KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

JalaBrat

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la JalaBrat » 31 jul 2025, 16:38

jest eto sad radi jedne utakmice mu treba dati ugovor, de molim vas manite se romantike, ako hoćeš rezultat gleda se kvalitet kojeg Šalić nema.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 31 jul 2025, 16:47

Imal kakvog habera
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 31 jul 2025, 16:57

Ma ljudi generalno zaboravljaju da je košarka timski sport i da sa novim saigracima i west i salic i Delalić i zubac,mogu pokazati neki novi nivo igre,bolji u odnosu na ono do sada, pričam o napadu, odbrana je stvar volje i želje. Mislim čak da će se dosta igrati small ball petorka Persons,Audige,Joesaar,Atic i Young

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 31 jul 2025, 17:01

Muumii je napisao/la:
31 jul 2025, 16:57
Ma ljudi generalno zaboravljaju da je košarka timski sport i da sa novim saigracima i west i salic i Delalić i zubac,mogu pokazati neki novi nivo igre,bolji u odnosu na ono do sada, pričam o napadu, odbrana je stvar volje i želje.
Tu ima jedan problem, ekipu treba trener ukomponovati, no ovdje sam skeptičan

Cwirek
Kontakt:

Post Postao/la Cwirek » 31 jul 2025, 17:12

Adnan33 je napisao/la:
31 jul 2025, 16:35
FRANK RIBERY je napisao/la:
31 jul 2025, 16:17
Kakvi navijaci, pa jel vas stid komentarisati klub?

Koliko serete po Salicu, bez njega ne bi ni igrala Aba ligu.

I ja zelim boljeg i kvalitetnijeg centra, hajde sacekajte da se kompletira roster pa onda serite po klubu, pissjte po Dubravku, prognozirajte zadnje mjesto. Samo negativa, fuj.

+1 :thumbup:
Nikad neću zaboraviti utakmicu u Novom Sadu protiv Vojvodine kad je Đoko odigrao utakmicu života. Uz njega West vadio trojkama a Vrabac odbranom. Ta utakmica je ključ zbog čega smo mi danas ovdje gdje jesmo. Generalno igrači koji su na forumu popljuvani zadnjih mjesec dana samo tako.
Pa igraju za novac i dobro su plaćeni za to sto su uradili.
Bosna ima ambiciju da bude u vrhu ABA lige, to su sami iskazali kao plan. A za taj plan Salic nije opcija medju 12 igrača realno.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 31 jul 2025, 17:35

Pozicija trenera je najklimaviji dio ekipe. ABA liga nije isto ko i naše prvenstvo i to za nekoliko stepenica je razlika u kvaliteti. Shodno tome trebali su angažovati i trenera tog nivoa.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 31 jul 2025, 17:38

Jadnimi je napisao/la:
31 jul 2025, 17:01
Muumii je napisao/la:
31 jul 2025, 16:57
Ma ljudi generalno zaboravljaju da je košarka timski sport i da sa novim saigracima i west i salic i Delalić i zubac,mogu pokazati neki novi nivo igre,bolji u odnosu na ono do sada, pričam o napadu, odbrana je stvar volje i želje.
Tu ima jedan problem, ekipu treba trener ukomponovati, no ovdje sam skeptičan
Ni ja mu ne vjerujem,ali možda nas iznenadi. Ja od početka nisam vjerovao u priču oko Nenada,ali možda Bosnic ili Adis čak ne bi bili toliko katastrofalna zamjena.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 31 jul 2025, 17:55

Ovdje dodju likovi koji u zivotu nisu pogledali vise od 5 utakmica i aba1 i aba2 lige i pametuju o igracima.

Jest eto, Salic je igracina, samo ga nijedan klub iz Srbije ne zeli kod sebe. Doduse, neki su mu davali sansu, pa ga protjerali nakon 2-3 utakmice. Ljudi moji, pa taj Salic je u 90% utakmica aba2 lige bio jednocifren, i to ne 8-9 poena, vec 3-4. Jednu utakmicu ga pro**alo i to je sve. Kako ocekujete da bude konkurentan protiv neuporedivo jacih protivnika?!

Zubac je isto igracina, samo sto to nikad niko nije primijetio. Tek sad ce on s 30 godina pokazati taj strasni kvalitet u ligi koja je 5x jaca od svake u kojoj je dosad igrao.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 31 jul 2025, 18:12

Razlika izmedju aba 1 i aba 2 lige je ogromna, skoro svaki starter bi bio daleko najbolji igrac aba 2 lige

Salic i Zubac nema sanse da mogu igrat aba ligu, Delalic moze probat al nece uspjet.Podojka i Gutica ne treba ni spominjati ne znam ni dal mogu aba 2 igrat.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 31 jul 2025, 19:15

MElloo je napisao/la:
31 jul 2025, 18:12
Razlika izmedju aba 1 i aba 2 lige je ogromna, skoro svaki starter bi bio daleko najbolji igrac aba 2 lige

Salic i Zubac nema sanse da mogu igrat aba ligu, Delalic moze probat al nece uspjet.Podojka i Gutica ne treba ni spominjati ne znam ni dal mogu aba 2 igrat.
mislim da Zubac nije problem, on ce dati kolko moze, potrudit ce se jel, nije on neki igrac po meni gdje ces vidjeti osjetnu razliku ha igrao protiv Oklahome ha protiv U18 repke, da ce nesto bolj ustatistiku imati, ono, odradit ce svoj posao konkretno za dobrobit ekipe, dok od Salica to ne ocekujem, pa kad je u partizanu igrao kasnio na treninge i utakmice, kad je trebao najvise da se dokaze, a ne sad u "godinama"...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 31 jul 2025, 20:35

Ghuraba je napisao/la:
31 jul 2025, 17:55
Ovdje dodju likovi koji u zivotu nisu pogledali vise od 5 utakmica i aba1 i aba2 lige i pametuju o igracima.

Jest eto, Salic je igracina, samo ga nijedan klub iz Srbije ne zeli kod sebe. Doduse, neki su mu davali sansu, pa ga protjerali nakon 2-3 utakmice. Ljudi moji, pa taj Salic je u 90% utakmica aba2 lige bio jednocifren, i to ne 8-9 poena, vec 3-4. Jednu utakmicu ga pro**alo i to je sve. Kako ocekujete da bude konkurentan protiv neuporedivo jacih protivnika?!

Zubac je isto igracina, samo sto to nikad niko nije primijetio. Tek sad ce on s 30 godina pokazati taj strasni kvalitet u ligi koja je 5x jaca od svake u kojoj je dosad igrao.
Kaze lik koji je napravio vecu karijeru od Salica, Ace, Zubca, daj molim te podjeli to sa forumom ziv bio. Gdje si sve hljeb od košarke zaradjivao?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 31 jul 2025, 21:12

31 jul 2025, 20:35
Ghuraba je napisao/la:

Kaze lik koji je napravio vecu karijeru od Salica, Ace, Zubca, daj molim te podjeli to sa forumom ziv bio. Gdje si sve hljeb od košarke zaradjivao?
Bio bih prvoklasna budala da ulazim u diskusiju s likovima poput tebe. Tako da, zaobidji me, ne citiraj me, ne planiram trositi vrijeme na tebe. :wave:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 31 jul 2025, 21:25

Ghuraba je napisao/la:
31 jul 2025, 21:12
Ghuraba je napisao/la:

Bio bih prvoklasna budala da ulazim u diskusiju s likovima poput tebe. Tako da, zaobidji me, ne citiraj me, ne planiram trositi vrijeme na tebe. :wave:
Ti jesi prvoklasna budaletina, komentarises nekog, seres po klubu, a utakmicu u zivotu nisi odigrao velik7 strucnjace. Zaobiji ovu temu ziv bio, postedi nas sve svoje velike kosarkaske mudrosti!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 31 jul 2025, 21:44

31 jul 2025, 21:25
Ghuraba je napisao/la:
31 jul 2025, 21:12

Ti jesi prvoklasna budaletina, komentarises nekog, seres po klubu, a utakmicu u zivotu nisi odigrao velik7 strucnjace. Zaobiji ovu temu ziv bio, postedi nas sve svoje velike kosarkaske mudrosti!
Edit: Ipak mi ne prilici da uzvracam na uvrede, bez obzira sto je virtuelni svijet u pitanju. Ubuduce svoje najblize pocasti tim epitetima, a mene zaobidji u sirokom luku. :wave:
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 01 avg 2025, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 31 jul 2025, 22:12

JHam je napisao/la:
31 jul 2025, 19:15
MElloo je napisao/la:

mislim da Zubac nije problem, on ce dati kolko moze, potrudit ce se jel, nije on neki igrac po meni gdje ces vidjeti osjetnu razliku ha igrao protiv Oklahome ha protiv U18 repke, da ce nesto bolj ustatistiku imati, ono, odradit ce svoj posao konkretno za dobrobit ekipe, dok od Salica to ne ocekujem, pa kad je u partizanu igrao kasnio na treninge i utakmice, kad je trebao najvise da se dokaze, a ne sad u "godinama"...
Ma ako se krene sezona sa Halilovic koji je u opadanju i Salic najebali smo dobro.Sto bi rekao Velid Spaho pritisnuo je dugme za samounistenje :mrgreen:
Svaki iole fizicki jaci centar bi nas unistio

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 31 jul 2025, 22:30

MElloo je napisao/la:
31 jul 2025, 22:12
JHam je napisao/la:
31 jul 2025, 19:15
MElloo je napisao/la:

Ma ako se krene sezona sa Halilovic koji je u opadanju i Salic najebali smo dobro.Sto bi rekao Velid Spaho pritisnuo je dugme za samounistenje :mrgreen:
Svaki iole fizicki jaci centar bi nas unistio
to se slazem, osim ovog Younga svi visoki su nam fizicki slabi realno, treba jedan atleta

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 31 jul 2025, 23:21

Pa dobro, ali ništa nije zvanično - ni za Podojka, ni za Šalića. Ironično je što se još nismo zvanično pozdravili ni sa Marinkovićem.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

bihfanaticos66788
Kontakt:

Post Postao/la bihfanaticos66788 » 01 avg 2025, 11:35

Surreal je napisao/la:
31 jul 2025, 23:21
Pa dobro, ali ništa nije zvanično - ni za Podojka, ni za Šalića. Ironično je što se još nismo zvanično pozdravili ni sa Marinkovićem.
Nacuo sam da on ima opciju u ugovoru ako zeli moze produziti jos jednu sezonu

Adnan33
Kontakt:

Post Postao/la Adnan33 » 01 avg 2025, 12:51

West po svom starom običaju :mrgreen:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 avg 2025, 19:26

James Thompson IV novi centar Budućnosti, legao bi nama ovakav jedan.

Ima li uopće priče neke ili je to-to što se tiče pojačanja?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.