FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kvota na prolaz Krajove, od 2,20 u ponedjeljak do 1,80 danas.
Sto bi se odgadjalo, iams na klupi igraca koji ako ne mogu uzeti Radnika nek se oproste odma
Zekic se na pressu zali sto se nije moglo protiv zrinjskog jer nam fali utakmica
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pošto ovih par dana čitam komentare kako je Craiova odigrala dobro protiv Cluja i da se na osnovu toga sije neki strah, može li mi neko objasniti na osnovu čega? U prvom poluvremenu Cluj bio bolji, imali još dvije-tri dobre šanse. U drugom poluvremenu se Cluj svjesno povukao i tu su napravili grešku. Craiova nije imala ni u drugom dijelu neku specijalnu kreaciju, ali uspjeli su dati dva gola, od toga prvi iz penala.
Ne kažem da se treba kurciti, ali se pretjeruje. Toliko je raja prepadnuta kao da igramo s Barcom. Treba biti oprezan i ne prepasti se, što prije se osloboditi i igrati kao prije sedam dana.
Ova ekipa uz Zekića je nešto totalno drugačije što smo gledali prije, jer pljušti od kvaliteta.
Ne kažem da se treba kurciti, ali se pretjeruje. Toliko je raja prepadnuta kao da igramo s Barcom. Treba biti oprezan i ne prepasti se, što prije se osloboditi i igrati kao prije sedam dana.
Ova ekipa uz Zekića je nešto totalno drugačije što smo gledali prije, jer pljušti od kvaliteta.
Kakav bi hajc bio da prođemo auuu 

Ne pamtim ovoliku pozitivu na temi 

Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 31 jul 2025, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Predlažem ADIMINIMA da ako se danas pojavi bilo kakva pljuvačina, negativa ili pehiranje, od bilo koga registrovanog, automatski BAN najmanje do nove godine.
Danas nema niko pravo na bilo kakav negativan komentar.
Danas nema niko pravo na bilo kakav negativan komentar.
Rumuni nisu bolji od nas definitivno, ali kvalitet ne odlucuje uvijek pobjednika. Imaju pun stadion, vjetar u leđa, međutim to je ujedno i vrsta pritiska, pa ćemo vidjeti kako ćemo se snaći u svemu tome.. Samo trebamo ponoviti igru kao na Kosevu i to je to.
Ljudi idemo u grupnu fazuuuuuu!!!
IGRAJ BORDO-BIJELI!
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
-
- Kontakt:
Ni ja ne kontam cuj abd,umjesto da se odigra sad kad smo u naletu i kad bi se ljudi fino skupilo jer je lijepo vrijeme,njemu drago da se odgodi za neku srijedu u novembru na 5 stepeni da nas bude 10orica na stadionu,bzs
-
- Kontakt:
Jesu dosli nasi,ima li slika ko da objavi iz grada?
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci
u 15h je okupljanje u gradu valjda ce ovi nasi novinari objaviti koju fotkuKomercijala19 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:36Jesu dosli nasi,ima li slika ko da objavi iz grada?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Klub je objavio gdje je fan zona.
Ako Bog da vidimo se braco i da zagrmimo!
Ako Bog da vidimo se braco i da zagrmimo!
Samo, Krajova je baš prelijepa, od Atine 2014 nismo gostovali u ljepšem gradu.benko21 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:43u 15h je okupljanje u gradu valjda ce ovi nasi novinari objaviti koju fotkuKomercijala19 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:36Jesu dosli nasi,ima li slika ko da objavi iz grada?
-
- Kontakt:
Da nije bilo penala, ostalo bi 0:1, ovi su se previše povukli, trebali su ostati na 20 od gola. Trener crajove je promjenio formaciju u 442 u 65min, isto ko i protiv nas, i odmah su pomjerili liniju prema protivniku.GalileoGalilei je napisao/la: ↑31 jul 2025, 11:53Pošto ovih par dana čitam komentare kako je Craiova odigrala dobro protiv Cluja i da se na osnovu toga sije neki strah, može li mi neko objasniti na osnovu čega? U prvom poluvremenu Cluj bio bolji, imali još dvije-tri dobre šanse. U drugom poluvremenu se Cluj svjesno povukao i tu su napravili grešku. Craiova nije imala ni u drugom dijelu neku specijalnu kreaciju, ali uspjeli su dati dva gola, od toga prvi iz penala.
-
- Kontakt:
Dva su pitanja za veceras.
Mozemo li ponoviti istu (jako dobru partiju) ili pokazati jos bolju igru?
Mogu li oni ponoviti istu (slabu) tekmu?
Vrlo nepredvidiva tekma,ali vidjet cemo sve u prvih 15-20 minuta.
Samo iznijeti muda na teren!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ma prolazimo mi ovo, mislim da ce nam opteretit Kuprešaka i Jovica sa Carlosom i Baairam-om no isto tako mislim da cemo izraditi bar 4-5 dobrih prilika za postici gol/ove.
Zadnja izmjena: Kyle88, dana/u 31 jul 2025, 13:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Vjerujem da možemo ponoviti istu a i bolju partiju. Oni sigurno nece ponoviti onako losu partijuTrofejiSuTu je napisao/la: ↑31 jul 2025, 13:07Dva su pitanja za veceras.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Sumnjam da oni mogu slabije, biće skroz drugačija utakmica sli se nadam da mi nećemo praviti neke greške i čekati svoju priliku. Reslizacija mora biti mnogo bolja.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑31 jul 2025, 13:07Dva su pitanja za veceras.