FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- relativizam
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo da zimske pripreme prodju zajedno
Ide dupla
Ide dupla
- feniksptica
- Kontakt:
Ma samo ti na tribine, tamo ih neces nac 100%keli je napisao/la: ↑31 jul 2025, 22:08Ovo je moj posljedni post na ovom forumu. Svako dobro zelim mnogim dobrim momcima na ovom forumu poput gisa, vanje, ade-hz,samozdravlje,duske itd itd a ovim abortusima poput eastmadnessa, lucasa itd prepoznat ce se, ybm najmilije sto imaju. Nije u skladu sa forumom, ali od mene toliko. Vidimo se na Kosevu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MokraKifla
- Kontakt:
Ostaje zal za bubanjom...
Poslije žutog Jata je 2 puta dobio opomenu od suca i vjv bi dobio crveni karton.perun je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:53Dok su Jatta i Oliveira bili na terenu i rumuni su igrali sa više opreza.
Izbaciti najboljeg igrača koji bez problema može odigrati 120 minuta i opasnog napadača na početku poluvremena je krajnje amaterski a Zeka nije amater.
Dobio žuti pa šta, neka se čuva i ne ulazi u duele.
Ti kazes Radnik, ja čujem Haris Handžić i **** dobar osjećaj na Koševu.feniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2025, 22:04Sad yebat nenu neninu Radniku,
Poderat ih 2-1 i nek kuci idu
licno sam bio prisutan kad je ovaj satro navijac sarajeva mrtav pijan dizao tri prsta onako iz zaebancije. Ovaj smrad od covjeka je neprijatelj kluba i treba mu oduzet obo malo paznje sto dobije. Zivotom se kunem da je covjek najvece zlo, licno sam mu rekao da cu ga prebit ako ga opet sretnem, i nismo vise
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Samo da pozdravim Evropa navijace, cao vidimo se sljedece godine 

Za bordobijele boje
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Sto vam Mujkic nije igrao ovaj dvomec, jel u pitanju neka povreda/transfer ili takticka odluka?
Sad moram ic odgledat prvu tekmu opet. Po sjecanju onako, nismo bili na 40% onog presigna sa Koseva. Znam kad je pocela tekma oni probali par dugih lopti, to pocistise Turda i Ristevski, ja se sokir’o, koliko su blizu stajali svi igracima. Jovic imao samo jednu onu gresku kad im je dodao loptu al su srecom promasili, ostatak tekme nije imao covjek kad ni pogrijesit jer smo pritiskali sve vrijeme pa gore bio Kupresak. Ne znam klasicna nasa boljka, mentalni patuljci smo odvazda. Ne pricam zbog ispadanja nego svega oko toga, jebote donijeli smo 2:1, cim smo primili gol, bila je zavrsena i utakmica i ucesce u Evropi. Jbga zbit redove i ajmo dalje, sta ces. Ima i pozitivna stvar Jatta. Ja bih drzao pa po cijenu crvenog jer realno ono sto ga je zamijenilo nije to odradilo kako treba. PS kad ce vise Renato, dokle je on sa oporavkom?Vrhbosnian je napisao/la: ↑31 jul 2025, 22:00Ma apsolutno ista fora. Jatta sam na sredini, Kyeremeh i Mlinarić sa Gullijem i Renanom gore prave presing, i probleme pravimo po osvojenoj lopti iz tog presinga. Eh, samo što su ovaj put okolnosti bile drugačije, prvo nemaš 20k navijača iza sebe da ti daje vjetar u leđa a da se protivnik prepadne, nego baš suprotno. Drugo, desilo se ono što smo imali sreće da izbjegnemo na Koševu, a to je da Jatta ne dobije žuti. Od kad ga je dobio tu njegova agresivnost prestaje, a dobio je i Kyeremeh (koji je zaslužio i drugi) pa je i on morao prikočiti. I onda šta ćeš moraš mijenjati u vezi, ali nemaš adekvatne zamjene. Nemaš zadnjeg veznog da uskoči na Jattino mjesto, a druga dva vezna, Elezi i Đorđević, hem su nespremni hem neuigrani.Oerde je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:47Iskreno nismo ni probali istu foru. Dosli smo drzat nulu i ako sta bude iz kontre - bude. Nazalost nije bilo. Nakon prvog gola… sta reci, lose. Nadam se da cemo uzeti neke dobre pare za Gulija, zasluzili smo i mi i on.Vrhbosnian je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:34Trebali smo na teži način naučit da nekoga ne možeš dva puta iznenaditi na istu foru.
Drugi dio razloga za ovu katastrofu večeras je užasno stanje rostera u veznom redu. Da se dovedemo da Kyeremeh tu mora igrati i da nema ko zamjeniti Jattu, fantastičnog ali dobro neiskusnog igrača, je ogroman propust da ne kažem amaterizam.
Bez obzira na sve, progutat gorku pilulu i nastavit dalje.
Podrška za Zorana i ekipu!
Idemo dalje, valjda sta naucimo iz ovoga.
Podrska za ekipu!
da se nadovezem, nakon sto sam mu rekao da ako ga ikad sretnem da ce poginut rekao je sta ces mi ti klosaru pricat ja sam poznata licnost ti si niko. Imamo zajednicko drustvo, nikad vise nije dosao. Ovim putem ako cita da ga pozdravim, znam gdje zivi ne moze se do kraja zivota sakrivatiplisek je napisao/la: ↑31 jul 2025, 22:12licno sam bio prisutan kad je ovaj satro navijac sarajeva mrtav pijan dizao tri prsta onako iz zaebancije. Ovaj smrad od covjeka je neprijatelj kluba i treba mu oduzet obo malo paznje sto dobije. Zivotom se kunem da je covjek najvece zlo, licno sam mu rekao da cu ga prebit ako ga opet sretnem, i nismo vise
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Primis jedan gol, pa sta? Nije smak svijeta jbt stisni zube i igraj dalje, sve je otvoreno
Ali jok, kod nas odmah slijedi raspad
Identicno kao prosle godine sa spartakom. Prvu si utakmicu mogao rijesiti lagano sa 3,4 komada. U revansu promasis zicer i nakon toga iz maltene prve opasnost primis gol i nakon toga naravno raspad sistema.
Tuga kakvi mentalni patuljci igraju za ovaj veliki klub
Ali jok, kod nas odmah slijedi raspad
Identicno kao prosle godine sa spartakom. Prvu si utakmicu mogao rijesiti lagano sa 3,4 komada. U revansu promasis zicer i nakon toga iz maltene prve opasnost primis gol i nakon toga naravno raspad sistema.
Tuga kakvi mentalni patuljci igraju za ovaj veliki klub
Bog Bosna i Bošnjaci
-
- Kontakt:
Svaka godina ista. Prodas najboljeg igrača,dovedes polovnjake, bez igraca tipa rahmanovic. Ispadnes odmah i nadas se tituli koja je nemoguca od Vice. Stadion sve u gorem stanju. Da smo pare od transfera uložili u 1 tribinu vise bi imali hajra nego ovo veceras
Odgovornost se mora preuzet, ovi lažni moralisti što podržavaju trenera koji mjenja formacije kao da igra FIFE ne razumijem. Čovjek ima ekipu kao niko u historiji Sarajeva poslijeratnoj i ovakav amaterizam gledamo. Fuj....
- relativizam
- Kontakt:
Spremite apaurina leksaurina, duga je sezona
- luckystrike
- Kontakt:
Nedjelja, 18:45, Koševo.luckystrike je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:29Nema veze!
Nisi zabio 3. gol na Koševu, primio kasnije jedan i to je to.
Idemo dalje; Koševo, nedjelja, 18:45.
Svi u napad, jedan je Hase!
Bez obzira, nekad sa 10 igrača odigraš bolje jer svi znaju da moraju trčati više.fks74 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 22:11Poslije žutog Jata je 2 puta dobio opomenu od suca i vjv bi dobio crveni karton.perun je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:53Dok su Jatta i Oliveira bili na terenu i rumuni su igrali sa više opreza.
Izbaciti najboljeg igrača koji bez problema može odigrati 120 minuta i opasnog napadača na početku poluvremena je krajnje amaterski a Zeka nije amater.
Dobio žuti pa šta, neka se čuva i ne ulazi u duele.
Doduše i sudije su profesionalno šiljile rumunima.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, Dave, JavierBosnia, Krste11, Lecler, mnon46, PapakIzSa, sarajevo19461987, sekac, SilaMoc1946, skoJaa, StevieG8, Tatamata1946, UltraSa46 i 124 gosta.