Ne može neko sa takvim imenom ili prezimenom da uspije, to bi bilo baš atipična pojava, možda u UFC.JayCatwright je napisao/la: ↑30 jul 2025, 14:13Uz duzno postovanju svima, Ngumoha je trenutno najveci fudbalski talenat.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Opak igrac ,kada god primi loptu direktan je i ide u driblingJayCatwright je napisao/la: ↑30 jul 2025, 14:13Uz duzno postovanju svima, Ngumoha je trenutno najveci fudbalski talenat.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Očekuje nas borba u budućnosti za zlatnu loptu između Dowmana i Ngumoha.
- Centre forward
- Kontakt:
Ovaj Ngumoha Whoopi Goldberg je novi Theo Walcott.
Kao što neko reče, nema neki pedigre za uspjeh.
Kao što neko reče, nema neki pedigre za uspjeh.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- JayCatwright
- Kontakt:
Irrakuda je ipak bolji
Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Ja sam mislio da je Garnacho novi Messi i najbolji igrač ikada. Kada se samo sjetim tabloida engleskih i naslova nakon onih škarica hahaha. Mogu odmah slobodno reći da ovaj Nhumoha neće biti bolji od Januzaja kada se karijera okonča. Niti Garnacho nije dosegao Januzajov uspjeh.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ovaj Ngumoha bas djeluje kao veliki gem. Ako ovako nastavi, nema sumnje da moze jednog dana zaigrati za Blackpool ili Chelsea. 

- Marsal
- Kontakt:
Mah nikad ne znaš sa djecom ali ako igdje mlad momak poput njega ima priliku da uspije u zadnje vrijeme od velikih klubova onda su to Liverpool i Arsenal, jedina dva kluba koja u zadnjih 5-6 godina konstantno daju ozbiljnu priliku akademcima i prave zapravo solidne igrače.denimen99 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 14:41Ja sam mislio da je Garnacho novi Messi i najbolji igrač ikada. Kada se samo sjetim tabloida engleskih i naslova nakon onih škarica hahaha. Mogu odmah slobodno reći da ovaj Nhumoha neće biti bolji od Januzaja kada se karijera okonča. Niti Garnacho nije dosegao Januzajov uspjeh.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma sve ok. Ali brate, momak je uzeo loptu na centru, niko ga nije napao narednih 30 metara i opalio je s vrha 16 metara loptu po zemlji, realno ovo bi svaki prvi golman EPL-a odbranio. I ovo se sada predstavlja kao Messijev gol protiv Getafea ili Bilbaoa i taj klinjo priča kako će biti najbolji igrač na svijet svih vremena itd itd. šta se ovo dešava sa igrom?Marsal je napisao/la: ↑30 jul 2025, 14:55Mah nikad ne znaš sa djecom ali ako igdje mlad momak poput njega ima priliku da uspije u zadnje vrijeme od velikih klubova onda su to Liverpool i Arsenal, jedina dva kluba koja u zadnjih 5-6 godina konstantno daju ozbiljnu priliku akademcima i prave zapravo solidne igrače.denimen99 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 14:41Ja sam mislio da je Garnacho novi Messi i najbolji igrač ikada. Kada se samo sjetim tabloida engleskih i naslova nakon onih škarica hahaha. Mogu odmah slobodno reći da ovaj Nhumoha neće biti bolji od Januzaja kada se karijera okonča. Niti Garnacho nije dosegao Januzajov uspjeh.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Garnacho je oduvijek bio definicija polovnjaka. 

Jackson ima više ligaških golova u zadnje dvije sezone nego Joao Pedro, ne znam zašto se momak toliko omaložava ovdje.
Potanak je u igri nogom ovo na pripremama, ne znam jel inace takav.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dosta podcijenjen napadač mora se priznati. Za prve violine Arsenala i Liverpoola, mislim na Havertza i Nuneza je svemirski brod, a da ne pričamo koliko je Jackson plaćen, a koliko spomenuti dvojac.

Zato i kažem, nije mi jasno da je Chelsea doveo manje produktivnog napadača od ovog što ima, ispade sad Pedro Drogba a ne može ni sa Jacksonom u istu rečenicu.
Možda je Pedro bolji izbor za Marescin način igre ali daleko je Jackson od lošeg napadača.