Bukvalno, svaki duel je anticipirao na vrijeme, stizao igrače koji su bili 4-5 metara ispred njega. Kad je došao bio je mršav, a sada je savršeno građen. On svoju igru bazira na svojim prednostima, a to su trka i duge noge koje mu omogućavaju da se kvalitetno zagradi, a ne da se zalijeće i troši snagu u duelu. Na to sve ovaj bi mu dodao još fazon dvogodišnje dijete da trči sa njim.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Atromitos šipu kitos ooooo
-
- Kontakt:
Hajde samo zabij goooo
Craiovu da yebemooo
Craiovu da yebemooo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ja miline gledati trening,bar ovaj mali dijelic..
Kakvu faking energiju im isporucuje Sef,sta znaci kliker i strateg

Kakvu faking energiju im isporucuje Sef,sta znaci kliker i strateg

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ko je dječak sa brojem 55?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Iskreno, mene ne brine mentalitet ove ekipe da će se povući i usrat protivnika. Jednostavno, kostur nam ne drže više upitni i labilni igrači.
Iskreno u jednu ruku mi je drago što nema onog “našeg” razmišljanja “e **** te ovo, gubim, otišlo sve u pm”.
Ipak, ruku na srce, Hrvati su sportski najzreliji u regionu i imaju pobjednički mentalitet što se vidi i na Zekiću i igračima koji dodju iz HNL ekipa. Prenijet će to i na ostale igrače definitivno. Volio bih kada bi mi bili tako malo drskiji, samouvjereni, jer kvalitete i u Bosni ima, samo što ne dolazi do izražaja baš od tog luzerluka našeg koji se uvukao. U momentima čovjek pomisli da se bojimo uspjeha.
Iskreno u jednu ruku mi je drago što nema onog “našeg” razmišljanja “e **** te ovo, gubim, otišlo sve u pm”.
Ipak, ruku na srce, Hrvati su sportski najzreliji u regionu i imaju pobjednički mentalitet što se vidi i na Zekiću i igračima koji dodju iz HNL ekipa. Prenijet će to i na ostale igrače definitivno. Volio bih kada bi mi bili tako malo drskiji, samouvjereni, jer kvalitete i u Bosni ima, samo što ne dolazi do izražaja baš od tog luzerluka našeg koji se uvukao. U momentima čovjek pomisli da se bojimo uspjeha.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Treba biti realan i reci da mi nismo ni blizu prolaska. Igramo na njihovom terenu, pred njihovim navijačima, a jedan gol razlike nam, po meni, ne znaci toliko. Nemojte me krivo shvatiti, sigurno da je gol razlike prednost, ali se isto tako, vrlo brzo, sve može vratiti na početak. Jedan njihov dobar napad, jedna greška u odbrani i eto nas na početku. Međutim, ne brinem se previše iako mi sve govori da trebam. Jednostavno mi Zekić uliva toliko povjerenje da već mislim o Trnavi i osveti, ali polako, prvo treba rumune proć.
IGRAJ BORDO-BIJELI
IGRAJ BORDO-BIJELI

Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
- luckystrike
- Kontakt:
Ne moramo ni proći, samo nek' se pobiju muški. Meni je duša bila puna nakon sjajne partije doma.
A to što igraju kući, nigdje veze, jedva 10 k napunili zadnju neće ih ni sutra biti više od 15. Nisu ni neki navijači.
SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!
A to što igraju kući, nigdje veze, jedva 10 k napunili zadnju neće ih ni sutra biti više od 15. Nisu ni neki navijači.
- MokraKifla
- Kontakt:
Hos prespavat tekmu sutraluckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2025, 23:32Ne moramo ni proći, samo nek' se pobiju muški. Meni je duša bila puna nakon sjajne partije doma.

- luckystrike
- Kontakt:
Neću akoBogda 
Za prvu sam se loše spremio, uzeo sl. dan, legao u zoru i mislio odspavati do okupljanja i utakmice, al' kurko - po navici u pola 8 oči ko farovi u folcike.
Sad sam spremio drugačiju taktiku

Za prvu sam se loše spremio, uzeo sl. dan, legao u zoru i mislio odspavati do okupljanja i utakmice, al' kurko - po navici u pola 8 oči ko farovi u folcike.
Sad sam spremio drugačiju taktiku

Zoranu ce ovo biti najlaksa priprema jednog meca, takticki pogotovo! Imamo ekipu koja je stvorena za ovog rezultata i postavke na ovaj rezultat! Guli i Francis sami ovo mogu dobiti!
Idemo jako!!!
Idemo jako!!!
Max Allegri
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma da imas nase trenere i igrace znas odma sta te ceka,to smo gledali 30 godina, jednostavno nemamo glave a realno ni talente,broj igraca u ligama 5 koji su imali barem 3 meca je mizeran i to nam sve govori,sva sreca da nam nisu ovi olitki umovi kao i ovi sto nam vode drzavu u klubu da furaju pricu nasa djeca i nasi treneri,sad bi Zeka bio trener al onaj drugi.gh0stHZ je napisao/la: ↑30 jul 2025, 23:22Iskreno, mene ne brine mentalitet ove ekipe da će se povući i usrat protivnika. Jednostavno, kostur nam ne drže više upitni i labilni igrači.
-
- Kontakt:
Lob udarac za trece pretkolo 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma ja ga vala **** ko može spavat
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, belosevic23, bhfanatic14, Burberry46, goGlobal, mire971, mnon46, mosarajvosa83, Mourinhokilledbarca, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Posejdon, propoklopac, Sazg, Venom i 116 gostiju.