Ljudima nikako ugoditi. Klubu iz Republike Srpske protiv kluba iz Federacije sude sudije Bošnjaci( i glavni i oba pomoćna ) i opet teorije zavjere u korist Rudarabhfanatic14 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:52Kakve sudijesve kriminal do kriminala..bogami sirokom se nesta ozbiljno sprema u prijedoru, izgleda rudar dobija nazad za ono sklanjanje u b.luci. kazlagic i gigovic u duetu hahaha.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odakle su sudije na utakmici Sarajevo - Radnik & Posušje - Željezničar? Pitam za jarana.Zigazaga je napisao/la: ↑31 jul 2025, 11:56Ljudima nikako ugoditi. Klubu iz Republike Srpske protiv kluba iz Federacije sude sudije Bošnjaci( i glavni i oba pomoćna ) i opet teorije zavjere u korist Rudarabhfanatic14 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:52Kakve sudijesve kriminal do kriminala..bogami sirokom se nesta ozbiljno sprema u prijedoru, izgleda rudar dobija nazad za ono sklanjanje u b.luci. kazlagic i gigovic u duetu hahaha.
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Vidiš da je bratstvo i jedinstvo. Svakom domaćinu sudije iz druge etničke grupePendulum je napisao/la: ↑31 jul 2025, 11:59Odakle su sudije na utakmici Sarajevo - Radnik & Posušje - Željezničar? Pitam za jarana.Zigazaga je napisao/la: ↑31 jul 2025, 11:56Ljudima nikako ugoditi. Klubu iz Republike Srpske protiv kluba iz Federacije sude sudije Bošnjaci( i glavni i oba pomoćna ) i opet teorije zavjere u korist Rudarabhfanatic14 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:52Kakve sudijesve kriminal do kriminala..bogami sirokom se nesta ozbiljno sprema u prijedoru, izgleda rudar dobija nazad za ono sklanjanje u b.luci. kazlagic i gigovic u duetu hahaha.
![]()
![]()
-
- Kontakt:
i ovo tjeranje Make je glupost,sigurno da nije on trazio ove polovnjake koje su mu doveli,eventualno nije nikog trazio prepustio je njima to,i sad kad su se prosuli pedala treneru.ali to je to,menadzeri,politika,mi smo te doveli mi cemo te i otjerat
Vidi se da ste novi u ligi. Kriminalci ne poznaju nacijuZigazaga je napisao/la: ↑31 jul 2025, 11:56Ljudima nikako ugoditi. Klubu iz Republike Srpske protiv kluba iz Federacije sude sudije Bošnjaci( i glavni i oba pomoćna ) i opet teorije zavjere u korist Rudarabhfanatic14 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:52Kakve sudijesve kriminal do kriminala..bogami sirokom se nesta ozbiljno sprema u prijedoru, izgleda rudar dobija nazad za ono sklanjanje u b.luci. kazlagic i gigovic u duetu hahaha.
![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Vojnik kluba koji ce nazalost debilima klimati glavom sta mu god dovedes ili kazes. Kao takvog ga je najlakse i smijenit, a dobro se ustedilo na njemu dok su ga isli rezultatiDirektorcic je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:09i ovo tjeranje Make je glupost,sigurno da nije on trazio ove polovnjake koje su mu doveli,eventualno nije nikog trazio prepustio je njima to,i sad kad su se prosuli pedala treneru.ali to je to,menadzeri,politika,mi smo te doveli mi cemo te i otjerat
Otjeraše čovjeka s klupe a dali mu istrošenog Bilbiju u vrhu napada i par polovanjaka... Ovo Alex Ferguson ne bi dobio u 2 meča...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Keš ti je druže ovdje primarna nacija. A ako uspiješ još i povalit nekog s drugim predznakom to ti dođe kao bonus.Zigazaga je napisao/la: ↑31 jul 2025, 11:56Ljudima nikako ugoditi. Klubu iz Republike Srpske protiv kluba iz Federacije sude sudije Bošnjaci( i glavni i oba pomoćna ) i opet teorije zavjere u korist Rudarabhfanatic14 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:52Kakve sudijesve kriminal do kriminala..bogami sirokom se nesta ozbiljno sprema u prijedoru, izgleda rudar dobija nazad za ono sklanjanje u b.luci. kazlagic i gigovic u duetu hahaha.
![]()
-
- Kontakt:
Tko je odgovoran za ''kratke'' pripreme i što se malo utakmica pripremnih igralo ? Tko je odgovoran za fizičku spremu igrača i učestale ozljede ? Priča o ne uigranost ekupe ? Priča o novoj ekipi a početnih 11 u svakoj utakmicu su igrali igrači od prošle god koju je on trenirao i uigravao ! Samo jednu stvar koju je napravio boljom od predhodnika ili da je jednog igrača učinio boljim ... Hvala na svemu ali Maka nisi nivo Zrinjskog .tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:25Vojnik kluba koji ce nazalost debilima klimati glavom sta mu god dovedes ili kazes. Kao takvog ga je najlakse i smijenit, a dobro se ustedilo na njemu dok su ga isli rezultatiDirektorcic je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:09i ovo tjeranje Make je glupost,sigurno da nije on trazio ove polovnjake koje su mu doveli,eventualno nije nikog trazio prepustio je njima to,i sad kad su se prosuli pedala treneru.ali to je to,menadzeri,politika,mi smo te doveli mi cemo te i otjerat
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Koga god dovedete tako ce bititutankamon1905 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:25Vojnik kluba koji ce nazalost debilima klimati glavom sta mu god dovedes ili kazes. Kao takvog ga je najlakse i smijenit, a dobro se ustedilo na njemu dok su ga isli rezultatiDirektorcic je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:09i ovo tjeranje Make je glupost,sigurno da nije on trazio ove polovnjake koje su mu doveli,eventualno nije nikog trazio prepustio je njima to,i sad kad su se prosuli pedala treneru.ali to je to,menadzeri,politika,mi smo te doveli mi cemo te i otjerat
Treneri dobiju koliko sef kaze i to se nece mijenjati
Veci vam je problem sef i uprava sto hoce sa minimalnim ulagnjima da pobjedjuju ekipe poput Slovana
Za nas druge je to dobro, jer svi sve vise i vise ulazu, a vi ostajete na istom
Idealno bi bilo kad ne bi opet usli u grupnu fazu

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Tuta jel Silvio Cabraja novi trener ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Musemic novi trener zrinjskog
-
- Kontakt:
Ma kakav Musemic navodno ili Cabraja ili Štimac.
Mislim htjeli su Cabraju otkud sad Štimac debil iskoči niko ne zna, to je frajer kojem je kladionica propala. Šta dalje reci o njemu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Neka onda bude štimaČjurisicduska je napisao/la: ↑31 jul 2025, 13:40Ma kakav Musemic navodno ili Cabraja ili Štimac.
Mislim htjeli su Cabraju otkud sad Štimac debil iskoči niko ne zna, to je frajer kojem je kladionica propala. Šta dalje reci o njemu.

Jes lahko bit novinar danasjurisicduska je napisao/la: ↑31 jul 2025, 13:40Ma kakav Musemic navodno ili Cabraja ili Štimac.
https://repre.zent.acija.ba/475973-zrin ... nata-imena
-
- Kontakt:
zrinjski ako dovede stimca, izbacili su sami sebe iz borbe za titulu. cuj stimac.
neces razbojnice
neces razbojnice

Sreća pa je Štimac. S Čabrajom i ovako jakom generacijom juniora su mogli dobru priču napravit' ovako će ipak to malo teže da ide. Opet dosta zavisi i od toga kako će se pare od Europe trošiti iduće ljeto.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Combattente87, Resolute, tutankamon1905 i 26 gostiju.