Rumuni cca 23 miliona procjenjeni, Trnava 7 miliona.KosevoZove je napisao/la: ↑30 jul 2025, 13:20Moje misljenje da je jaca dosta trnava od rumuna, ali prvo da ove preskocimo, pa tek onda pricati o spartaku, i da im se revansiramo za proslogodisnje ispadanje.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FKS -
Ma jaki su, jedva ih Hacken prošao, fulali Slovaci nemoguće. Nemojte analizu bazirati na osnovu cijene ekipe na TMu. Imaju novog trenera koji im je dosta podigao nivo a osim toga dosta manje vremena bi imali za pripremu. Al' jedno po jedno, prvo Craiova
Transfermarkt je jedna obicna prevara. Nikad to ne uzimajte kao neki argument. Pa Pejic iz zelje vrijedi 400k a Kyeremeh 300k, apsurdno. Liga dosta utice na cijene igraca. Npr Guliashvili trenutno vrijedi 1.5 miliona. Da potpise npr za Dinamo na transfermarktu bi pisalo 3 ili 4 miliona.
-
- Kontakt:
Nije mi mrsko bilo da potrazim prije prve utakmice sam napisao:
Nemojte ljudi toliko TM uzimati kao relevantan za neke predikcije.Hordas1990 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 19:13Gledam upravo, Zira (13 miliona) igra trenutno egal sa Hajdukom (40 miliona). Kazem za ove sto gledaju TM.
Shkendija dobila FCSB, inace prvaka Rumunije koji vrijedi 50+ miliona na TM. Shkendija vrijedi 5 i kod nas ne bi ni Europu izborila.
Toliko o tome.
Svako kolo ovih europskih utakmica se mogu naci slicni primjeri.
Nemojte molim vas da pravimo Bayern od ovih. Dobri su, da, ali ja odgovorno tvrdim da se moze igrati sa njim i da se mogu proci.
-
- Kontakt:
Pa bas tako TM treba znati gledati.
Uzeti u obzir ligu, podneblje, odakle je igrač došao, statistiku.
Nije to samo cijena i hajd opleti. Imaš rleventnih informacija more. Cijena se formira u odnosu na dosta toga. Nije ubleha TM ali nije nj za svakog. Moraš malo znati šta gledaš.
Uzeti u obzir ligu, podneblje, odakle je igrač došao, statistiku.
Nije to samo cijena i hajd opleti. Imaš rleventnih informacija more. Cijena se formira u odnosu na dosta toga. Nije ubleha TM ali nije nj za svakog. Moraš malo znati šta gledaš.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Zna li iko ljudi kakav nam je zdravstveni bilten, jesu li svi spremni?
Ja sam spreman, zdrav, nemam nikakvih bolova, odradit ću danas jedan lakši trening pred revanš i to je to.
Ja sam termin sinoc neki igro i malo me peta boli, ali veceras malo masaza ovo ono i sutrasnja euforija kad krene mislim da cu bit 100% spreman
-
- Kontakt:
Sve stoji kazem nekako mi djeluju bolje, odlucnije od rumuna, pa sjetimo se prosle godine, na Kosevu smo mi bili bolje, revans je drugacije pokazao …Hajdeee je napisao/la: ↑30 jul 2025, 13:25Rumuni cca 23 miliona procjenjeni, Trnava 7 miliona.KosevoZove je napisao/la: ↑30 jul 2025, 13:20Moje misljenje da je jaca dosta trnava od rumuna, ali prvo da ove preskocimo, pa tek onda pricati o spartaku, i da im se revansiramo za proslogodisnje ispadanje.![]()
Ovo je moje misljenje ne morate se sloziti sa istim, da mi abd prodjemo sutra i onda docekati spartak sa 30 000 gledalaca.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Moje misljenje mozda i grijesim, nekako su mi rumuni slabo pokazali sta znaju, dok je spartak fino odigrao kod nas prvu tekmu, iako smo mi bili bolji uz nase zicere…GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 13:24Nisu jaciKosevoZove je napisao/la: ↑30 jul 2025, 13:20Moje misljenje da je jaca dosta trnava od rumuna, ali prvo da ove preskocimo, pa tek onda pricati o spartaku, i da im se revansiramo za proslogodisnje ispadanje.![]()

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Pa mi smo bolji nego tad 300%KosevoZove je napisao/la: ↑30 jul 2025, 15:00Moje misljenje mozda i grijesim, nekako su mi rumuni slabo pokazali sta znaju, dok je spartak fino odigrao kod nas prvu tekmu, iako smo mi bili bolji uz nase zicere…GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 13:24Nisu jaciKosevoZove je napisao/la: ↑30 jul 2025, 13:20Moje misljenje da je jaca dosta trnava od rumuna, ali prvo da ove preskocimo, pa tek onda pricati o spartaku, i da im se revansiramo za proslogodisnje ispadanje.![]()
![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
I Spartak i Aktobe su imali bolje pojedince, kod Rumuna ni jedan ofanzivac nije izazivao "strah".
Palestinac nije nista vise uradio nego sto uradi Krpic, a ni ovi tamnoputi nisu brzi ni opasni.
Palestinac nije nista vise uradio nego sto uradi Krpic, a ni ovi tamnoputi nisu brzi ni opasni.
A kako će tek sutra (ako Bog da) da bude spor ..

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nije izazivao strah jer imamo bar 3 puta bolju odbranu nego protiv njih.
a Bairam i Palestinac su preopasni, oni su vjerovatno amateri pored ove dvojice. Samo sto smo u trnavu otisli bez stopera i durakovic u prvoj zajedno sa mehmedovicem.
Pogledah malo golove iz Trnave, kakve amaterske greške, ono se u evropi rijetko viđa. Prvi Rockov zapliva u prazno, drug lopta preko dva naša zadnja i treći Čelik maksum gradi loptu k'o pjetlić...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Jest ta utakmica mučna bila za gledat' u pm. To nam je kad skontam i najveći poraz sa Zoranom.
I tamo smo prvi imali veliku sansu odmah na startu, jel ono jovic pravo u golmana glavom sa 3,4 metra? Jbg da ga je tad zabio
Pise se o Trnavi isto da smo prosli, a realno je da je smo teski autsajderi sutra
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, alacious, Amidzaa, benko21, bhfanatic14, boki86, bosnas_, bvsic, Hajdeee, Hamagara, insimadop, JimmyPage, johntravolta123, JuricaSpindl, Kaunas, keli, laznokrilo, Mahalac7, MaroonWhite1946, miguelramos, MokraKifla, N3R3D, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, Posejdon, propoklopac, riki46, SAMO BORDO, Sanchez87hz, Tatamata1946, Vanja8 i 174 gosta.