FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam trebao biti neki veliki vizionar da pretpostavim kakav ce forum biti nakon poraza, eeee moji pitari.
Are you not entertained ?!
Da poslije vecerasnje utakmice zavrse karijeru opet ce ista biti 272788 uspjesnija od Alajmoviceve (kojem je Jatta ukrao mjesto na pripremama)Pantelija je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:20Ko ti trese kavez ?NazorUso je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:16Turda je VRHUNSKI stoper i veceras je pokazao. Jovic veceras kiksao. Kako god, i dalje su Nesta i Maldini za Alajmovica !!!Pantelija je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:11I i dalje tvrdite da je Turda vrhunski stoper? Kao i Jovic, solidni igraci. Nista vise.
Steta Jatte i zutog tu nas je najvise sjebalo... O naravno nase promasene sanse.... Kako lezerno nasi napadaci sutiraju to je za proucavanje... Ko na germinu lobuju, krozz noge, u golmana...
Vidim... Poslije nas real...
S obzirom kako su mu zavrsavale ekipe u kojima je igrao.... Dobro bi bilo da predje kod kona

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Drugo poluvrijeme bez zadnjeg veznog i katastrofa. Palestinac nas pregazio. Fali Bubanja, a Jatta dok je bio malo smo se držali.
Kad skontas koji qrac se i borimo mi za Evropu kad nas ovakve ekipe buse?
Ovo je bio ofsajd al nebitno.
Tuga, ne mozes da hodas nakon 60 minuta a ovi igrali prije 3 dana i lete po terenu.
Tuga, ne mozes da hodas nakon 60 minuta a ovi igrali prije 3 dana i lete po terenu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Cestitkenl momcima na dobroj prvoj utakmici, kvalitetniji tim ide dalje. Veceras smo nakon izmjena totalno pali Jatta nas je drzao u zivotu njegovim izlaskom smo izgubili sredinu.
Sad se okrenuti ligi i borbi protiv Borca.
Sad se okrenuti ligi i borbi protiv Borca.
You are someone else I am still right here
Realno nakon izlaska Jate i drugog gola raspali smo se samo da svira sto prije kraj
Zekićeva utakmica.Na 1:0 čovjek stao i pustio da ga ubijaju.
Mislim da je jedina greska bila u tome sto kod 1:0 za njih nije se napalo jer se znalo da njima vise odgovaraju produzetci nego nama jer su fizicki spremniji.
Ovdje je jedno jasno ili imas fiziku za ovaj nivo ili nemas. Mi ocito nemamo jos uvijek fiziku za ovaj nivo fudbala.
Nista glavu gore i idemo se potuci za titulu
Ovdje je jedno jasno ili imas fiziku za ovaj nivo ili nemas. Mi ocito nemamo jos uvijek fiziku za ovaj nivo fudbala.
Nista glavu gore i idemo se potuci za titulu
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 31 jul 2025, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
E jbg . Nismo se morali bas raspasti . Volim Zekica al brate i on ga izmjesa ni igraci ne znaju gdje ko igra .

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Uživajte miševi.
Orilo, gorilo, Zeka mi te volimo 

ZORANE ZEKICU, YEBEM TI MATER.
Jebote gdje ovog Bralica nađoše
Odbrana zakazala skroz, nema veze samo da se ovo sad ne prenese na ligu, u nedelju napunit Kosevo podrzat momke.
Za bordobijele boje
Ko dovede Bralica otkaz odmah
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, benko21, BordoArmy88, bosnas_, Cwirek, Dave, enzo1, fera, goGlobal, Hajdeee, Hamagara, HordasFks, HyperOS, insimadop, johntravolta123, keli, laznokrilo, miguelramos, MokraKifla, mosarajvosa83, Pena, ronaldo99, Seipronto, Suki46, Tatamata1946 i 168 gostiju.