FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
51
31%
Darko Milanič
31
19%
Miodrag Božović
2
1%
Fedja Dudić
25
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
15
9%
Samo stranac
41
25%

Ukupno glasova: 165

Spahic98

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Spahic98 » 01 avg 2025, 07:40

Samo jedan moze voditi Sarajevo. :bih:

slika

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 01 avg 2025, 07:42

Uh koja depra me uhvati od silinih žalopoljki. A nervirao me je i hype poslije prve utakmice. Yebo majku, mahnita naroda. Jadi mladog Vertera, fudbalska verzija.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 avg 2025, 07:47

Ma ja, hajmo smijeniti trenera na početku sezone, pa da neko drugi pola sezone konta šta, kako i još jedna propala sezona.

Bolja su ekipa bili sinoć, mi smo skroz pali u drugom. Prije bih rekao da mi fizički nismo spremni iznijeti 90 minuta, a to baš i nije Zekićev posao.
Vidjelo se i u prvoj da osjetno padamo s fizičkom spremom kako poluvrijeme odmiče.
Koševo Zapad

Harunga
Kontakt:

Post Postao/la Harunga » 01 avg 2025, 07:50

4-5 novih igraca tu, 2 utakmica u sezoni. Naletili na domacinsku ekipu, kurate srece kao sa promasajima. Za ligu trenutno po rosterima smo level iznad svih, ako se drasticno ne pojacaju + treba im puno veci poguranjac u odnosu na proslu sezonu mi smo favoriti za titulu.

Silvester071
Kontakt:

Post Postao/la Silvester071 » 01 avg 2025, 07:54

PeppermintSA je napisao/la:
01 avg 2025, 01:18
mosarajvosa83 je napisao/la:
01 avg 2025, 01:02
Cudimo se sto niko normalan nece u ovu ligu,cudimo se sto igraci jedva cekaju da idu i sto odu za male pare,ja mislim ove godine San Marino jedini ima losije rezultate u evropi,svi mogu parirati jacim od CG,Mkd,Kosovo,Farani,andorci osim nas,nema izgovora nismo sa Barsom igrali,debakl i igraca koji su bili kao razb8jena ceta do trenera, jadan menatalitet generalno drzave,grada,sporta i to tako treba prihvatiti da smo u rangu San Marina,to je jedina realnost.
Nema ovo veze s mentalitetom ni sa državom. Nemaš ukupno pet Bosanaca u ekipi, sve goli stranac. Evropski fudbal drastično napreduje, otvorilo se sijaset liga po istoku u kojima klubovi mnogo ulažu, a mi ovdje tapkamo u mjestu i sebe ložimo nekim fantomskim avionima kamionima. Prosječna Krajova je istresla milion i dvjesto hiljada eura obeštećenja za Palestinca koji ne u zadnje dvije utakmice zabio pet komada. Mi dovedemo Butića s klupe Slaven Belupa za dž, Ristića iz u23 tima Radničkog za dž, Turkeša za dž iz neke druge švicarske lige, vratimo Renu iz Kolumbije gdje je grijao klupu i onda kad ispadnemo ko fišek pričamo o nakim mentalitetima i žalopojkama.

Ako hoćeš rezultate, napravi dobru ekipu. Nema tu puno filozofije. Da bi napravio dobru ekipu moraš trošiti puno vise nego sto trošiš, i moraš skautirati puno bolje nego što skautiraš. Ti hoćeš da igraš Evropu a na bekovima imaš Beganovića koji se vucarao po osrednjim slovenackim klubovima, Unušića iz hrvatskog drugoligaša, kapetanovića iz bh drugoligaša i mujkića iz bh drugoligaša. Kad ih sve sastaviš, nemaš jednog krštenog beka.

Dovedeš Elezija kao mega pojačanje koje ti treba izdominirati ligom, dečko igrao po osrednjim hrvatskim klubovima, nešto kratko u Albaniji, otišao u Bochum gdje su ga odmah liferovali jer nije ni blizu taj nivo. I onda očekuješ da udariš na nekog u Evropi. Hajduk koji ne može meda dovede Rakitića, dovede danas Rebića, dovede Livaju koji je igračina. Dinamo potroši 50 miliona na pojačanja u jednom roku, pa popuši 9 komada od Bayerna. CZ samo danas platila 7 miliona eura obeštećenje za dvojicu igrača - rezervu Toulousa i igrača iz češke lige.

Dakle, trebamo prestati kmečati na sopstvenom tužnom sudbinom i držati vazove o mentalitetu i državi, već trebamo pogledati istinu u oči. Uz sve naše “milione i kamione” i šminkanja i furanja i mega giga prelazni rokove, mi imamo ekipu koja nema šta da traži u kvalifikacijama trećerazrednog evropskog takmičenja. Tebi je najjači kreativac, najjači plejmejker, igrač za kojim places 9 mjeseci dečko koji je igrao u nekom tamo zeleznicaru pancevu koji nije bio na radaru ni Vojvodine, kamoli Zvezde i partizana. Tebi kao mega giga golmansko pojačanje dolazi golman kojeg je hajduk htio za rezervnog golmana pa mu se naprasno prestao javljati.
Odlican post, do srži tačno sve.
I ja sam bio razočaran dobrano poslije utakmice sinoc a jutros malo hladnije glave kada razmislis i počnem "sam sa sobom" pričati o tim igracima i generalno našoj ekipi, dodjem do istog misljenja kao ti ti, 1000 %.
Nema tu hajra što bi rekao dr. Pezić 😂, dok se ne izvali ozbiljna lova, dok se ekipa ne gradi na ozbiljnim igracima par sezona, sve drugo je goli *urac i nikada necemo proci dalje od jednog dva pretkola i to da Boga molis da u prvom tom pretkolu dobijes protivnika iz Vatikana, u protivnom, sve ti je upitno.

I da se ne zanosimo svi ovdje a i generalno navijači FKS, Borac, Zrinjski, mi, sve je to u pet deka i mi cemo se za titulu morati dobro, dobro pomučiti, pogotovo kada znamo sudijska umjeca i ostale igre van terena...

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 01 avg 2025, 08:04

Bordo jutro bordo nacijo!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 01 avg 2025, 08:07

Preskočim komentar sinoć jer vruća glava. Jutros ustanem i na 3 zadnje strane stavim 5 ljudi na listi gnjavatora. Samim tim skontam da je ikakav komentar suvišan, osim da kažem da se popisham u usta svakom ko priziva Husrefa, Čatakovića, ovima što guraju na silu neke svoje igrače tj poznanike i ovima što kažu da je prva tekma dobijena na sreću.
Vidimo se u nedjelju.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Harunga
Kontakt:

Post Postao/la Harunga » 01 avg 2025, 08:10

Ukupno šuteva i golova :
Sarajevo 28 pokušaja, dali 2 gola
Craiova 19 pokušaja, dali 5 golova

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 01 avg 2025, 08:17

Silvester071 je napisao/la:
01 avg 2025, 07:54
PeppermintSA je napisao/la:
01 avg 2025, 01:18
mosarajvosa83 je napisao/la:
01 avg 2025, 01:02
Cudimo se sto niko normalan nece u ovu ligu,cudimo se sto igraci jedva cekaju da idu i sto odu za male pare,ja mislim ove godine San Marino jedini ima losije rezultate u evropi,svi mogu parirati jacim od CG,Mkd,Kosovo,Farani,andorci osim nas,nema izgovora nismo sa Barsom igrali,debakl i igraca koji su bili kao razb8jena ceta do trenera, jadan menatalitet generalno drzave,grada,sporta i to tako treba prihvatiti da smo u rangu San Marina,to je jedina realnost.
Nema ovo veze s mentalitetom ni sa državom. Nemaš ukupno pet Bosanaca u ekipi, sve goli stranac. Evropski fudbal drastično napreduje, otvorilo se sijaset liga po istoku u kojima klubovi mnogo ulažu, a mi ovdje tapkamo u mjestu i sebe ložimo nekim fantomskim avionima kamionima. Prosječna Krajova je istresla milion i dvjesto hiljada eura obeštećenja za Palestinca koji ne u zadnje dvije utakmice zabio pet komada. Mi dovedemo Butića s klupe Slaven Belupa za dž, Ristića iz u23 tima Radničkog za dž, Turkeša za dž iz neke druge švicarske lige, vratimo Renu iz Kolumbije gdje je grijao klupu i onda kad ispadnemo ko fišek pričamo o nakim mentalitetima i žalopojkama.

Ako hoćeš rezultate, napravi dobru ekipu. Nema tu puno filozofije. Da bi napravio dobru ekipu moraš trošiti puno vise nego sto trošiš, i moraš skautirati puno bolje nego što skautiraš. Ti hoćeš da igraš Evropu a na bekovima imaš Beganovića koji se vucarao po osrednjim slovenackim klubovima, Unušića iz hrvatskog drugoligaša, kapetanovića iz bh drugoligaša i mujkića iz bh drugoligaša. Kad ih sve sastaviš, nemaš jednog krštenog beka.

Dovedeš Elezija kao mega pojačanje koje ti treba izdominirati ligom, dečko igrao po osrednjim hrvatskim klubovima, nešto kratko u Albaniji, otišao u Bochum gdje su ga odmah liferovali jer nije ni blizu taj nivo. I onda očekuješ da udariš na nekog u Evropi. Hajduk koji ne može meda dovede Rakitića, dovede danas Rebića, dovede Livaju koji je igračina. Dinamo potroši 50 miliona na pojačanja u jednom roku, pa popuši 9 komada od Bayerna. CZ samo danas platila 7 miliona eura obeštećenje za dvojicu igrača - rezervu Toulousa i igrača iz češke lige.

Dakle, trebamo prestati kmečati na sopstvenom tužnom sudbinom i držati vazove o mentalitetu i državi, već trebamo pogledati istinu u oči. Uz sve naše “milione i kamione” i šminkanja i furanja i mega giga prelazni rokove, mi imamo ekipu koja nema šta da traži u kvalifikacijama trećerazrednog evropskog takmičenja. Tebi je najjači kreativac, najjači plejmejker, igrač za kojim places 9 mjeseci dečko koji je igrao u nekom tamo zeleznicaru pancevu koji nije bio na radaru ni Vojvodine, kamoli Zvezde i partizana. Tebi kao mega giga golmansko pojačanje dolazi golman kojeg je hajduk htio za rezervnog golmana pa mu se naprasno prestao javljati.
Odlican post, do srži tačno sve.
I ja sam bio razočaran dobrano poslije utakmice sinoc a jutros malo hladnije glave kada razmislis i počnem "sam sa sobom" pričati o tim igracima i generalno našoj ekipi, dodjem do istog misljenja kao ti ti, 1000 %.
Nema tu hajra što bi rekao dr. Pezić 😂, dok se ne izvali ozbiljna lova, dok se ekipa ne gradi na ozbiljnim igracima par sezona, sve drugo je goli *urac i nikada necemo proci dalje od jednog dva pretkola i to da Boga molis da u prvom tom pretkolu dobijes protivnika iz Vatikana, u protivnom, sve ti je upitno.

I da se ne zanosimo svi ovdje a i generalno navijači FKS, Borac, Zrinjski, mi, sve je to u pet deka i mi cemo se za titulu morati dobro, dobro pomučiti, pogotovo kada znamo sudijska umjeca i ostale igre van terena...
Definitivno. Ali zaboravljamo činjenicu da smo igrali playoff X puta sa istim profilom igrača. Ubijeđen sam da bi ušli u grupnu fazu da nam one godine nije zapao najteži protivnik Borrusia. Ili one godine Celtic. Tako da je i do trenera, koliko on moze izvuci iz te ekipe. U proteklih nekoliko godina treneri izvuku tek po jedno eventualno dva dobra poluvremena. Nakon toga padamo, i gubimo od gorih ekipa..

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 01 avg 2025, 08:18

Samo insan, ogranicen ko balkon, moze 2025 godine prizivati Husrefa i ove povratnike Čatakovića, Rahmanovića i ostale. Stvar je kristalno jasna je li iko od njih napravio neku karijeru? Cimirot ok i to je to, ostalo je sve povlacenje po nasoj ligi, drugorazrednim klubovima Turske, Rusije i gorih liga od tih. Hajmo Radnika dobiti pa imaju 7 dana nek sve dobro izanaliziraju ko nam tu vise ne treba, ko mora ostati.

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 01 avg 2025, 08:18

NazorUso je napisao/la:
01 avg 2025, 02:08
Sazg je napisao/la:
01 avg 2025, 00:45
Uz dužno poštovanje i treneru i igračima u ovim utakmicama nisu trebali biti u rosteru niti Bralić niti Elezi. Vjerujem da su obojica dobri igrači ali ne može igrač koji je 10 dana u klubu biti u rosteru za evropu.
Ne može Bralić prije Mujkića biti a Mujke odigrao fantastičnu polusezonu, prošao ful pripreme i još ima ponude za prodaju i ti ga skloniš.
Ne može Elezi biti prije Krdžalića koji se digao iz povrede pa par zadnjih ligaških utakmica odigrao odlično. Koji je odradio ful pripreme i na svakoj utakmici bio dobar, 2 asistencije u 4 utakmice i dosta dobrih pasova i poteza. U 80% ligaških utakmica ga stavljao na 6. iako je momak najbolji na 8 ili 10. Danas na 6. imaš samo maestranog Jattu, za kojeg znamo da lagan na udaranju i kartonima, a ti Anesa, koji ga realno jedini može zamijeniti koliko toliko, ostaviš u Sarajevu.
Ne možeš se kockati sa pozitivnom rezultatom, sa 22-23.000 ljudi na Koševu, sa 1.000 koji su uzeli dan godišnjeg i možda uskratili djeci 1 dan na moru da bi došli čak u Rumuniju da te podrže.
Ne može to tako….ali evo kod nas može.
Da pratis klub a ne samo anesa, znao bi da je Mujkic dobio udarac prije par dana i da je povrijedjen.
A za malo laprdalo anesa, valjda znas sto nije bio veceras tu, ipak si mu ti "odvjetnik"...
Opaaaaa evo novih momenata.
Pošto ti očito pratiš klub a ja ne, prosvijetli nas molim te koji dio tjela je povrijeđen kod Mujkića toliko da nije mogao igrati prije “fantastičnog” Bralića.
Iz tvoga pisanja i poznavanja situacije u klubu jasno se vidi da ti znaš nešto što mi me znamo pa te molim da nam svima objasniš. To što nekog igrača nazivaš “malo laprdalo” i pri tome pišeš njegovo ime malim slovom, govori nam neke druge stvari. Prema svemu sudeći ti si dobro upućen u sve situacije pa nam reci šta je to “laprdalo” izgovorilo tako teško da je bitnije od rezultata. Reci nam još otkud tolika mražnja prema nekom našem igraču pa da ga oslovljavaš malim slovom, vrlo dobro znamo koga se ovdje oslovljava malim slovom.
Vidi prijatelju ja nisam “odvjetnik” samom sebi a nekom drugom da budem. Momka sam pratio u Dinamu i Olimpiji i opet tvrdim da nije zaslužio da sjedi 7 utakmica na klupi dok se mrtvi Lulić vukao po terenu ko splačina. Ne znam zašto te toliko pogađaju moji komentari pa daješ za pravo sebi da me napadaš a ne znaš ni ko sam ni šta sam. Svi drugi koji spomenu “laprdalo” ti ne raguješ. Mislim da i ja kao i svi drugi imam pravo da komentarišem i da iznesem svoje mišljenje. Zamolio bih te fino ljudski da prestaneš sa takvim ponašanjem i opservacijama i da nam svima ovdje kažeš zašto je “laprdalo” ostalo u Sarajevu za ovu utakmicu. Ja da znam ja bih rekao bez da me ti potičeš na to. Svjedoci ste bili mog otvorenog i na momente neprimjerenog pisanja jedno vrijeme ovdje na temi o ZZ i “laprdalu” za šta sam se javno izvinuo i tražio Halala.
Zadnja izmjena: Sazg, dana/u 01 avg 2025, 08:20, ukupno mijenjano 1 put.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 01 avg 2025, 08:18

Ko god iz kluba daje bilo kakve informacije ovoj slini Isanovicu daBogda poginuo jutros odma

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 01 avg 2025, 08:19

boki86 je napisao/la:
01 avg 2025, 06:53
Vi ljudi bgm ko da je zekic bogom dan, pa ga se ni kritikovati ne moze. Kao da je ispao iz oka. Lik je maestralno odradio prvu tekmu, postavka sve igra, svaka mu cast.
Isto tako je usrao ovu tekmu zbog jate, sto je opet stavio kupresaka na desno krilo, sto moze proci protv rudara mozda, ovdje ne moze. Njegovo rotiranje i mjenjanje dovelo je do apsolutnog raspada u nasoj igri, sve ijednu izmjenu je fulio. Amnestira ga to da je imao vrlo tanku klupu, i nijedog igraca koji moze da se pobije u sredini. To i nije do njega toliko. Kad su nam sa klupe trebali krkani tipa dudo i maksumic, nama ulazi bralic tek doveden i nespremni elezi, koji je previse mekan. Sta je sa onim prokletim mamasom, jel umro lik?
Rezultat je previsok, jer su ovi za nijansu bolja ekipa, ali nama kad krene nizbrdo bas krene. Mentalna snaga 0 bodova
Oporavljenog Krdžalića, koji je taman pred kraj proljetnog djela i na par prijateljskih, uhvatio nekog ritma, ostavio u Sarajevu :facepalm: Za Mamasa je i meni misterija, raspitivao sam se, niko mi nije mogao sa sigurnošču reci da je povrjeđen, uostalom plačen je i doveden zbog ovakvih utakmica.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 01 avg 2025, 08:22

Shategabri je napisao/la:
01 avg 2025, 07:47
Ma ja, hajmo smijeniti trenera na početku sezone, pa da neko drugi pola sezone konta šta, kako i još jedna propala sezona.

Bolja su ekipa bili sinoć, mi smo skroz pali u drugom. Prije bih rekao da mi fizički nismo spremni iznijeti 90 minuta, a to baš i nije Zekićev posao.
Vidjelo se i u prvoj da osjetno padamo s fizičkom spremom kako poluvrijeme odmiče.
Nas mentalitet. Sreca pa se navijaci nista ne pitaju. Kada se sagleda sira slika tek se onda moze sve vidjeti. Klub nakon dugo godina ima viziju i plan, ekipa na terenu i trener zna sta hoce. Nek Zekic sto utakmica odradi dobro, ljudi ce se uhvatiti za par sto ispadnu lose.

Pritome, sinoc uopste nismo bili slabiji protivnik do 70-te minute. Prvo poluvrijeme smo opet bili blizi golu. Zekic je napravio par gresaka, ali sigurno se ne moze smatrati krivcem za ispadanje. On je top trener i idealan je za nas.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 01 avg 2025, 08:25, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 01 avg 2025, 08:24

Harunga je napisao/la:
01 avg 2025, 08:10
Ukupno šuteva i golova :
Sarajevo 28 pokušaja, dali 2 gola
Craiova 19 pokušaja, dali 5 golova
Ovo dovoljno govori. Jednostavno sreca nije bila na nasoj strani. Poslije prvog gola oni su se "opustili" i poceli bas da deru guzove. Jednostavno jedno katastrofa nase poluvrijeme i promasaji sa Koseva su nas kostali. Nesto slicno kao sa Trnavom...

Al

IDEMO DALJE. Radnik u nedjelju, vratiti se na nase prvenstvo i sto prije zaboraviti ovo..

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 01 avg 2025, 08:26

mnon46 je napisao/la:
01 avg 2025, 08:07
Preskočim komentar sinoć jer vruća glava. Jutros ustanem i na 3 zadnje strane stavim 5 ljudi na listi gnjavatora. Samim tim skontam da je ikakav komentar suvišan, osim da kažem da se popisham u usta svakom ko priziva Husrefa, Čatakovića, ovima što guraju na silu neke svoje igrače tj poznanike i ovima što kažu da je prva tekma dobijena na sreću.
Vidimo se u nedjelju.
To je pogani pitarluk druze, nadaleko poznat.

Danas bi Zekiću produzio ugovor na još 3 godine, to bi bio najjaci potez Mirvića!!!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 01 avg 2025, 08:28

sinoć se vidjelo da beganović, jović, kuprešak, banić, bralić jednostavno nisu za evropskih utakmica, nije to ta japija i taj level, ok su mozda u našoj ligi i to je domet, sve duele su maltene izgubili, pasova pogrešnih more, banić nesiguran em proleti ko rogic em lagane lopte u korner šalje..

ristovski sta reci, godine su stigle, dobar je za premijer lige BiH, po mogucnosti da protivnici nemaju brzog igrača na njegovoj strani

Jatta naš najbolji igrač u ove dvije tekme, Guliashvili odradio svoje majstorski, Mlinarić po meni odličan, Kyeremeh standardica, Oliveira pao qrcu za uši, Turda solidan,

Zekić i njegove formacije u toku igre, totalni promašaj, ali dobro neka ga, bolji nece doci sigurno

A evropa ko evropa narednih 20 godina nama nedostižna, iskreno bolje je ne igrati, najbolje da budemo utočište talenata i trgovina za prodaju, pa nek makar neko uspije u životu kad već Sarajevo ne može..
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 01 avg 2025, 08:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 01 avg 2025, 08:28

Dobro jutro, glave gore, nismo pobogu ispali od nekih ribara i konobara. Udarili smo na klub koji ima infrastrukturu 10 puta bolje od nase, daleko bolje uslove i 10 puta vise ulazu u klub. Podrska Zekicu i ekipi, idemo po titulu !!
U novi boj ...

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 01 avg 2025, 08:29

propoklopac je napisao/la:
01 avg 2025, 08:26
mnon46 je napisao/la:
01 avg 2025, 08:07
Vidimo se u nedjelju.
To je pogani pitarluk druze, nadaleko poznat.

Danas bi Zekiću produzio ugovor na još 3 godine, to bi bio najjaci potez Mirvića!!!
Da se mi razumijemo, neke stvari su i do Zorana, iako nije tema trenutno, ima poneki upitnik. Nekad te eksperiment nagradi, nekad ne. Nije sve do njega al ima nekih stvari. Ali da ga treba ostaviti, itekako treba, dati podršku.
Zadnja izmjena: mnon46, dana/u 01 avg 2025, 08:31, ukupno mijenjano 1 put.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 avg 2025, 08:31

Kad se malo bolje razmisli nije sramota izgubiti od bolje ekipe, a Rumuni to jesu u ovom trenutku. U takmicarskoj su formi, a mi nismo i to se itekako primjetilo. Kao sto neko rece, 3 poluvrijema smo odigrali super, jedno katastrofa i to je bilo sudbonosno za poraz nazalost.
Puno je tu novih igraca, treba vremena da se sve to uigra, a hoce ubjeđen sam u to. Mene brine Bralić i Elezi, nisam siguran da su pojacanja, ne vidim tu neki kvalitet za visoke ciljeve, ali dobro zato ima klupa, pa neka se bore za minutažu.
Mamas nam itekako fali, uz Jattu i Đorđevića kad se oporavi mogla bi to biti jaka sredina.
Imamo puno napadaca u ekipi, a niko od njih nije taj provjeren spic igrac koji nam treba (Ristić, Turkes, Butić, Oliveira), i vidjeti moze li se tu nesto uraditi do kraja prelaznog roka..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”