srećom sarajevski klubovi imaju u prosjeku jedno europsko gostovanje godišnje, pa stalno iste slike i videa moramo samo gledati tri mjeseca iza istog.
Za koga ti navijas zriNski ili zriNJski, ne znate ni koje vam je ime kluba :rol:
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 01 avg 2025, 10:38

Zutti je napisao/la:
01 avg 2025, 09:01
Za njih jeste ovo masovno gostovanje. Nisu imali ozblljne brojke godinama unazad. Zato toliko i preuvelicavaju.
Za nas je postalo standardno da postavljamo nove stepenike iz kola u kolo, sto na domacim, sto na gostujucim utakmicama.
Ali, ubrzo se vracaju u realnost i 3500-4000 protiv Radnika, a kop na sjeveru ce imati brojnost otprilike istu kolika je veceras bila u Rumuniji.
Ja bih samo da pitam - šta su to ozbiljne brojke za bh standarde? Kako pričate, ko ne zna, rekao bi jug svaku pun do zadnjeg mjesta, na gostovanjima vazda 500+, a u stvarnosti mi bare-bare po broju ljudi kući u kopu, ako uzimaš utakmice iz istog ili dva vezana kola. Pričam za prethodnu sezonu - dvije. Da ne idemo previše u prošlost. Nekad malo više mi, nekad vi više iskočite i to je sve. Za gostovanja ne znam šta da ti kažem, nadam se da ćete konačno krenuti na njih nakon samo vama jasnog bojkota. Sloveniju mi ne možeš uzimati ko argument, tu je najmanje bilo pripadnika TM. Znaš to dobro i sam. Vidim najavili ste Posušje, probajte izdržati bar polusezonu konstantno pa ćemo pričati o gostovanjima. Za Evropu je suvišno pričati svakako. Vi tu jedva da se imate prilike i pokazati.

Za kraj - tragikomično vam je bilo postavljanje transova do pola istoka protiv Radnika, a samo zadnji sektor prema jugu navija, ostatak istoka "obični" ljudi, sjede, gledaju utakmicu. Jasno mi je da ste kompleksaši pa pokušavate na taj način da osvijetlite grupu, al zapravo je pogrešno :thumbup:
Iz šuplje u prazno :guz:

"Za gostovanja ne znam šta da ti kažem", "probajte izdržati bar polusezonu konstasntno pa ćemo pričati o gostovanjima" ispade da zadnjih 10 godina mi više bojkotujemo nego vi ? HAHAHAHAHA. Pa u zadnjih 10 godina više utakmica niste bili na Koševo nego što ste bili, nemoj ti o bojkotima molim te.

Dignite koreografiju nekad :bih:

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 01 avg 2025, 10:52

12345678922 je napisao/la:
01 avg 2025, 10:38
Zutti je napisao/la:

"Za gostovanja ne znam šta da ti kažem", "probajte izdržati bar polusezonu konstasntno pa ćemo pričati o gostovanjima" ispade da zadnjih 10 godina mi više bojkotujemo nego vi ? HAHAHAHAHA. Pa u zadnjih 10 godina više utakmica niste bili na Koševo nego što ste bili, nemoj ti o bojkotima molim te.

Čovjek govori da iz kola u kolo na gostovanjima postavljate standarde, a ja govorim da ste mnogo kola prošle polusezone propustili zbog bojkota. Čime je to pomjeranje standarda? Nedolaskom na utakmice? Moram vas podsjećati na tu provalu od bojkota, čisto da ne zaboravite kakav cirkus ste. Inače sam prije vaše Slovenije baš kontao kako ćete postupiti kad vam drotovi na granici s Hrvatskom budu tražili pasoše :rol:

To što mi imamo bojkota iza sebe ne znači da ovaj vaš nije glupost za ismijavanje.

Ako možeš ti odgovoriti - šta su ozbiljne brojke za bh standarde? Tvoje kolege tvrde da ih vi ispunjavate, a druga strana ne, pa da se malo edukujem navijački. S tim da bi trebalo važiti "kvalitet ispred kvantiteta", al kad smo već krenuli u temu oko brojki...
Husref Musemić - Babuka.

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 01 avg 2025, 11:07

Zutti je napisao/la:
01 avg 2025, 10:52
12345678922 je napisao/la:
01 avg 2025, 10:38
Zutti je napisao/la:

Čovjek govori da iz kola u kolo na gostovanjima postavljate standarde, a ja govorim da ste mnogo kola prošle polusezone propustili zbog bojkota. Čime je to pomjeranje standarda? Nedolaskom na utakmice? Moram vas podsjećati na tu provalu od bojkota, čisto da ne zaboravite kakav cirkus ste. Inače sam prije vaše Slovenije baš kontao kako ćete postupiti kad vam drotovi na granici s Hrvatskom budu tražili pasoše :rol:

To što mi imamo bojkota iza sebe ne znači da ovaj vaš nije glupost za ismijavanje.

Ako možeš ti odgovoriti - šta su ozbiljne brojke za bh standarde? Tvoje kolege tvrde da ih vi ispunjavate, a druga strana ne, pa da se malo edukujem navijački. S tim da bi trebalo važiti "kvalitet ispred kvantiteta", al kad smo već krenuli u temu oko brojki...
Ufatio si se prošle sezone i bojkota kojeg su boktovale sve grupe osim vas i Red Armya iz kojeg razloga - ne znam. Tako da ti je ta priča glupa i odma pada u vodu, uzmi sve sezone prije, gdje god smo se mogli pojavit - pojavili smo se. I ove sezone smo krenuli tako na proljeće, otišo je maksimalni kontingent karti za gostovanje u Mostar u prvom kolu, a onda su udarili tarabu sa svojim zahtjevima - isto kao što Horde nisu otišle u Banja Luku 2x ? Ja trebam pisat da vi postavljate standard ? O vašem gostovanju u Gabeli kad smo se vraćali iz Konjica neću ni da pričam, bruka sramota i strah.

A mi itekako imamo dobru brojku na gostovanjima i nemam ja šta tebi dokazivat neke stvari

A što se tiče domaćih utakmica, mene bi bilo sramota da moja grupa u JEDNOJ JEDINOJ UTAKMICI U EVROPI( i mi i vi ) ne digne koreografiju. A tvoja priča kako Slovenija nije opasna kao Rumunija, po čemu ti tvrdiš da Manijaka ne bi bio isti broj u Rumuniji a čak i više ?

Tako isto ova priča, kako su samo "Horde Zla" bile u Rumuniji ne pije vode, jer meridianov snimak kad pitaju za rezultat govori drugačiji, simaptizeri i ostali npcijevi, što je sigurno bio veliki broj.

Lp

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 01 avg 2025, 11:18

Ne znam sto ovi pitari svaki put kad urade nesto dobro i za pohvalu odma imaju potrebu da se porede s nama? Mislim znam, al necu da pokrecem i tu raspravu.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 avg 2025, 11:18

Vjerovatno ‘peca’ nesretnik pa lupa, ne zamjerite mu.

Dobro jutro svima pa i simpatizerima FK S4rajev0 :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 01 avg 2025, 11:22

Mislim da se Sarajevo treb a okrenuti obavezama u domacem prvenstvu :D

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 01 avg 2025, 11:23

Potukla se ciganija sinoć u Rumuniji?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, jurisicduska, MostarReds22, Paromlinac, VolimBiH96 i 16 gostiju.