FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima kvaliteta ali realno Zekić je max za PL ali ne za ovakve utakmice.Prvo poluvrijeme se vidilo da može i da su isti, a ovo je Zekićev poraz.Vidiš da ti ekipa podlježe pritisku poslije gola ti je još razjebaješ preranim izmjenama.
Zadnja izmjena: Guest1945, dana/u 31 jul 2025, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Podrška Zoranu Zeliću !!
03.08. 18:45 svi na Koševo !
03.08. 18:45 svi na Koševo !
Jedva cekam nedelju i 3 hiljade bolesnika i uzivamo u patnji probijanja radnikovog bunkera . Neprocjenjivo 

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Samo da se citiram. Poprilicno ocekivano ispadanje. Rezultat je otisao u krivom smjeru. Tri poluvremena smo se drzali odlično, i onda katastrofa.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑28 jul 2025, 22:48Utakmica na Kosevu je bila vjerovatno najbolja od kako je Zekic tu.
Koliko smo dobili? Jedan razlike. Mozemo li odigrati dvije zaredom na tom nivou? Tesko. Dakle oni su i dalje favoriti. I ako samo na trenutak "poletimo" nema od nas nista. Zaboraviti prvu utakmicu i ponasati se na terenu kao da smo u zaostatku.
Ljudi nemoj da se lazemo, Rumuni imaju na klupi igrace sa jacim karijerama od nasih prvotimaca. Ko god misli na osnovu prve utakmice da je to to, zayebo se. Mora se dres dobro natopiti da bi se ovi izbacili.
Sve je pocelo zutim kartonom za Jatu, to je bio kao gol za Krajovu. Onda primamo neki gol iz ničega. Izlazi Jata, Zekic rotira sve zivo ko da je pripremna... Sve ono sto je bilo lose doslo je na naplatu. Ovo je realno stanje, iako je rezultat previsok.
Jel se uzelo šta na azijskoj kladari? Šta kaže Tan?
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
I na kraju priče...ostaju uspomene na magičnu noć na Koševu. Idemo dalje, po prva tri boda u nedjelju. Nova sezona, nova nafaka.
Da smo zabili zicere na kosevu druga prica
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Idemo po titulu 

- feniksptica
- Kontakt:
Sve ok.
Al samo sto to nisi napiso prosle swdmice a ne sad. To se odmah vidi il jest il nije, ako vec znas a eto govoris kao da znas ti te stvari
A ne tad se potusio a sad ko pickica.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jedva cekam istok i da čujem kakvih su psovki smislili do utakmice
-
- Kontakt:
15 minuta lose igre i natrpaji te dan ti hebem i sve
De.bil te naucio da se tako izrazavas bez kulture dijaloga.Pantelija je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:41Samo pokazujes koliko si debil.
Moj posao je bio organizacijski. Kada niko nije htio da radi i bori se za tu djecu koja su danas u juniorima i u prvom timu, ja sam i to morao raditi... Besplatno.
A ti dovodi Turde, za razliku od tebe ja bi uvijek doveo dijete neko a ne polovnog rumunskog balvana
De se dogovori sam sa sobom sta si radio, administraciju ili si dovodio djecu.
Jesi ga i doveo, otjerali ga iz Banovica

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- feniksptica
- Kontakt:
Kud bas Radnik pa se opet mora patit i ekipa i tribina

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sve je moguće.Ljudi na 1:0 stali ko ukopani odnosno već drugo poluvrijeme druga priča.Ja sam mislio reko dobija ovo Sarajevo gledaj kako igraju bolji su a ono izađoše na teren ništa.1:0 oni jedva čekaju kraj a Zekić sve izmješa.perun je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:43Jel se uzelo šta na azijskoj kladari? Šta kaže Tan?
Iskreno nismo ni probali istu foru. Dosli smo drzat nulu i ako sta bude iz kontre - bude. Nazalost nije bilo. Nakon prvog gola… sta reci, lose. Nadam se da cemo uzeti neke dobre pare za Gulija, zasluzili smo i mi i on.Vrhbosnian je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:34Trebali smo na teži način naučit da nekoga ne možeš dva puta iznenaditi na istu foru.
Drugi dio razloga za ovu katastrofu večeras je užasno stanje rostera u veznom redu. Da se dovedemo da Kyeremeh tu mora igrati i da nema ko zamjeniti Jattu, fantastičnog ali dobro neiskusnog igrača, je ogroman propust da ne kažem amaterizam.
Bez obzira na sve, progutat gorku pilulu i nastavit dalje.
Podrška za Zorana i ekipu!
Idemo dalje, valjda sta naucimo iz ovoga.
Podrska za ekipu!
Da je neko napisao bilo sta negativno je.bali bi mu mrtve.feniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:44Sve ok.
Al samo sto to nisi napiso prosle swdmice a ne sad. To se odmah vidi il jest il nije, ako vec znas a eto govoris kao da znas ti te stvari
A ne tad se potusio a sad ko pickica.
A bilo je. Nespremni, losi stoperi.
Ja sam napisao da je Turda los igrac, vidi se po postavljanju, kretanju, samo poredi njega i ristovskig kojem to i nije pozicija i sve gi je jasno. Jovic koji kasni sa kretnjom uvijek sekund dva...
Izmjene su kasnile u prvoj utakmici cim smo pali morali se mjenjati. Ali opet odlicna tekma koja se morala dobiti sa bar dva razlike.
O ovoj danas ne treba ni pričati uopste.
@usro popij tabletu smiri se... Vidim nije ti dobro ko ni tvom stoperu
Ako stavis jos koji smajli, mozda neko se nasmije ili replicira
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 31 jul 2025, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Najveca greska sto se na poluvremenu nije napravila izmjena Elezi-Kyeremeh.
Iskren da budem mene Turda nije fascinirao kao vas na Kosev, cak mi je u rangu Jovica bio. Okrenuti sve snage na prvenstvo, treba realan biti i znati da bismo tesko prosli i Trnavu, mozda bi i veca bruka bila. Ovako probati titulu konacno uzeti pa krenuti od pretkola lige prvaka sljedece godine pa probati upasti u neke grupe. Sigurno bi drugacije izgledali da smo imali zadnja dva vezna Bubanju i Jattu. Steta sto se nije isposlovalo na nacin da bar odigra ovaj dvomec. Zakljucali bi Jatta i on sredinu. Ovako mrka kapa. Nasa boljka su postale domace utakmice u kojima trebas natrpati protivnika, umjesto toga on tebe natrpa na svom terenu i tu pokaze zasto je ipak kvalitetniji i zasto ipak Keremeh i Mlinaric i slicni igraju u Sarajevu a ne u nekom jacem klubu. Dovoljno ti je da pogledas nase sanse koje nasi protivnici rutiniraju kad se nadju u slicnim i sve izgleda mnogo jednostavnije. Keremehova jedan na jedan na Kosevu me podsjetila i na Trnavu na Kosevu identicna i uvijek je da ce 80 posto masiti takve situacije jer kod nas igraci ne popravljaju ono sto im nedostaje. I tako je godinama. U kosarci ako ti lose slobodna idu, ti ces poslije svakog treninga opaliti 200 slobodnih da bi probao da i poboljsas, ali kod nas garantujem da to ne postoji. Steta. Znali smo da je nezgodan protivnik, ali je mogao da se prodje. Zato sam i rekao da ne znam kako bih se u Rumuniji postavio jer je bas bio nezgodan rezultat. Da je na Kosevu bilo 2 0 vec bi drugacije razmisljao. Ne treba previse crnjaciti, idemo dati podrsku, i dalje mislim da sa Kovacikom imamo najbolju ekipu i pretedenti smo za titulu.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Bejker, bhfanatic14, casual033, Direktorcic, goGlobal, Hamagara, mosarajvosa83, napoleon72, Pena, Proximic, riki46, SAMO BORDO, Suki46 i 147 gostiju.