Idemo 0:2 !!!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
De mi molim te reci jesi li ozbiljan ili se zahebavaš, vise nemogu prepoznat sta je troll, a sta prava info.sarajevo19461987 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:43Raja kakvo nas pojacanje tek očekuje moje informacije koje imam je da je rumun neki u pitanju, detalji se dogovaraju u jednom renomiranom ugostiteljskom objektu na Stupu..
I meni vala smeta.riki46 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 17:09De mi molim te reci jesi li ozbiljan ili se zahebavaš, vise nemogu prepoznat sta je troll, a sta prava info.sarajevo19461987 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:43Raja kakvo nas pojacanje tek očekuje moje informacije koje imam je da je rumun neki u pitanju, detalji se dogovaraju u jednom renomiranom ugostiteljskom objektu na Stupu..
Potpuno si u pravu. Razumijem neke očigledne zezancije tipaPeppermintSA je napisao/la: ↑31 jul 2025, 17:13I meni vala smeta.riki46 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 17:09De mi molim te reci jesi li ozbiljan ili se zahebavaš, vise nemogu prepoznat sta je troll, a sta prava info.sarajevo19461987 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:43Raja kakvo nas pojacanje tek očekuje moje informacije koje imam je da je rumun neki u pitanju, detalji se dogovaraju u jednom renomiranom ugostiteljskom objektu na Stupu..
****, zar se makar ovdje ne možemo dogovoriti da ne prosipamo nekakve cinizme, sarkazme, trolanja itd. Postoje ljudi kojima je Sarajevo sve, koji su stariji; možda imaju zdravstvene probleme, prolaze kroz neke životne krize. Nije simpatično trolati čisto da bi se ko biva pravio pametan.
Rijetko kad pišem na ove teme, ali ne možemo li se svi ovdje dogovoriti da ćemo voditi zdravo pisanje, iznositi informacije koje smo zaista čuli, čak i ako su mahalska, a ne stranice i stranice glupost štancati jer ko biva Ado zajebo Dadu a Dado ga zavuko Mersi.
Delagacija je u rumunijisarajevo19461987 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:48Meni kolega poslao info koji dole stalno pije kafu kaže delegacija FKS dogovara pojačanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.