FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pozdrav iz Craiove 

Koliko je raje otislo?
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Slazem se,jer mnogo sam se nagledao nasih utakmica u evripi kad igramo u gostima,u vecini slucajeva se gace skinu odma na pocetku tekme..volio bi da grijesim.Ligu treba gledati i to treba biti imperativ kako znamo i umijemo da budemo prvaci,jer kao prvak u ovom sistemu novom ako prodjes prvo pretkolo lige prvaka 90 posto si zagarantovao ligasku fazu Konferencije....
-
- Kontakt:
Moja prognoza da ce biti oko 600bordobijeli je napisao/la: ↑30 jul 2025, 17:49Tesko je to procijeniti ne idu svi zajedno . Vjerujem da ce biti 400 .
-
- Kontakt:
Gledao sam drugo poluvrijeme sinoc.
Jako su smireni i igraju svoju igru. Stihijski napadaju,ali tacno znaju sta rade,ne srljaju pa sta bude.
Medjutim nisam vidio nikakvu aman zaman bolju igru nego na Kosevu,naprosto ovaj Cluj nije odigrao nista u drugom poluvremenu,i razlog preokreta je sto nisu odigrali ni slicno nama iako smo i mi u drugom bili pali vidno od 60 minute.
Oba gola su bzvz sto opet ne znaci da nisu dovoljno dobri da nas eliminisu. Kakvi god da bili ovisit ce iskljucivo o nama,ako im dozvolimo da se razmasu i ako osjete da smo se stavili u podredjen polozaj fasovat cemo tri komada.
Opet kazem,do nas je!
Sretno nam bilo,ali bice gutavo!
Jako su smireni i igraju svoju igru. Stihijski napadaju,ali tacno znaju sta rade,ne srljaju pa sta bude.
Medjutim nisam vidio nikakvu aman zaman bolju igru nego na Kosevu,naprosto ovaj Cluj nije odigrao nista u drugom poluvremenu,i razlog preokreta je sto nisu odigrali ni slicno nama iako smo i mi u drugom bili pali vidno od 60 minute.
Oba gola su bzvz sto opet ne znaci da nisu dovoljno dobri da nas eliminisu. Kakvi god da bili ovisit ce iskljucivo o nama,ako im dozvolimo da se razmasu i ako osjete da smo se stavili u podredjen polozaj fasovat cemo tri komada.
Opet kazem,do nas je!
Sretno nam bilo,ali bice gutavo!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Ma niko ne moze reci u kojem smjeru ce ici utakmica . Ako bi izdržali pocetni pritisak i zabili neki gol to onda sve ide na nas mlin. Mogu i oni zabiti pa da okrenu situaciju u njihovu korist . Moze se desit i neka glupost tipa bezvezmi penal ili crveni to sve okrece utakmicu u jednu ili drugu stranu. Neka budu hrabri i borbeni sve drugo ce biti kako mora . Vamos Rajvosa.
Gdje svrstati ovog Kovačika, kao defanzivca ili ofanzivca?
Neko je spominjao da bi trebao da zamjeni Gulishu, a vidim da čovjek može biti gol igrač na desnom krilu.
Neko je spominjao da bi trebao da zamjeni Gulishu, a vidim da čovjek može biti gol igrač na desnom krilu.
-
- Kontakt:
Nije zamjena Guliju ,WB, on moze bit samo zamjena Beganovicu u formaciji koju Zekic igra.
Za sebe kaže da je bek a treneri su ga koristili i na desnom veznom. Dakle na krilu ili u napadu - nikad.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma neka Zekic duma gdje ce igrati 

Čim ljudi misle da Kovačik može biti gol igrač/zamjena za Gulishu onda znaš da dovodimo vrhunsko pojačanje na wing beku. I Kuprešak je u Širokom igrao na krilu, davao golove, pa se kod nas na wing beku pokazao kao odlican. To i jest cilj wing bekova u ovakvoj formaciji, da su kvalitetniji u napadu nego u odbrani. Mislim da će ovo biti pun pogodak, sa Kupresakom i Kovacikom po bokovima, a pritom mogu zalomiti i unutra i osigurati dodatni posjed, a dobijamo i dva dodatna igrača u završnici.
Are you not entertained ?!
Treba napasti dragule jako od prve minute. Povesti 3 razlike pa onda nek se igraci malo opuste i igraju za raju! Ako ne napadnemo ispascemo 101%
Na kojim je pozicijama najviše igrao.jurisicduska je napisao/la: ↑30 jul 2025, 18:46Nije zamjena Guliju ,WB, on moze bit samo zamjena Beganovicu u formaciji koju Zekic igra.
Za sebe kaže da je bek a treneri su ga koristili i na desnom veznom. Dakle na krilu ili u napadu - nikad.
junioR je napisao/la: ↑30 jul 2025, 19:13jurisicduska je napisao/la: ↑30 jul 2025, 18:46Nije zamjena Guliju ,WB, on moze bit samo zamjena Beganovicu u formaciji koju Zekic igra.

Na kojim je pozicijama najviše igrao.
Bijeli FrimpongjunioR je napisao/la: ↑30 jul 2025, 19:15junioR je napisao/la: ↑30 jul 2025, 19:13jurisicduska je napisao/la: ↑30 jul 2025, 18:46
Nije zamjena Guliju ,WB, on moze bit samo zamjena Beganovicu u formaciji koju Zekic igra.
Na kojim je pozicijama najviše igrao.

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kovačik ima odličan šut, to je jedina stvar koju sam Beganoviću zamjerio jer je sistem koji smo igrali prošle sezone dosta puta ostavljao prostora Beganoviću da zategne neometan s ruba 16 a nijedan gol nije tako zabio. Trebalo bi da nam je i taj segment jači ove sezone. Mlinarić, Elezi, Sale svi top u nogama imaju, možda čak i Mamas. Prošle sezone je jedino Bubanja znao lijepo da potegne, Lulić, Pavičić, Mehmedović, Mustafić mrka kapa sve.
Nece ovo biti dobro, cim je ovaj dobra sa najvecim pesimistom Ruletom i najvecim pehom Duskom, nama je mrka kapa...

I ja tako mislim. Odbrana im je gori dio tima. Ja bi igro sa dva krila tj. Kerim na jedoj a Guli na drugoj strani, koji ulaze unutra ili centriraju, jer su mi bekovi rumuna izgledali malo sporo i nisu se bas snasli, mozda radi pritiska. Eh sad ko bi igrao spica/targeta, nekako dvoumica, jer Oliviera u zadnje vrijeme nije bas to u zavrsnici, meni je Turkes bolji za tapins ili vuglom da zavali, ali se gubi na pressingu, jer je pokretan ko tenk. Jedino da mu se bas naredi da propisa krv i podjele po 45 min. Dosta teza utakmica nas ocekuje i po meni sanse su 50/50 . Ako se povucemo mislim da smo donji.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Stotinjak hordi na trgu
Zna li neko je li nam dosao napadac u B tim iz Malija. 2006 god. Salif Leintu?
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Arhitekt, Bing [Bot], boki86, bosnas_, bvsic, CentarsutNaClanak921, Dave, Ferroviere1987, goGlobal, Hamagara, HeavyBassBlues, insimadop, JimmyPage, Lokomotifa, lumani, MrPink, MSOZ101, N3R3D, Noke995, PapakIzSa, pitara, Posejdon, ronaldo99, Seipronto, SilaMoc1946, skoJaa, UltraNorth i 174 gosta.