eu 2 ,juventus 0244 je napisao/la:haj napraviAnderson8 je napisao/la:
btw ima li ko raspolozen za prijateljsku jednu?
soba Zmaj od Bosne
pas fid
Moderator/ica: Padovan
eu 2 ,juventus 0244 je napisao/la:haj napraviAnderson8 je napisao/la:
btw ima li ko raspolozen za prijateljsku jednu?
hahah pa nije na baterijeee,,,sve se da zaustaviti i preslusatiGoalgetter je napisao/la:Ja sam bio protiv da se Andersonu dodjeli PSV, ionako ga nemozes zaustavit, jos kad mu das PSV![]()
@ever, sretno, cuvaj se
Ne mozes reci da je Celtic slobodan, kad niko nije ni igrao s njim nikako. Celitic i ne postoji. Meni se otvorilo da uzmem PSV i eto, ne znam sto se ti bunis sad :S ....jasko_juve je napisao/la:nije on mogao birati..jer je samo Celtic bio slobodan i ti si sam napisao da preuzima Celtic..i to je to..i onda EVER odusta i daj mi sad PSV..znaci ne svidja mu se Celtic koji je vec bio dobio i daj mi PSV,bolji su oni..a SYLAR i VILA 7 su takodjer dobri igraci i dobili su ekipe koje su stvarno lose i ljudi su pitali da zamijene,vi niste dali..a dali ste andersonu da mijenja postojeci klub jer si ti sam napisao da preuzima CELTIC..jel vidis da je isto???al nebitno vala..*ebaji ga..samo hocu da vidite da niste fer ispali prema svima..
za 5 min udji urobovi88 je napisao/la:Anderson8 ajde sad jednu da te oderem![]()
???
Što si se jasko odmah prepaojasko_juve je napisao/la:nije on mogao birati..jer je samo Celtic bio slobodan i ti si sam napisao da preuzima Celtic..i to je to..i onda EVER odusta i daj mi sad PSV..znaci ne svidja mu se Celtic koji je vec bio dobio i daj mi PSV,bolji su oni..a SYLAR i VILA 7 su takodjer dobri igraci i dobili su ekipe koje su stvarno lose i ljudi su pitali da zamijene,vi niste dali..a dali ste andersonu da mijenja postojeci klub jer si ti sam napisao da preuzima CELTIC..jel vidis da je isto???al nebitno vala..*ebaji ga..samo hocu da vidite da niste fer ispali prema svima..
antifudbal igra lik, 5, 6 u odbrani uvijek, gore tri napadaca i po strani... al et...robovi88 je napisao/la:(Anderson8) Man. UTD. 1:2 A.C Milan (robovi88)
(Anderson8) Man. UTD. 1:2 Chelsea (robovi88)
(Anderson8) Man. UTD. 0:0 Inter (robovi88) ... 7:5 na penale za Andersona
Dobar je al mora još učit![]()
Po meni najbolji jasko_juve
Anderson8 je napisao/la:antifudbal igra lik, 5, 6 u odbrani uvijek, gore tri napadaca i po strani... al et...robovi88 je napisao/la:(Anderson8) Man. UTD. 1:2 A.C Milan (robovi88)
Ti mene kad bi pobjedio negdje gdje se pika ja bi sebi chunu odrezo na 40 komada
hahahahahsamir_tm87 je napisao/la:Anderson8 je napisao/la:antifudbal igra lik, 5, 6 u odbrani uvijek, gore tri napadaca i po strani... al et...robovi88 je napisao/la:(Anderson8) Man. UTD. 1:2 A.C Milan (robovi88)
Ti mene kad bi pobjedio negdje gdje se pika ja bi sebi chunu odrezo na 40 komada
i corava koka zrno ubode
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.