Tacno 764 plus trojica sto nisu na slici jer ih je proćeralo pa su bili u zahodu da izvines
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Brzo se zaboravlja šamar od Tuzla Citya

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Pa ako gornji sektor prima 600 kao sto si rekao. Po praznim stolicama vidis da ne moze biti vise od 400, s tim da niste cocjek na covjeku al haj kao da je bitno to. I trebamo navijacki ojacati da se rade fina gostovanja ali nabijanja brojki su mi uvijek bila smijesna na bilo kojoj strani.
Idemo mi u borbu za trece mjesto zutalju, bice pakleno
Koliki je koeficijent?
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ja kontam da se pise UEFA da se na ime toga sto je Sarajevo najvece i najbolje ikada od pojave ameba na teritoriji BIH dodijeli neki utjesni koeficijent na njihovo ime… zasluzli su i imali su vrhunske rezultate na pripremama i Zekic je bog otac fudbala. Kontam ako to nije dovoljno onda nista nije 

-
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sa Kovacikom su prvi favoriti za titulu 
Vidjet cete kad se uigraju mega giga pojacanja Turda i Ristovski, ovo veceras nije mjerilo

Vidjet cete kad se uigraju mega giga pojacanja Turda i Ristovski, ovo veceras nije mjerilo

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
I ovo mi je nadrealno, vade ljudi rezultate od prije 40+ godina i uporedjuju. Ima li kraja debilizmima?
Eh kako cu lijepo zaspat znajuci da su hotonjasi zijanili
Cuj zadaca za sve pa imali ste 2 sedmice vise da se pripremite za gostovanje , imali organizovani prijevoz preko centrotransa i geografski iz sarajeva blize gostovanje je craiova nego koper jeste da do kopera je manje vise sve auto put osim od zenice do doboja . I znaci kod nas gdje su svi morali ici u privatnoj reziji je otislo 3 puta vise nego vas u craivou .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Horde u rasulu i opet odu na daleko i opasno gostovanje u duplo vecem broju nego bilo koja bh grupa ili grupica.
Malinjaci gostovali u jebbenoj sloveniji gdje mozes biciklom otici i gdje nema nikakvih opasnosti i opet ih nije bilo vise od 250-300 a hordasa preko 700 na ovakvom zaebanom gostovanju.
RESPEKT
Malinjaci gostovali u jebbenoj sloveniji gdje mozes biciklom otici i gdje nema nikakvih opasnosti i opet ih nije bilo vise od 250-300 a hordasa preko 700 na ovakvom zaebanom gostovanju.
RESPEKT
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Za njih jeste ovo masovno gostovanje. Nisu imali ozblljne brojke godinama unazad. Zato toliko i preuvelicavaju.
Za nas je postalo standardno da postavljamo nove stepenike iz kola u kolo, sto na domacim, sto na gostujucim utakmicama.
Ne znam kako uopste imaju obraza da se u tom segmentu "takmice" sa nama.
Sto se njih tice, tribine i stanja, solidna brojka.
Ali, ubrzo se vracaju u realnost i 3500-4000 protiv Radnika, a kop na sjeveru ce imati brojnost otprilike istu kolika je veceras bila u Rumuniji.
Za nas je postalo standardno da postavljamo nove stepenike iz kola u kolo, sto na domacim, sto na gostujucim utakmicama.
Ali, ubrzo se vracaju u realnost i 3500-4000 protiv Radnika, a kop na sjeveru ce imati brojnost otprilike istu kolika je veceras bila u Rumuniji.
Mislim da je veci problem to sto nam klubovi ispadaju od kojekakvih pokusaja fudbala u rumuniji, andori, sloveniji, nego koliko je navijaca otislo na gostovanje. Otisao je fin broj manijaka i hordi, zdrao zivio.
Ali ja vjerujem da bi i malinjaka u rumuniju otisla fina brojka. Pa sigurno bi se iz zemuna prikljucio najmanje jedan bus plus onih standardnih 100-150 sto navijaju na grbavici ( ili 200-300 ako racunamo one dede sto dodju na jug zbog jeftine karte ili da cuvaju unuke) i eto ti cifre od 200-300 sto uopste nije malo.
- Hrammm1921
- Kontakt:
avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 avg 2025, 00:42Za njih jeste ovo masovno gostovanje. Nisu imali ozblljne brojke godinama unazad. Zato toliko i preuvelicavaju.
Bas i meni nisu jasni , udaljenost bukvalno ista, jos oni organizovano isli , mi se morali snalaziti , i nas tri puta vise ?
Kako mozes reci zadaca ?
Fakat se previse tjese tanke jufkice
Sve u svemu dobra brojka
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, robertkosar i 33 gosta.