Samo preko jednog uredaja mozes gledati.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Bravo Horde
Hajmo bordo bijeli
Hajmo bordo bijeli
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Jel preko onog preko kojeg je placeno ili se moze promjeniti?
-
- Kontakt:
Klupa nam je, hmmm
-
- Kontakt:
Moja jutros obukla bordo suknju. Nisam ni znao da je ima.Sazg je napisao/la: ↑31 jul 2025, 18:48Kažem ja ženi jutros:
- Haj se ti fino spremi da mi popodne negdje odemo, ne mogu ja više ovo trpiti, 3 sam proljeva od jutros imo, ye.ebo te više i utakmice i sve.
Kažeo ona:
- Haj odyebi, nisam mahnita da se spremam i da idem pa da letim kući ko bez glave i da ginem po putu.
KO TE NIJE VOLIO NIJE NI OBOLIO
![]()
Reko, otkud ti ta suknja? Kaže ona meni; pa obukla sam je zbog tebe, pizzdatimaterina i tebi i sarajevu. I ode na posao.
Kod mene moja Tv preko mobitela izbacuje…
Ima li kakve veze sto sam trenutno u Hr ?
Ako neko moze nek nam baci kakav link preko mob da se gleda
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Odjavi se sa kompjutera i prijavi se sa podacima na tv ali moras skroz odjavjt sa kompa
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
-
- Kontakt:
Nema veze izgleda da im je pao sistem od toliko pokusaja ljudi da gledaju tekmu. Ta apk je sranje zivo pokusaj na RdLive ili Bhliga live
-
- Kontakt:
Idemo aBd po prolaz
IGRAJ BORDO BIJELI
-
- Kontakt:
Pametna žena, bolje ostat kući guzit, uživat pa opet uživatHeavyBassBlues je napisao/la: ↑31 jul 2025, 19:02Moja jutros obukla bordo suknju. Nisam ni znao da je ima.Sazg je napisao/la: ↑31 jul 2025, 18:48Kažem ja ženi jutros:
- Haj se ti fino spremi da mi popodne negdje odemo, ne mogu ja više ovo trpiti, 3 sam proljeva od jutros imo, ye.ebo te više i utakmice i sve.
Kažeo ona:
- Haj odyebi, nisam mahnita da se spremam i da idem pa da letim kući ko bez glave i da ginem po putu.
KO TE NIJE VOLIO NIJE NI OBOLIO
![]()
Reko, otkud ti ta suknja? Kaže ona meni; pa obukla sam je zbog tebe, pizzdatimaterina i tebi i sarajevu. I ode na posao.
sarajevo19461987 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 19:05Nema veze izgleda da im je pao sistem od toliko pokusaja ljudi da gledaju tekmu. Ta apk je sranje zivo pokusaj na RdLive ili Bhliga live
Hvala pasha, živio
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
ZGAZITE IH
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
- Kontakt:
Ja gledam preko jednog iptv sad koliko ce stopat ili dobro bit ne znam.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oko 500 mislim da ce nasih biti sad ovaj rece, hajde Rajvosa molim te znas da ludo volim te!! 

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, atomskaNavika, bosnas_, bvsic, casual033, dime, ErosViverosViv, gh0stHZ, Hajdeee, HordasDolacMalta, insimadop, jasmin10, JavierBosnia, keli, Krompirusa, Lavcina, Mahalac7, mnon46, NeSamSafetee, Noke995, PapakIzSa, pitara, Red1946, relativizam, ronaldo99, samoFKS, vedinjo98, VolimBiH96 i 225 gostiju.