Hvala!

+1, hvala!tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:27kakve kurceve veze novi pazar ima sa BiH klubovima u europi?
Sretno Sarajevo![]()
Naš Novi Pazar!tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:27kakve kurceve veze novi pazar ima sa BiH klubovima u europi?
Sretno Sarajevo![]()
Jest ko sto je i Kosovo srce Srbije...haj ne prdi bezveze..KarlMarx je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:29Naš Novi Pazar!tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:27kakve kurceve veze novi pazar ima sa BiH klubovima u europi?
Sretno Sarajevo![]()
![]()
FK Novi Pazar je iz grada koji je većinski bošnjački, a stanovništvo dijeli identitetske, kulturne i jezičke karakteristike s Bošnjacima iz Bosne i Hercegovine. Klub je simbol bošnjačkog identiteta u Sandžaku, regiji koja je historijski i kulturno vezana za Bosnu i Hercegovinu. Ne znam šta nije jasno.
I kakve to veze ima sa klubom koji nastupa pod zastavom Srbije i gradom čiji sportisti redovno predstavljaju Srbiju na svim takmičenjima? Dok Srbi i Hrvati iz Bosne koji su kvalitetni,rade suprotno i tako dokazuju i pokazuju s kim se poistovjećuju na svim poljima..KarlMarx je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:34FK Novi Pazar je iz grada koji je većinski bošnjački, a stanovništvo dijeli identitetske, kulturne i jezičke karakteristike s Bošnjacima iz Bosne i Hercegovine. Klub je simbol bošnjačkog identiteta u Sandžaku, regiji koja je historijski i kulturno vezana za Bosnu i Hercegovinu. Ne znam šta nije jasno.![]()
KarlMarx je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:34FK Novi Pazar je iz grada koji je većinski bošnjački, a stanovništvo dijeli identitetske, kulturne i jezičke karakteristike s Bošnjacima iz Bosne i Hercegovine. Klub je simbol bošnjačkog identiteta u Sandžaku, regiji koja je historijski i kulturno vezana za Bosnu i Hercegovinu. Ne znam šta nije jasno.![]()
I kakve to veze ima sa fudbalom i sadašnjom Bosnom... Počeli ste lupetat ko Srbi...Hrammm1921 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:41KarlMarx je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:34FK Novi Pazar je iz grada koji je većinski bošnjački, a stanovništvo dijeli identitetske, kulturne i jezičke karakteristike s Bošnjacima iz Bosne i Hercegovine. Klub je simbol bošnjačkog identiteta u Sandžaku, regiji koja je historijski i kulturno vezana za Bosnu i Hercegovinu. Ne znam šta nije jasno.![]()
Nemojte zaboraviti da je Sandzak bio dio bosne oko 400godina![]()
Lupa raja gluposti, oni igraju za svoju drzavu, mi za svoju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:27kakve kurceve veze novi pazar ima sa BiH klubovima u europi?
Sretno Sarajevo![]()
Ja kažem, ne možemo biti licemjerni. Fakti su da su Zrinjski, Borac, Široki bosanskohercegovački klubovi. Novi Pazar je onda srbijanski. Takmiče se tamo, njima podižu i srozavaju koeficijent, ne nama. Drugo je kako se ko osjeća i koji narod prati taj klub
Jedno je navijat za Pazar ili Fenerbahce ali trpat ih u okvire bosanskog fudbala je nigdje veze.Isto kao sto se ovi syebase ovdje da nam dokazu da su Zrinjski ili Borac iz neke druge države... Navijaj brate i za Škendiju ali se zna sta je i kako je..