FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li prilike za kontru, mozemo mi dotuci Craiovu u ovom susretu, to je evidentno
Đorđević , sam je Keremeh, potpuno je sam Keremeh na drugoj strani, nije bilo ofsajda, KEREEEMEEEEEH GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, 2 : 1 ZA SARAJ'VO , FRANCIS KEREMEH U 86 MINUTI, LOB UDARAC ZA TRECE PRETOKOLOOOOOO

Sarajevo ljubavi moja.
pisao sam tamo u pp frajeru da vidim zna li ko je admin, ako saznam sta javim i pokusam dogovorit da se prebacimo tamo sviOzmoodPinglewood je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:01Dajte da to nekako odradimo. Ima li neko sa fksinfo ovdje da nam pomogne da se kolektivno prešaltamo. Zlo mi je više od ovih pakaša.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Valjalo bi, ne mogu organski vise ovog portala, ljudi nas prave budalama.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:01Dajte da to nekako odradimo. Ima li neko sa fksinfo ovdje da nam pomogne da se kolektivno prešaltamo. Zlo mi je više od ovih pakaša.
Treba im zabraniti ulazak na sve press konferencije.
A tek na zvanicnoj stranici kakvo bi pljuvanje bilo pu, pu .ado-hz je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:05Ne daj Boze pa ponovit 1000x ne daj Boze ako veceras ispadnemo nemoj samo da pisemo procitao trener Craiove Zekica, procitali su 100 puta Wengera i Fergusona pa zivot ide dalje.
Dati jos vecu podrsku ekipi i strucnom stabu sta god da se desi u inat dusmanima.
Od Mirvica do Zekica pa onda igraci placenici sve stranci nigdje Bosnjaka I nasih legendi u klubu.
Znam sve napamet
Boze pomozi nam veceras.
Da i duznost obavio( clansku izduzio), i drzo strazu na istocnom bloku protiv cigana
Hocel ko da mu kupim godisnji istok sjever zapad ko ide svaku..
Gdje onaj moj ahbab samo zdravlje njemu moze i vip,
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 31 jul 2025, 16:21, ukupno mijenjano 2 puta.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
uf kako ce faliti Mehmedovic da nam cuva rezultat
evo odgovoriomi braco na fksinfu, ne zna ko je admin a registracije ne odobravaju osim ako neko na forumu ne kaze taj i taj se prijavio odobri ga. Znaci svako bi trebo imat nekog da ga preporuci tamo.Kyle88 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:12Valjalo bi, ne mogu organski vise ovog portala, ljudi nas prave budalama.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:01Dajte da to nekako odradimo. Ima li neko sa fksinfo ovdje da nam pomogne da se kolektivno prešaltamo. Zlo mi je više od ovih pakaša.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Pa daj mi isposluj to kako, ziv bioplisek je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:21evo odgovoriomi braco na fksinfu, ne zna ko je admin a registracije ne odobravaju osim ako neko na forumu ne kaze taj i taj se prijavio odobri ga. Znaci svako bi trebo imat nekog da ga preporuci tamo.Kyle88 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:12Valjalo bi, ne mogu organski vise ovog portala, ljudi nas prave budalama.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:01
Dajte da to nekako odradimo. Ima li neko sa fksinfo ovdje da nam pomogne da se kolektivno prešaltamo. Zlo mi je više od ovih pakaša.
jedino da ja preporucim sviju odavde ahahahah evo pokusavam izdeverat da saznam ko je admin, BOJKOT SS.BAKyle88 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:27Pa daj mi isposluj to kako, ziv bio![]()
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
- Kontakt:
Nemojte na info preporučivati nikog koga ne znate uživo.
Da se niko ne uvrijedi. Ali najmanje nam tamo treba neki ubačeni element.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
posteno bratejurisicduska je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:36Nemojte na info preporučivati nikog koga ne znate uživo.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
- Kontakt:
Može li meni
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nemoj pisat ce ti szvever
-
- Kontakt:
Raja kakvo nas pojacanje tek očekuje moje informacije koje imam je da je rumun neki u pitanju, detalji se dogovaraju u jednom renomiranom ugostiteljskom objektu na Stupu..
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
razgovori se dešavaju isključivo na Otoci.sarajevo19461987 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:43Raja kakvo nas pojacanje tek očekuje moje informacije koje imam je da je rumun neki u pitanju, detalji se dogovaraju u jednom renomiranom ugostiteljskom objektu na Stupu..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Meni kolega poslao info koji dole stalno pije kafu kaže delegacija FKS dogovara pojačanje.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Dress code : plave kosuljiceSurreal je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:45razgovori se dešavaju isključivo na Otoci.sarajevo19461987 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:43Raja kakvo nas pojacanje tek očekuje moje informacije koje imam je da je rumun neki u pitanju, detalji se dogovaraju u jednom renomiranom ugostiteljskom objektu na Stupu..
Leterme viđen u Ibisu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooo hajde zabi golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.