KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Rule_hz
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 30 jul 2025, 16:45

Ko da ce njemu biti problem je nabiti ako bude igro pune minute ili duplo a hoce sigurno
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 30 jul 2025, 16:46

bihfanaticos66788 je napisao/la:
30 jul 2025, 15:41
Ostavljen je i Podojak u ekipi..
Odakle ta informacija?

Znaci on ostaje kao potencijalno treci plej, a prosle sezone ga nisu htjeli koristiti ni kao rezervnog. Jako cudne odluke su zadrzavanje i njega i Gutica u ekipi. Umjesto njih dvojice su mogli platiti respektabilnog razigravaca s klupe (Gordica, recimo). Nikad mi se nije svidjalo gomilanje igraca, od kojih neki nemaju ni teoretske sanse da budu od koristi na tom nivou.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 30 jul 2025, 16:58

Surreal je napisao/la:
30 jul 2025, 15:51
First impressions from Mike Young Jr: "Coming to Sarajevo and wearing a Bosna jersey means everything to me.

It’s a fresh start - an opportunity to re-establish myself in the game I love and grew up playing.

I want to show that I still have a lot of great years ahead and that I’m continuing to chase the superstar I work to become every single day.

My expectations for the season? First and foremost - to win a championship.

I also want to connect with the fans, my coaches, and teammates, and hit a few personal goals along the way.

If we do that, I know this season will be a huge success. I’m ready to go!"
Ovo je luda glava, bice miljenik Zetre samo da se sve poklopi.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 30 jul 2025, 17:05

Young izgleda kao neko ko ce zvezdi stavit 25 poena a iducu protiv krke imat 3 poena sa 1 od 9 iz igre

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 30 jul 2025, 17:30

Rekoše da su prioritet dvica i četvorka, pravit ćemo se da je Chase iskonska dvica, Young je objektivna četvorka i nadamo se da dolazi i petica.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 30 jul 2025, 17:41

Neko reče da dolazi neko iz azerbejdžanske lige, efektivno se bavim skautingom Sabaha :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 30 jul 2025, 17:42

Budući da im visim na instagramu iz nekih razloga :mrgreen: Objave su stvarno dobre i vidi se da neko vodi računa o tome, da napravi te slike, ali storiji su blago reći užas, isto neki djed da koristi profil

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 30 jul 2025, 18:13

Surreal je napisao/la:
30 jul 2025, 17:42
Budući da im visim na instagramu iz nekih razloga :mrgreen: Objave su stvarno dobre i vidi se da neko vodi računa o tome, da napravi te slike, ali storiji su blago reći užas, isto neki djed da koristi profil
Mislim da im to vodi ona Ajla, ali nisam 100% siguran
Don't believe the hype.

bihfanaticos66788
Kontakt:

Post Postao/la bihfanaticos66788 » 30 jul 2025, 19:21

Ghuraba je napisao/la:
30 jul 2025, 16:46
Odakle ta informacija?

Znaci on ostaje kao potencijalno treci plej, a prosle sezone ga nisu htjeli koristiti ni kao rezervnog. Jako cudne odluke su zadrzavanje i njega i Gutica u ekipi. Umjesto njih dvojice su mogli platiti respektabilnog razigravaca s klupe (Gordica, recimo). Nikad mi se nije svidjalo gomilanje igraca, od kojih neki nemaju ni teoretske sanse da budu od koristi na tom nivou.
Ostaju i Salic i Zubac.
I to je otprilike 12 igraca pruzit ce sansu momcima 2006 i starije da popune ta mjesta od 12 do 16

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 30 jul 2025, 19:38

30 jul 2025, 19:21
Ghuraba je napisao/la:
30 jul 2025, 16:46
Odakle ta informacija?

Ostaju i Salic i Zubac.
I to je otprilike 12 igraca pruzit ce sansu momcima 2006 i starije da popune ta mjesta od 12 do 16
:facepalm:

Pa onda je roster zakljucen? Doveli 6 novih igraca, 7 zadrzali i to je to. Ocekivao sam bar jos rezervnog centra...

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 30 jul 2025, 19:38

Teško će biti bez kvalitetne petice, ali eto

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 30 jul 2025, 20:03

Persons PG
West PG/SG
Podojak PG/SG
Audige SG/PG
Gutic SG
Atic SG/SF
Joesaar SF/SG
Delalic SF/PF
Zubac PF/SF
Young PF
Kovacevic PF/C
Halilovic C/PF
Salic C

Mislim da se prva petorka vec zna, jedino je pitanje hoce li Atic ici na 3, a Audige na 2, ili ce Atic ici na 2, a Joesaar na 3.

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 30 jul 2025, 20:18

Ghuraba je napisao/la:
30 jul 2025, 20:03
Persons PG
West PG/SG
Podojak PG/SG
Audige SG/PG
Gutic SG
Atic SG/SF
Joesaar SF/SG
Delalic SF/PF
Zubac PF/SF
Young PF
Kovacevic PF/C
Halilovic C/PF
Salic C

Mislim da se prva petorka vec zna, jedino je pitanje hoce li Atic ici na 3, a Audige na 2, ili ce Atic ici na 2, a Joesaar na 3.
I koji je domet ove ekipe po tvom mišljenju

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 30 jul 2025, 22:03

Sa Halilovicem i Djokom na C poceti aba ligu je samoubistvo.Vidjeli smo kako onaj bezvezni kinez ubija Halilovica, sta tek kad dodju ozbiljniji igraci

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 30 jul 2025, 23:58

MElloo je napisao/la:
30 jul 2025, 22:03
Sa Halilovicem i Djokom na C poceti aba ligu je samoubistvo.Vidjeli smo kako onaj bezvezni kinez ubija Halilovica, sta tek kad dodju ozbiljniji igraci
Ma on protiv visih i krupnijih centara koji su iole kvalitetni nema sta traziti. Nece svi biti gabarita kao Zganec i Mazalin. Salic je gradjom i stilom taman centar kakav im treba, ali kvalitetom ni blizu. Mozda bi on i mogao dati 10-ak solidnih minuta, ali Miralem nije taj nivo da moze odigrati 30 kvalitetnih minuta. Ipak je zagazio u 35., a i cesto ga muce neke povrede...

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 31 jul 2025, 00:39

Ma kakav Salic, ja se nadam da nije istina. Onaj iz Ilirije momak je izmislio kosarku za Salica. Ne mogu shvatiti nikako da na 3-4 dobra poteza redovno naprave glupost.

Ovo sto je Ghuraba spomenuo je isto tacno, za Podojka koji nije imao apsolutno nikakvu ulogu u ABA 2, i malog Gutica koji se trebao vratiti u Slobodu, mogao se dovesti Gordic. Ako su proslu sezonu zanijeli se i precjenili mogucnosti nekih igraca na osnovu svega vidjenog to nisu smjeli ponoviti.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 31 jul 2025, 11:20

zamolio bih da se u fan shop ubace i sorcevi :kafa:

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 31 jul 2025, 14:33

Hightower je napisao/la:
30 jul 2025, 20:18
I koji je domet ove ekipe po tvom mišljenju
Ma tesko je sad bilo sta prognozirati, jer nijedna ekipa nije sklopila roster (osom mozda Mege). Austrijanci nisu jos ni poceli, Ilirija dovela tek 2 igraca itd. Pretpostavljam da ce to biti najlosije ekipe u grupi, ali ko zna. Cedevita i pogotovo Buducnost ce sigurno dovesti jos kvalitetnih igraca, koji mozda nece uspjeti potpisati za jaci klub, pa ce na kraju odluciti da prihvate njihovu ponudu itd. Zadar zasad vecinom produzava ugovore s nosiocima iz prosle sezone i dovodi osrednje igrace (Kapusta i Tisma), ali ako dovedu jednog ili dvojicu bas kvalitetnih igraca - mogli bi biti nezgodni svima. Spartak je takodjer produzio neke bitne igrace (Nikolic, Cerovina, Momirov), doveo neke koji znaju igrati aba ligu (Drobnjak i Rebic) i plus dvojicu Amerikanaca, koji onako na prvu imaju kvalitet. Oni bi ovako na prvu trebali biti glavni konkurenti Bosni za 4. mjesto, ali to su samo neka pocetna nagadjanja.

Ja se ipak nadam da ce Bosna dovesti bar jos rezervnog centra. Ostavljanje Podojka i Gutica je po meni totalno pogresna odluka. Ako zelis da imas domace igrace za treninga, onda su za to mogli posluziti i juniori Kljestan i Grahovac. Ako ti ova dvojica ama bas nista nisu koristili u aba2, kako ce tek u aba1. Za njih je najbolje bilo da su u paketu otisli u Slobodu...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 31 jul 2025, 16:17

Kakvi navijaci, pa jel vas stid komentarisati klub?

Koliko serete po Salicu, bez njega ne bi ni igrala Aba ligu.

I ja zelim boljeg i kvalitetnijeg centra, hajde sacekajte da se kompletira roster pa onda serite po klubu, pissjte po Dubravku, prognozirajte zadnje mjesto. Samo negativa, fuj.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Adnan33
Kontakt:

Post Postao/la Adnan33 » 31 jul 2025, 16:35

FRANK RIBERY je napisao/la:
31 jul 2025, 16:17
Kakvi navijaci, pa jel vas stid komentarisati klub?

Koliko serete po Salicu, bez njega ne bi ni igrala Aba ligu.

I ja zelim boljeg i kvalitetnijeg centra, hajde sacekajte da se kompletira roster pa onda serite po klubu, pissjte po Dubravku, prognozirajte zadnje mjesto. Samo negativa, fuj.

+1 :thumbup:
Nikad neću zaboraviti utakmicu u Novom Sadu protiv Vojvodine kad je Đoko odigrao utakmicu života. Uz njega West vadio trojkama a Vrabac odbranom. Ta utakmica je ključ zbog čega smo mi danas ovdje gdje jesmo. Generalno igrači koji su na forumu popljuvani zadnjih mjesec dana samo tako.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.