Aludirao sam na to da cemo aBd proci, jer je bilo negdje da ce se otkazati ako prodjemo. Meni apsolutno svejedno, samo da aBd prodjemo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nesto sumnjam da su oni bili slabi na Kosevu, nista bolje i ljepse nisu odigrali protiv Cluja sad.
Bitno je uci s mudima, ne primit u prvih 15min gol i ne dobit crveni.
Logicno da ce napasti vise oni sad zato je bitno izdrzati prvih 15-20 i mislim da smo prosli
Bitno je uci s mudima, ne primit u prvih 15min gol i ne dobit crveni.
Logicno da ce napasti vise oni sad zato je bitno izdrzati prvih 15-20 i mislim da smo prosli
-
- Kontakt:
Prvi sam znao nekad popljuvat kad ne ide,ali nakon onakve utakmice protiv Krajove na kosevu kupio me Zekic za sva vremena takodjer i igraci i veceras sta god se desi Elhamdulillah

-
- Kontakt:
1. Upravo na to drugo poluvrijeme, a pogotovo na zadnjih 20 min. treba biti spreman i mislim da ce to odrediti pobjednika.GalileoGalilei je napisao/la: ↑31 jul 2025, 11:531. U prvom poluvremenu Cluj bio bolji, imali još dvije-tri dobre šanse. U drugom poluvremenu se Cluj svjesno povukao i tu su napravili grešku. Craiova nije imala ni u drugom dijelu neku specijalnu kreaciju, ali uspjeli su dati dva gola, od toga prvi iz penala.
2.Ova ekipa uz Zekića je nešto totalno drugačije što smo gledali prije, jer pljušti od kvaliteta.
Ne treba zaboraviti da se lahko moglo zavrsiti 2:2, iako je realno trbalo biti 3:0, 4:1 ili sl. Ocito isto je i sa Cluj.
2. Kako bi nam na ovaj roster dobro dosli Oremus, Krle (kao SD , vjv. ok) i slicni. U ovoj ekipi i meni postagresijski najdrazi
Rahmanovic i Cimirot ne bi imao mjesta(salim se).

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Oremus? Krle? JojSamozdravlje je napisao/la: ↑31 jul 2025, 13:311. Upravo na to drugo poluvrijeme, a pogotovo na zadnjih 20 min. treba biti spreman i mislim da ce to odrediti pobjednika.GalileoGalilei je napisao/la: ↑31 jul 2025, 11:531. U prvom poluvremenu Cluj bio bolji, imali još dvije-tri dobre šanse. U drugom poluvremenu se Cluj svjesno povukao i tu su napravili grešku. Craiova nije imala ni u drugom dijelu neku specijalnu kreaciju, ali uspjeli su dati dva gola, od toga prvi iz penala.
2.Ova ekipa uz Zekića je nešto totalno drugačije što smo gledali prije, jer pljušti od kvaliteta.
Ne treba zaboraviti da se lahko moglo zavrsiti 2:2, iako je realno trbalo biti 3:0, 4:1 ili sl. Ocito isto je i sa Cluj.
2. Kako bi nam na ovaj roster dobro dosli Oremus, Krle (kao SD , vjv. ok) i slicni. U ovoj ekipi i meni postagresijski najdrazi
Rahmanovic i Cimirot ne bi imao mjesta(salim se).![]()
![]()
-
- Kontakt:
Titula BiH bi trebala biti prioritet svih prioriteta.
Zavucemo li se do PO Konf. Lige , bit ce tesko uci u Grupe iste, a to je jos 5 teskih utakmica. Izgubiti cemo svjezinu, even. povrede, zamor materijala, a Borac-poguranac svjez.
Vise bih volio grupe Konf. lige nego Titulu, ali isto tako vise bih volio Titulu nego PO K.l.+ Kup.
Mozemo li do grupa K.l i Titule ??? Tesko. S Titulom bi vjv. gledali nase Sarajevo u grupama 2026/27 g.
Zavucemo li se do PO Konf. Lige , bit ce tesko uci u Grupe iste, a to je jos 5 teskih utakmica. Izgubiti cemo svjezinu, even. povrede, zamor materijala, a Borac-poguranac svjez.
Vise bih volio grupe Konf. lige nego Titulu, ali isto tako vise bih volio Titulu nego PO K.l.+ Kup.
Mozemo li do grupa K.l i Titule ??? Tesko. S Titulom bi vjv. gledali nase Sarajevo u grupama 2026/27 g.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Iz ove pocetne pozicije do grupa doci moras imati bijesne srece u izvlacenjima..Cilj na grupe je nekako samo realan kad si prvak, zato tvoja prva recenica je bit svega, ali kako to izvesti kad režim slavi neki rodjendan( i kad ga ne slavi znamo sta rade bez stida i obraza), tako da isto ti ga tesko dodje, uci u grupe ili biti prvak pored ova dva režima!!!Samozdravlje je napisao/la: ↑31 jul 2025, 13:43Titula BiH bi trebala biti prioritet svih prioriteta.
-
- Kontakt:
Takve klackalice se i pribojavam,da se stvari ne zarotiraju kad se tice izvedbe nas i njih.
Zato kazem,samo muda ne zaboraviti u svlacionici pa sta dragi Bog da.
Samo hrabro i odvazno!
Zato kazem,samo muda ne zaboraviti u svlacionici pa sta dragi Bog da.
Samo hrabro i odvazno!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Ovo sto rekose ljudi iznad nije to samo uvodnih 15 minuta,svaki period je naravno bitan,isto tako i tih zavrsnih 15 jos mozda i najbitnije ako budemo u tom periodu imali prolaz u dzepu.
Koncentracija i pad energije nas je kostao onako jeftinog gola,pa mozda i prolaza bas taj gol.
To je meni najveci upitnik,kvalitet uopste ne dovodim u pitanje.
Koncentracija i pad energije nas je kostao onako jeftinog gola,pa mozda i prolaza bas taj gol.
To je meni najveci upitnik,kvalitet uopste ne dovodim u pitanje.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ako zabijemo vise golova vjerujem da cemo pobijediti. Treba paznju preusmjeriti na to.
Ne znam sto se uopste sikirate, sto puta smo bolji od njih. Mene vise brine utakmica protiv Radnika a drakule cemo pregaziti ko plitak potok.
Ocekujem jednu promjenu u prvih 11, nekog brzanera da ostavi na klupi u slucaju produzetaka i prvashodno drugog pol. jer jos nismo u ritmu.
Ekipa koja pobjedjuje se tesko mijenja a ZZ je uvijek vjerovao momcima tako da ce Jovic igrat ako je spreman
-
- Kontakt:
Pa jesi li gledao utakmice prosle sezone kad smo se cuvali i nisu igrali najjaci. To je kiks u najavi ako budu igrali ti igraci s klupe koje spominjes
-
- Kontakt:
Ako mi ove aBd prodjemo,Radnik ce biti isto sto i Borac nakon Atromitosa.
Ja mislim da ce igrati ovaj novi bralic na poziciji 6, u paru sa jattom, ispred njega ovi brzi igraci, mlinaric, kyeremeh, guli. Zadnja linija vjerovatno ista.
Banic Paskalev Bralic Mujkic Kapetanovic Krdzalic Mlinaric Turkes Keremeh Jatta Agon/DjordjevicTatamata1946 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 14:04Pa jesi li gledao utakmice prosle sezone kad smo se cuvali i nisu igrali najjaci. To je kiks u najavi ako budu igrali ti igraci s klupe koje spominjes
Primjer da skoro nemas nikog da igra veceras il imas Jattu i Keremeha mogu svaki dan po utakmicu. Ovi ako ne mogu pobjedit onda nemamo sta da trazimo bilo gdje
Je l' ko primijetio jučer da je Shkendija prošla FCSB. Vrijednost Shkendije na tm.de, kad već to neko mjeri, je 5.5 mio. eura, vrijednost FCSB je 50 miliona. FCSB je rumunski klub, ne pratim, ali nešto mi govori nasljednik nekadašnje Steaue.
Mi večeras ne igramo za prolaz nego da pokažemo da li smo ozbiljna ekipa ili ne. Ovakve ekipe kao Craiova su minimum minimuma ako želiš da budeš ozbiljna ekipa.
Mi večeras ne igramo za prolaz nego da pokažemo da li smo ozbiljna ekipa ili ne. Ovakve ekipe kao Craiova su minimum minimuma ako želiš da budeš ozbiljna ekipa.
Ja ocekujem Djordjevica a prije svega ZZ mudrost jer kaze da smo mogli bolje na Kosevu od 2 1 ali da je i sa jedne strane dobro jer nema opustanja pri takvom rezultatu. Da je bilo vise razlike bili bi opusteniji, ovako ih prolazimo bez natezanja ubijedjen sam. Zasto da se bojimo.bvsic je napisao/la: ↑31 jul 2025, 14:12Banic Paskalev Bralic Mujkic Kapetanovic Krdzalic Mlinaric Turkes Keremeh Jatta Agon/DjordjevicTatamata1946 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 14:04Pa jesi li gledao utakmice prosle sezone kad smo se cuvali i nisu igrali najjaci. To je kiks u najavi ako budu igrali ti igraci s klupe koje spominjes
Primjer da skoro nemas nikog da igra veceras il imas Jattu i Keremeha mogu svaki dan po utakmicu. Ovi ako ne mogu pobjedit onda nemamo sta da trazimo bilo gdje
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amidzaa, Bejker, boki86, bosnas_, brojjedan, fera, Ferrante071, fks74, gh0stHZ, Grk1234, Hajdeee, HyperOS, HZbec, JuricaSpindl, keli, kupus army, miguelramos, Mourinhokilledbarca, MSOZ101, n0dix, Oerde, Pablo11, Posejdon, relativizam, riki46, rimljanin90, Seipronto, SilaMoc1946, StarmoCity, strahmeipomisliti, Tracy3McGrady, UltraSa46, USB, Venom i 334 gosta.