Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Zolotic nermo na klupi Noaha u kvalama lige prvaka.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Stevanovic u prvih 11 kontra Plzena
Ako je Kerimu ovaj kosooki Kitano konkurencija, nema zime.
Mogao bi se Kerim naigrati ove sezone. Najveća konkurencija mu je otišla. A ovaj Japanac ne djeluje kao neko ko će biti pretjerano forsiran.
Evo Kere dobio 3 minute da pokaze sta zna
Kerim i Esmir moraju biti u prvih XI sto prije 

Kerim ima vise minuta od Benje na početku sezone. 

Njih dvojica kad bi se definisali kao prvotimci PSVa, odnosno Salzburga, automatski bi i mi postali 30% bolja ekipa. Naravno da je to predaleko, možda i nerealno, ali lijepo je maštati. Taj paket na krilima bi nam konačno dao nešto što nikad nismo imali - moderna krila.
Dobra stvar sto je Bajraktarevic odigrao 90 minuta u zadnjem pripremnom mecu. Ocito da ce racunati na njega u ovoj sezoni.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pa dobro, ne kazem da ce igrati 90 minuta. Da dobija pola sata sa klupe, nije lose, s obzirom da prosle sezone nije nastupio ni na 5 meceva. A i gdje je nastupio, udje u nadoknadi.
Ali mislim da ce imati sasvim pristojnu minutazu jer su prodali Langa i Bakayoka.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Generalna proba za udarnu ekipu je bila protiv Athletica, ovo sad su bili uglavnom igrači koji će biti u rotaciji s klupe.
Ali mislim da se nije ni očekivalo da od starta klupira Perišića. Dobro je da je Esmir pružio odličnu partiju, sigurno će dobijati minutažu, ne može Perišić sa 36 godina igrati po 90 minuta i u ligi i u LP. Ovu sezonu nek dobija po pola sata, tu i tamo starta nekih 10-20% utakmica, i lagano nek se nameće kao prvi izbor za 2026/27 sasvim OK.
Ali mislim da se nije ni očekivalo da od starta klupira Perišića. Dobro je da je Esmir pružio odličnu partiju, sigurno će dobijati minutažu, ne može Perišić sa 36 godina igrati po 90 minuta i u ligi i u LP. Ovu sezonu nek dobija po pola sata, tu i tamo starta nekih 10-20% utakmica, i lagano nek se nameće kao prvi izbor za 2026/27 sasvim OK.
- Goalgetter
- Kontakt:
Volio bi da je Kerim dobio juce malo vecu minutazu, ali ipak je dobro sto je vec u rotaciji i sigurno da ce dolaziti cesce do prilike, posebno kad krene liga, mislim da ga trener jos malo oprezno uvodi. Ovaj Japanac je isto dobar sto je stigao kad i on, on je vec 3 godine stariji i vidi se malo vec i iskusniji, ali vjerujem da ce Kerim vec ove sezone imati veliku minutazu.
U Salzburgu su zasad prezadovoljni sa njim, pri tome je i najmladji igrac u njihovom sastavu.
U Salzburgu su zasad prezadovoljni sa njim, pri tome je i najmladji igrac u njihovom sastavu.
-
- Kontakt:
Kerim je doveden kao dugogodišnji projekt kluba, očekivati sad sa 17 da će on igrati svaku utakmicu po 90 minuta je nerealno i malo sebično jer na toj poziciji salzburg već ima Kitana. Samo što u salzburgu nema zasigurna mjesta nekad su na tom lijevom krilu Alajbegovic nekad Kitano nekad Nene nekad Diambou itd, nema pravila. Kerim će se trebat pomuciti da bude gloukh 2.0 pa da igra svaku utakmicu u sastavu.
Sve prekide izvodi, a tek dosaoGoalgetter je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:04Volio bi da je Kerim dobio juce malo vecu minutazu, ali ipak je dobro sto je vec u rotaciji i sigurno da ce dolaziti cesce do prilike, posebno kad krene liga, mislim da ga trener jos malo oprezno uvodi. Ovaj Japanac je isto dobar sto je stigao kad i on, on je vec 3 godine stariji i vidi se malo vec i iskusniji, ali vjerujem da ce Kerim vec ove sezone imati veliku minutazu.

HamzicSheyi je napisao/la: ↑31 jul 2025, 15:49Sve prekide izvodi, a tek dosaoGoalgetter je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:04Volio bi da je Kerim dobio juce malo vecu minutazu, ali ipak je dobro sto je vec u rotaciji i sigurno da ce dolaziti cesce do prilike, posebno kad krene liga, mislim da ga trener jos malo oprezno uvodi. Ovaj Japanac je isto dobar sto je stigao kad i on, on je vec 3 godine stariji i vidi se malo vec i iskusniji, ali vjerujem da ce Kerim vec ove sezone imati veliku minutazu.
U Salzburgu su zasad prezadovoljni sa njim, pri tome je i najmladji igrac u njihovom sastavu.![]()
Dedic-Celik-Muharemovic-Seo
Janelt-Jatta
Esmir-Gulia-Kerim
Trnokop
Za dvije godine top sastav.

Nemoj bruda ove nase domace, moze Hasic jedinoMasqareda je napisao/la: ↑31 jul 2025, 20:53HamzicSheyi je napisao/la: ↑31 jul 2025, 15:49Sve prekide izvodi, a tek dosaoGoalgetter je napisao/la: ↑31 jul 2025, 10:04Volio bi da je Kerim dobio juce malo vecu minutazu, ali ipak je dobro sto je vec u rotaciji i sigurno da ce dolaziti cesce do prilike, posebno kad krene liga, mislim da ga trener jos malo oprezno uvodi. Ovaj Japanac je isto dobar sto je stigao kad i on, on je vec 3 godine stariji i vidi se malo vec i iskusniji, ali vjerujem da ce Kerim vec ove sezone imati veliku minutazu.
U Salzburgu su zasad prezadovoljni sa njim, pri tome je i najmladji igrac u njihovom sastavu.![]()
Dedic-Celik-Muharemovic-Seo
Janelt-Jatta
Esmir-Gulia-Kerim
Trnokop
Za dvije godine top sastav.![]()
Ko je ovaj Faris Dzevahiric u Celju?Borac,Domzale,sad evo u Celju.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, dedo26, hurem, sirBobbyMoore i 29 gostiju.