Jest, vidimo se u nedjelju na istoku, **** ti ligu i majkufeniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:45Kud bas Radnik pa se opet mora patit i ekipa i tribina![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U evropskim utakmicama moraš biti koncetrisan cijelu utakmicu, kada ti se ukaže neka šansa moraš postići gol. Naša liga je qrac obični i samo prvak može nešto u evropi postići. Mi smo na dobrom putu, treba sada pružiti još veću podršku igračima i sš.
Jedino da Zekic udje i zabije one prilike Mlinarica i Gulija i one iz prve utakmice, mi mašimo nemoguce.
Ne znam samo sta je ovdje Zekic kriv?
Ko nam garantuje da cemo proci i to prvo pretkolo ako budemo sampioni jer necemo biti nosioci.Ne znam kako imate razloga za optimizam poslije ovoga veceras.gh0stHZ je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:38Da se razumijemo ligu ćemo satrat ako nas ne budu klali više nego do sad. Ali treba još pure za Evrope. Ove izlete preko šampionskog puta u Konferenciju ne želim ni komentarisati jer je presmiješno doći do toga kao prvak.
I ne psujte Zekiću, nije čovjek zaslužio.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
Samo se nemojte vise smijati Borcu i Zrinjskom itd ti ljudi makar nesto naprave kada izadju u Evropu realno vi pricajte sudije ih guraju ha hu jel im sudije pomognu da dodju do osmine finala takmicenja gdje se uzdignemo ako dodjemo do 2 pretkola
Ljudi mi nismo prosli 2 pretkolo vec 10 godina heej 10 godina nismo prosli u drugo faking pretkolo,da neko ne kaze Buducnost ispali smo iz drugog na Buducnost i to jedva nekako prosli
Dok drugi iz godine u godinu imaju neke evropske price Zrinja prosle sezone iz drugog u play off i jaceg protivnika izbacio od Craiove,22 se pobio sa Slovanom za grupe Borac da ne govorim
A kod nas svaka godina ista identicna,dodju neka pojacanja imena eventualno trener odigramo jedno pretkolo solidno odma se ufuramo da cemo prepisat ligu i da su ti igrace neke nevjerovatne klase,onda nas uniste u evropi a u ligi niko od ovih prosjeka ko sto su Began/Kupresak (itd ne mislim direktno na njih al na te tipove igraca)ne odigra ni blizu kao u evropi pred punim stadionom i onda opet patnje protiv Radnika,Posusja i tako njih
Za titulu se borimo dok je ljeto onda se vec u oktobru lagano okrecemo evropi uz poruku da smanjimo apetite jer nismo spremni za titulu,ili nam je neda Vico ili stagod
Sta poslije ovoga vise i niko ne zna moze li se izaci iz ovog kruga i kako,kad se vec krenulo mjenjat igraci promjeni onda citav tim daj i nekog spica ko ovaj izraelac sto je daj i lijevog beka i novog kondiconog bukvalno sad kad si krenuo da trosis potrosi maximum i dovedi **** igraca na svakoj poziciji Began i Guli svakako idu dobro je ima ih jos kandidata al nek Zoran procjeni
Ljudi mi nismo prosli 2 pretkolo vec 10 godina heej 10 godina nismo prosli u drugo faking pretkolo,da neko ne kaze Buducnost ispali smo iz drugog na Buducnost i to jedva nekako prosli
Dok drugi iz godine u godinu imaju neke evropske price Zrinja prosle sezone iz drugog u play off i jaceg protivnika izbacio od Craiove,22 se pobio sa Slovanom za grupe Borac da ne govorim
A kod nas svaka godina ista identicna,dodju neka pojacanja imena eventualno trener odigramo jedno pretkolo solidno odma se ufuramo da cemo prepisat ligu i da su ti igrace neke nevjerovatne klase,onda nas uniste u evropi a u ligi niko od ovih prosjeka ko sto su Began/Kupresak (itd ne mislim direktno na njih al na te tipove igraca)ne odigra ni blizu kao u evropi pred punim stadionom i onda opet patnje protiv Radnika,Posusja i tako njih
Za titulu se borimo dok je ljeto onda se vec u oktobru lagano okrecemo evropi uz poruku da smanjimo apetite jer nismo spremni za titulu,ili nam je neda Vico ili stagod
Sta poslije ovoga vise i niko ne zna moze li se izaci iz ovog kruga i kako,kad se vec krenulo mjenjat igraci promjeni onda citav tim daj i nekog spica ko ovaj izraelac sto je daj i lijevog beka i novog kondiconog bukvalno sad kad si krenuo da trosis potrosi maximum i dovedi **** igraca na svakoj poziciji Began i Guli svakako idu dobro je ima ih jos kandidata al nek Zoran procjeni
Ma raja je trazila dlaku u jajetu i nakon prve tekme. Normalno da ce kenjati vcrs. Hvala Bogu protiv Radnika rahat bez dresova PSGa i Lakersa.
Hajde barem necemo vise nista odgadjati 

Dok su Jatta i Oliveira bili na terenu i rumuni su igrali sa više opreza.Guest1945 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:46Sve je moguće.Ljudi na 1:0 stali ko ukopani odnosno već drugo poluvrijeme druga priča.Ja sam mislio reko dobija ovo Sarajevo gledaj kako igraju bolji su a ono izađoše na teren ništa.1:0 oni jedva čekaju kraj a Zekić sve izmješa.
Izbaciti najboljeg igrača koji bez problema može odigrati 120 minuta i opasnog napadača na početku poluvremena je krajnje amaterski a Zeka nije amater.
Dobio žuti pa šta, neka se čuva i ne ulazi u duele.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad si siguran da nesto nije ok guras pricu do Neba.Pantelija je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:47Da je neko napisao bilo sta negativno je.bali bi mu mrtve.feniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:44Sve ok.
Al samo sto to nisi napiso prosle swdmice a ne sad. To se odmah vidi il jest il nije, ako vec znas a eto govoris kao da znas ti te stvari
A ne tad se potusio a sad ko pickica.
A bilo je. Nespremni, losi stoperi.
Ja sam napisao da je Turda los igrac, vidi se po postavljanju, kretanju, samo poredi njega i ristovskig kojem to i nije pozicija i sve gi je jasno. Jovic koji kasni sa kretnjom uvijek sekund dva...
Izmjene su kasnile u prvoj utakmici cim smo pali morali se mjenjati. Ali opet odlicna tekma koja se morala dobiti sa bar dva razlike.
O ovoj danas ne treba ni pričati uopste.
@usro popij tabletu smiri se... Vidim nije ti dobro ko ni tvom stoperu
Ako stavis jos koji smajli, mozda neko se nasmije ili replicira
Kad smo.imali +13 s Vinkom ja sam u Februaru osuo po Emiru Hadzicu...svi mi se smijali i branili a na kraju skontali sta i kako.
Ovo je cisto pickasto i to je to. Nemas svoje ja nego cekas neku situaciju gdje bi prica prosla pa je ubacis
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sta mislite o Žižovicu? Slobodan je a ima znanje i evropsko iskustvo 

Vruca je glava jos ali...Bralić i promjena formacije su nam presudili. Hajmo u nedjelju doci u sto vecem broju i u inat muci gorkog poraza i dat podrsku, naši su kqkvi god da su.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Ljudi su puno bolja ekipa i kraj priče, ponijelo je raju ona utakmica na Koševu, čak i da je ušla ona jedna prilika iz prvog poluvremena za 1-0 mislim da bi prošli.
Treba spustiti loptu nismo ispali od Kukesija jbt nego od puno kvalitetnije ekipe, i nije realno stanje ovaj rezultat jer smo se pogubili nakon drugog gola.
Nadam se da je Bralić ovako loše izgledao pod pritiskom samo večeras, jer se ne sjećam slabije partije jednog stopera kod nas, ovo malo što je proveo na terenu ne daje utisak da je profesionalni fudbaler.
Treba spustiti loptu nismo ispali od Kukesija jbt nego od puno kvalitetnije ekipe, i nije realno stanje ovaj rezultat jer smo se pogubili nakon drugog gola.
Nadam se da je Bralić ovako loše izgledao pod pritiskom samo večeras, jer se ne sjećam slabije partije jednog stopera kod nas, ovo malo što je proveo na terenu ne daje utisak da je profesionalni fudbaler.
Da je ostavio Jattu pa dobio crveni bilo bi kako Zeka sa toliko iskustva nije predvidio, jbg tako je kako je, ono kako smo mi odigrali 60min na Kosevu, oni su tako odigrali 45 min ovdje. Mi smo cak i vise sansi stvorili, ali..Razlika ? Oni dali 4, mi 2, oni su na Kosevu iz jedne sanse dali gol, mi ovdje nijedan iz dvije. Zeka majstore povedi nas.
Are you not entertained ?!
-
- Kontakt:
Zekic nazalost pojma nema u velikim tekmama
Gubi se svaku vaznu tekmu.
Nazalost nije za Sarajeva
Gubi se svaku vaznu tekmu.
Nazalost nije za Sarajeva
Sve je krenulo naopako sa izmjenama i onda mjenajaš rotiraš igrače.Imaš poluvrijeme gdje si bolji drugo poluvrijeme tobejarabi.Primaš gol umjesto da ih guraš naprijed izmene i ništa stao si i gledaš.Pa vidilo se na 1:0 da su isto ukopani.Ovo je njegov poraz poluvrijeme je dokaz.Kaže ovaj sad na MYTV izjavu daje kaže pritisak i publike.Koje publike mogo si 2 komada dati bolji bio pravio šanse, koji stručnjaci.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Bejker, bhfanatic14, casual033, Direktorcic, goGlobal, Hamagara, mosarajvosa83, napoleon72, Pena, riki46, SAMO BORDO, Suki46, Tatamata1946 i 172 gosta.