Zutti je napisao/la: ↑01 avg 2025, 10:52
12345678922 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 10:38
Zutti je napisao/la: ↑01 avg 2025, 09:01
Ja bih samo da pitam - šta su to ozbiljne brojke za bh standarde? Kako pričate, ko ne zna, rekao bi jug svaku pun do zadnjeg mjesta, na gostovanjima vazda 500+, a u stvarnosti mi bare-bare po broju ljudi kući u kopu, ako uzimaš utakmice iz istog ili dva vezana kola. Pričam za prethodnu sezonu - dvije. Da ne idemo previše u prošlost. Nekad malo više mi, nekad vi više iskočite i to je sve. Za gostovanja ne znam šta da ti kažem, nadam se da ćete konačno krenuti na njih nakon samo vama jasnog bojkota. Sloveniju mi ne možeš uzimati ko argument, tu je najmanje bilo pripadnika TM. Znaš to dobro i sam. Vidim najavili ste Posušje, probajte izdržati bar polusezonu konstantno pa ćemo pričati o gostovanjima. Za Evropu je suvišno pričati svakako. Vi tu jedva da se imate prilike i pokazati.
Za kraj - tragikomično vam je bilo postavljanje transova do pola istoka protiv Radnika, a samo zadnji sektor prema jugu navija, ostatak istoka "obični" ljudi, sjede, gledaju utakmicu. Jasno mi je da ste kompleksaši pa pokušavate na taj način da osvijetlite grupu, al zapravo je pogrešno
Iz šuplje u prazno
"Za gostovanja ne znam šta da ti kažem", "probajte izdržati bar polusezonu konstasntno pa ćemo pričati o gostovanjima" ispade da zadnjih 10 godina mi više bojkotujemo nego vi ? HAHAHAHAHA. Pa u zadnjih 10 godina više utakmica niste bili na Koševo nego što ste bili, nemoj ti o bojkotima molim te.
Dignite koreografiju nekad
Čovjek govori da iz kola u kolo na gostovanjima postavljate standarde, a ja govorim da ste mnogo kola prošle polusezone propustili zbog bojkota. Čime je to pomjeranje standarda? Nedolaskom na utakmice? Moram vas podsjećati na tu provalu od bojkota, čisto da ne zaboravite kakav cirkus ste. Inače sam prije vaše Slovenije baš kontao kako ćete postupiti kad vam drotovi na granici s Hrvatskom budu tražili pasoše
To što mi imamo bojkota iza sebe ne znači da ovaj vaš nije glupost za ismijavanje.
Ako možeš ti odgovoriti - šta su ozbiljne brojke za bh standarde? Tvoje kolege tvrde da ih vi ispunjavate, a druga strana ne, pa da se malo edukujem navijački. S tim da bi trebalo važiti "kvalitet ispred kvantiteta", al kad smo već krenuli u temu oko brojki...
Ufatio si se prošle sezone i bojkota kojeg su boktovale sve grupe osim vas i Red Armya iz kojeg razloga - ne znam. Tako da ti je ta priča glupa i odma pada u vodu, uzmi sve sezone prije, gdje god smo se mogli pojavit - pojavili smo se. I ove sezone smo krenuli tako na proljeće, otišo je maksimalni kontingent karti za gostovanje u Mostar u prvom kolu, a onda su udarili tarabu sa svojim zahtjevima - isto kao što Horde nisu otišle u Banja Luku 2x ? Ja trebam pisat da vi postavljate standard ? O vašem gostovanju u Gabeli kad smo se vraćali iz Konjica neću ni da pričam, bruka sramota i strah.
A mi itekako imamo dobru brojku na gostovanjima i nemam ja šta tebi dokazivat neke stvari
A što se tiče domaćih utakmica, mene bi bilo sramota da moja grupa u JEDNOJ JEDINOJ UTAKMICI U EVROPI( i mi i vi ) ne digne koreografiju. A tvoja priča kako Slovenija nije opasna kao Rumunija, po čemu ti tvrdiš da Manijaka ne bi bio isti broj u Rumuniji a čak i više ?
Tako isto ova priča, kako su samo "Horde Zla" bile u Rumuniji ne pije vode, jer meridianov snimak kad pitaju za rezultat govori drugačiji, simaptizeri i ostali npcijevi, što je sigurno bio veliki broj.
Lp