PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
ja cu ga u cet dobit bez problema 

u cetri utakmice ? pa to se zove corava koka ubode zrno a ne ovo, odigrali 3 tekme pobijedio ga u dvije a u trecoj on mene i to NA PENALEsamir_tm87 je napisao/la:ja cu ga u cet dobit bez problema

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ma i meni se to malo ne svidja,kao prvo bolje prodju ovi sto zakasne,neko dodje na izvlacenje i sta dobije,dobije mora s tim timom igrat a onda neko dodje kasnije kad odustanu neki igraci i moze da bira.Sto je jos gore izabere bolju ekipu i ne ide od 0 bodova nego nastavlja sa onim od prethodnog igraca a ovi sto su od pocetka tu ne mogu ni da promjene klub kad neko odustane ni po cijenu da ide od 0 bodova..................juventus 0244 je napisao/la:Što si se jasko odmah prepaojasko_juve je napisao/la:nije on mogao birati..jer je samo Celtic bio slobodan i ti si sam napisao da preuzima Celtic..i to je to..i onda EVER odusta i daj mi sad PSV..znaci ne svidja mu se Celtic koji je vec bio dobio i daj mi PSV,bolji su oni..a SYLAR i VILA 7 su takodjer dobri igraci i dobili su ekipe koje su stvarno lose i ljudi su pitali da zamijene,vi niste dali..a dali ste andersonu da mijenja postojeci klub jer si ti sam napisao da preuzima CELTIC..jel vidis da je isto???al nebitno vala..*ebaji ga..samo hocu da vidite da niste fer ispali prema svima..![]()
. Stvar je u tome od kako se liga igra, da igrac koji je preuzeo klub od početka nema mjenjanja u toku lige, i ja bi sad volio više PSV od HSV-a, ali šta ja tu mogu sad. A nema logike da sad neko dobije Celtic ako ima slobodan i PSV, jer Celtic nema nikakve šanse za prvi 8 mjesta ili skroz male.
Znači ne radi se o tome da se nekom šteli, što bi ja sad dao andersonu8 jači klub, koji je to razlog![]()
.
Ali hvala ti ponovo, upravo si nam dao savjet za novo pravilo za ligu.
Novi igrač koji se prijava mora uzeti tim koji je slobodan (koji mu mi odredimo), ukoliko ne želi preuzeti ponuđeni tim neće ni igrati tu sezonu.
Evo taj sam isti komentar ostavio i na onoj temi pes liga B,a vi sami procjenite da li je ovo gore posteno ili ne.Ja sam tad trazio da promjenim klub jer mi je glupo bilo,kako ko dolazi bira sebi ekipe koje hoce(jer ih je bilo puno slobodnih)a jos i bodove od prethodnog igraca dobijaju,enemy onda zenit dobi,predobra ekipa a pri tome prvi na tabeli,robovi88 dobi sporting(on nije imao puno bodova ali je ekipa opet bolja od najmanje 70% nego kod nas ostalih) i da ne nabrajam dalje ,nikakvog reda ni logike al ajde valjda ubuduce nece bit problema.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- samir_tm87
- Kontakt:
robovi88 je napisao/la:u cetri utakmice ? pa to se zove corava koka ubode zrno a ne ovo, odigrali 3 tekme pobijedio ga u dvije a u trecoj on mene i to NA PENALEsamir_tm87 je napisao/la:ja cu ga u cet dobit bez problema
mislio sam reci, u cetvrtak

-
- Kontakt:
eno ja se prepaoooo..eto necu moci zaspat dok ne legnemjuventus 0244 je napisao/la:Što si se jasko odmah prepaojasko_juve je napisao/la:nije on mogao birati..jer je samo Celtic bio slobodan i ti si sam napisao da preuzima Celtic..i to je to..i onda EVER odusta i daj mi sad PSV..znaci ne svidja mu se Celtic koji je vec bio dobio i daj mi PSV,bolji su oni..a SYLAR i VILA 7 su takodjer dobri igraci i dobili su ekipe koje su stvarno lose i ljudi su pitali da zamijene,vi niste dali..a dali ste andersonu da mijenja postojeci klub jer si ti sam napisao da preuzima CELTIC..jel vidis da je isto???al nebitno vala..*ebaji ga..samo hocu da vidite da niste fer ispali prema svima..![]()
. Stvar je u tome od kako se liga igra, da igrac koji je preuzeo klub od početka nema mjenjanja u toku lige, i ja bi sad volio više PSV od HSV-a, ali šta ja tu mogu sad. A nema logike da sad neko dobije Celtic ako ima slobodan i PSV, jer Celtic nema nikakve šanse za prvi 8 mjesta ili skroz male.
Znači ne radi se o tome da se nekom šteli, što bi ja sad dao andersonu8 jači klub, koji je to razlog![]()
.
Ali hvala ti ponovo, upravo si nam dao savjet za novo pravilo za ligu.
Novi igrač koji se prijava mora uzeti tim koji je slobodan (koji mu mi odredimo), ukoliko ne želi preuzeti ponuđeni tim neće ni igrati tu sezonu.

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nema govora, jasko_juve je ipak u pravuGoalgetter je napisao/la:Anderson ce preuzeti Celtic, i moze igrati od srijede u ligi A.
A sto se tice one utakmice izmedju @robovi88 i @samirtm_87, nazalost nemogu je uvaziti, jer ne bi bilo fer prema drugim igracima, koji takodje nisu uspjeli odigrati tekmu.

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Nista bez dokazadziza_23 je napisao/la:nema govora, jasko_juve je ipak u pravuGoalgetter je napisao/la:Anderson ce preuzeti Celtic, i moze igrati od srijede u ligi A.
A sto se tice one utakmice izmedju @robovi88 i @samirtm_87, nazalost nemogu je uvaziti, jer ne bi bilo fer prema drugim igracima, koji takodje nisu uspjeli odigrati tekmu., ajd anderson da igramo koju prijateljsku, ako si tu

41.21.1.
-
- Kontakt:
to citavo vrijeme pokusavam i da kazem,al et..ispade ja sam se prepao..govorim samo da nije fer..dziza_23 je napisao/la:nema govora, jasko_juve je ipak u pravuGoalgetter je napisao/la:Anderson ce preuzeti Celtic, i moze igrati od srijede u ligi A.
A sto se tice one utakmice izmedju @robovi88 i @samirtm_87, nazalost nemogu je uvaziti, jer ne bi bilo fer prema drugim igracima, koji takodje nisu uspjeli odigrati tekmu., ajd anderson da igramo koju prijateljsku, ako si tu
jasko ba sta pjenis? Cuj Celtic, pa da igram rekreativno? A da se protiv PSV-a skupljaju bodovi sluzbenim rezultatom 3 : 0....
Meni je bolji Celtic od PSV sto se ekipe tice, eto ostavi mi bodove od PSV a uzet cu Celtic... ma uzmi koliko god bodova hoces PSV-u, samo da budem konkurentan za play off...
Onaj sto pise da bolje prodju oni koji nisu igrali od pocetka, mogu ti rec samo TAKO TI GRAH PAO. Sta sad da radim ja? da cekam novu ligu, kad ima slobodan neko. Niko nije sigurno namjerno odustao, nekom smrkne drugom svane tako ti je to...
Sto se Robova tice, brate nisam znao da igramo za neke bodove i prestiz, i da ces na forum da objavis ko najveca picka
...
Uvijek spreman za nove utakmice, da ti objasnim par stvari
....
A samire ja ne znam zasto se ti javljas u ovoj temi kad znas kako prolazis sa mnom
EDIT : Dziza javljam ti se na msn, mi trebamo igrati onu drugu ligu, Bayern vs LiverpooL
Meni je bolji Celtic od PSV sto se ekipe tice, eto ostavi mi bodove od PSV a uzet cu Celtic... ma uzmi koliko god bodova hoces PSV-u, samo da budem konkurentan za play off...
Onaj sto pise da bolje prodju oni koji nisu igrali od pocetka, mogu ti rec samo TAKO TI GRAH PAO. Sta sad da radim ja? da cekam novu ligu, kad ima slobodan neko. Niko nije sigurno namjerno odustao, nekom smrkne drugom svane tako ti je to...
Sto se Robova tice, brate nisam znao da igramo za neke bodove i prestiz, i da ces na forum da objavis ko najveca picka

Uvijek spreman za nove utakmice, da ti objasnim par stvari

A samire ja ne znam zasto se ti javljas u ovoj temi kad znas kako prolazis sa mnom

EDIT : Dziza javljam ti se na msn, mi trebamo igrati onu drugu ligu, Bayern vs LiverpooL
Glory Glory Man United!
- samir_tm87
- Kontakt:
pa zato sto je ona druga slabo posjecena

pa zato sto je ona druga slabo posjecena

ajde javi se na msn, evo uso sam, ne znam koji si tiAnderson8 je napisao/la:

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
- Kontakt:
prijatelju,ja ne pjenim uopste..shvati to..Unica je odigrao nekoliko utakmica za Celtic,shvati i to..i izgubio je..i ti si se pojavio kad je samo Celtic bio slobodan i dobio si ga,eto ti gore da ti je goalgetter napisao da si dobio Celtic..i ti molim te lijepo navece govoris kad je Ever odustao,daj mi PSV..jaro,nema smisla..kako je npr.sylaru grah pao da igra sa Ajaxom,tako i tebi isto da igras sa Celticom,ko ti je kriv sto nisi ranije dosao..jbg..GRAH je cudan..Anderson8 je napisao/la:jasko ba sta pjenis? Cuj Celtic, pa da igram rekreativno? A da se protiv PSV-a skupljaju bodovi sluzbenim rezultatom 3 : 0....
Sto se Robova tice, brate nisam znao da igramo za neke bodove i prestiz, i da ces na forum da objavis ko najveca picka...
Uvijek spreman za nove utakmice, da ti objasnim par stvari....
@Anderson8, pa ne nego te ljudi uzdigli ko da si Neka igračina, a ono niđe veze
samo sam htio da im pokazem par stvari

robovi88 je napisao/la:@Anderson8, pa ne nego te ljudi uzdigli ko da si Neka igračina, a ono niđe veze![]()
za tebe nisam igracina... za tebe sam igrac

da sam znao da ces na forum postavit ne bi bilo ovako.... malo ti morala htio dat....
nego cucemo se mi jos

Glory Glory Man United!
Nisam ja to vidio, ništa vidjet ću ja sa Goalgetterom u vezi ovog, najvjerovatnije da će onda Anderson8 morati preuzeti Celtic, ukoliko želi igrati, da bi sve bilo pošteno. 
@jasko_juve šala
, za prepadanje 
@jasko_juve S-Y-L-A-R, na početku su se pravila postavila i niko nije imao nešto da doda, jer napisano je ukoliko imate prijedloge napišite.
E sad kad pogledam sve ovo upravu ste vi, ali trebalo je to prije odraditi, ali prijedlog je dobar, mislim da nema potrebe da ide na 0 bodova, jer ipak bi osvojio nešto, ali treba napraviti neku univerzalnu mjeru koliko se bodova oduzima ukoliko se priključiš kasnije. Pa sad eto dajte prijedloge, jer nije ovo samo moja liga zajednička je, ali problem je što ovdje se odmah napada kad se pogriješi, i kao mi se digli ovo ono, a niko na vrijeme da ponudi konkretan prijedlog.

@jasko_juve šala

@jasko_juve S-Y-L-A-R, na početku su se pravila postavila i niko nije imao nešto da doda, jer napisano je ukoliko imate prijedloge napišite.
E sad kad pogledam sve ovo upravu ste vi, ali trebalo je to prije odraditi, ali prijedlog je dobar, mislim da nema potrebe da ide na 0 bodova, jer ipak bi osvojio nešto, ali treba napraviti neku univerzalnu mjeru koliko se bodova oduzima ukoliko se priključiš kasnije. Pa sad eto dajte prijedloge, jer nije ovo samo moja liga zajednička je, ali problem je što ovdje se odmah napada kad se pogriješi, i kao mi se digli ovo ono, a niko na vrijeme da ponudi konkretan prijedlog.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
nek on igra vala sad s kim god hoce,nije to problem uopste..samo je problem sto je prvo dobio Celtic i kasnije hoce PSV..samo to...niko od nas nije birao ekipu na pocetku jbg..a on mijenja ekipe..al nebitno vise

Anderson8 je napisao/la:robovi88 je napisao/la:@Anderson8, pa ne nego te ljudi uzdigli ko da si Neka igračina, a ono niđe veze![]()
za tebe nisam igracina... za tebe sam igrac...
da sam znao da ces na forum postavit ne bi bilo ovako.... malo ti morala htio dat....
nego cucemo se mi jos

Ikre - znaš šta to znači ???
"Ikre" -UČI !je prva rijec,prvi imperativ, prva zapovijed, koja je Objavljena od Boga, preko andjela Dzibrila, Posljednjem Poslaniku Islama da je presese Čitavom čovječanstvu.
Prvi objavljeni znakovi Kur'ana glase ovako:
Ikre' bismi-Rabbikelezi halek ( UČI, u ime Gospodara tvoga, koji stvara),

-
- Kontakt:
Ma ne pricam ja tebi i Goalgetteru nista,svaka vam cast,previse je i sto odvajate svoje slobodno vrijeme da uredjujete ovo.A za pravila nisam znao ni da postoje(osim naravno onih igra se 10 min,normal condition itd),nisam vidio nijedno koje govori o novim igracima samo ono da savez ima pravo na dopune pravila tako nestojuventus 0244 je napisao/la:Nisam ja to vidio, ništa vidjet ću ja sa Goalgetterom u vezi ovog, najvjerovatnije da će onda Anderson8 morati preuzeti Celtic, ukoliko želi igrati, da bi sve bilo pošteno.
@jasko_juve šala, za prepadanje
41.21.1.
Ovako došlo je do malog ne sporazuma, ja nisam vidio da je Golgetter napisao da anderson8 preuzima Celtic, i ja sam mu poslao pp sa ponudom da preuzme PSV (Ja sam mu neki dan poslao pp sa ponudom za Celtic, on je napisao da nema logike da igra, jer nema nikakve šanse, i ja sam poslije (sinoć) ne promišljeno napravio ovaj potez što sam ponudio PSV, jer sad sam skontao da to nije pošteno
). Da bi sve bilo pošteno Anderson8 će morati preuzeti Celtic ukoliko želi igrati ss.ba ligu.

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.