Prvo niko nije ni usao u klub jos tako da su smijesne sve ove spekulacije.Levin je napisao/la: ↑31 jul 2025, 23:33Ja se samo nadam da će dotični biti pametniji od buraza mu i posvetiti se izgradnji sistema, OP i okružiti se ljudima koji znaju šta rade. U suprotnom... džaba si krečio.Orvel je napisao/la: ↑31 jul 2025, 23:08Sreca pa sad imamo fudbalske strucnjake u organizacionim struktutama kluba.. previse mi idealiziramo sebe a od kluba nam svi bjeze u sprintu.Levin je napisao/la: ↑31 jul 2025, 23:04
Nisam ja protiv investitora. Ne valja nam sistem i sve je poprilično truhlo iznutra. Mene je samo strah ljudi koji će istog savjetovati. Obzirom da će, evidentno nama investitor biti čovjek koji je karijeru izgradio u mesnoj industriji i koji nema ama baš nikakve poveznice sa fudbalom isto ćemo mi ovako kao i kone. Borba za 3 ili 4 mjesto sa njima zajedno.
A sad sta bi bilo kad bi bilo. Nece niko investirati u nesto bez da mu se vrati investicija. Dal ce to biti kroz razvoj mladih igraca ili preprodaju to zavisi od osobe koja bude ulagala pare. Dodatni novac pored nasih clanskih, sezonskih i pojedinacnih karata pune Grbavice, kad jos dodas fan shop i sponzore bi trebao znaciti stabilizaciju kluba koju nismo imali haman nikad duze od 2 sezone. Naravno da moze krenuti u dobrom i losem smjeru ali bez tog investitora mi cemo ostati tu gdje jesmo dok drugi napreduju.
Ja ne vjerujem u nista dok se to ne ostvari tako da su mi i ove price o investitoru, roku izgradnje juga i slicne price jos uvijek populisticke. Prevario sam se pa sam Adzemu povjerovao u one najave prije sezone. Svake godine povjerujem u bar jednu laz vezanu za nas klub tako da ne vjerujte svemu sto dodje do vasih usiju dok oci to ne potvrde hahah