FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kane
Diaz Musiala Olise
Kimich Goretzka
Davies Tah Upamecano Laimer
Neuer
Nimalo lose kad smo kompletni, top tier tim, uz klupa Gnabry, Pavlovic, Coman, Kim itd.
Volio bih 1 beka i rezervnog napadaca jos.
Diaz Musiala Olise
Kimich Goretzka
Davies Tah Upamecano Laimer
Neuer
Nimalo lose kad smo kompletni, top tier tim, uz klupa Gnabry, Pavlovic, Coman, Kim itd.
Volio bih 1 beka i rezervnog napadaca jos.
-
- Kontakt:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bojim se da Bayern lagano gubi kompas i svoj prepoznatljivi identitet ako se nesto drasticno ne promijeni ceka nas sudbina Mancestera i Milana...
U toj mjeri - nikad.
Za ove se znalo kad Fergo ode da prestaje dominacija. Na kraju ni najveći pesimisti nisu očekivali ovakav pad.
Milan je sila, ali nakon Berluskonija su baš nisko pali. Liga im nije ništa bolja od BuLi, ali i tu kaskaju. U Evropi se već dugo ništa ne pitaju.
Bayern ove iskorake i transfere tipa Kane i Diaz upravo pravi radi lige šampiona, u domaćem prvenstvu ih poneko može uzdrnati, ali tu su neprikosnoveni.
Da nije tih transfera mogli bi reći da mirno gledaju kako ih veliki udaraju po ušima, kao u razdoblju 2003-2009.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern svake sezone dovodi po jednog kapitalca kao i nekolicinu solidnih igrača plus talenti od kojih će vremenom kad tad neko iskočiti i to je očito cijela politika kluba sto ne mora značiti da će se na kraju svesti na loše poslovanje osim u slučaju da pojačanja ne podbace, sto u nazad dvije godine nije bio slučaj. Naravno, ovdje potenciram na kapitalce, Kane-a i Olise-a a kakav dojam će ostaviti Diaz ostaje da vidimo.
Najveći problem su još uvijek potrošeni igrači i igrači sa visokim platama od kojih ekipa ima koristi ali samo kada je u pitanju popunjavanje rostera za odigravanje meča.
Ja licno mislim sa će Bischoff dobiti puno minuta ove sezone jer se radi o Njemačkom igraču kao i o projektu za budućnost.
Najveći problem su još uvijek potrošeni igrači i igrači sa visokim platama od kojih ekipa ima koristi ali samo kada je u pitanju popunjavanje rostera za odigravanje meča.
Ja licno mislim sa će Bischoff dobiti puno minuta ove sezone jer se radi o Njemačkom igraču kao i o projektu za budućnost.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Puno smo mi njemačkih igrača dovodili i ispratili.
Vrijediš ili ne vrijediš.
Kompi se najviše može zamjeriti što ne pruža šansu mlađim igračima.
Ako mu to ne uđe u glavu, možda mu se obije, pa jel
Vrijediš ili ne vrijediš.
Kompi se najviše može zamjeriti što ne pruža šansu mlađim igračima.
Ako mu to ne uđe u glavu, možda mu se obije, pa jel

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo bih ovom Freundu opalio šamarčinu zbog slikanja u majici za fizičko.
Pitam se ima li u klubu da se neko bavi kodeksom oblačenja?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne znam fkt dobar je ovo transfer po meni, Oliseh, Diaz, Kane, i iza Musiala kada se oporavi, nema kome ne mozemo golove uvaliti.
Volim te Zeljo!!!
Navodno bi Totać trebao dat ponudu od 52,2 milki za Palhinhu, to mi se čini predobro za vas da bi bila istina. A od Woltemade ihr wollte ali ne imade.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 30 jul 2025, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Drugari neka vam je sretno u novoj sezoni, druzimo se i iduceg ljeta
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- muhamedhulk
- Kontakt:
nije losa saradnja sa l'poolom. win-win situacija do sada...osim manea koji je bio izuzetak iako je dobar igrac.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Centre forward
- Kontakt:
Pa nismo doveli Gerrarda il' Torresa iz 2008.
Nema tu nikakve saradnje, sem tog nekog gospodskog odnosa u ovom slučaju. Ono, tako nam i dolikuje. Nismo Barselona, majka mu stara.
Maznuli su nam Cvijetina, da se ne lažemo, al' braća Englezi su morali malo kompnezovat' transfer Sir Kanea. Neće moć' nikad' u potpunosti, al' nek se zadovolje tim mrvicama.
Ako je istina ovo u vezi Palije i Pijetlova sa Temze, pa to bi bila najljepša vijest ovog ljeta.
Nema tu nikakve saradnje, sem tog nekog gospodskog odnosa u ovom slučaju. Ono, tako nam i dolikuje. Nismo Barselona, majka mu stara.
Maznuli su nam Cvijetina, da se ne lažemo, al' braća Englezi su morali malo kompnezovat' transfer Sir Kanea. Neće moć' nikad' u potpunosti, al' nek se zadovolje tim mrvicama.
Ako je istina ovo u vezi Palije i Pijetlova sa Temze, pa to bi bila najljepša vijest ovog ljeta.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Bayern@heart
- Kontakt:
Treba nam još desni bek(ako ga neće igrat Kommich) i Štoper. Ako kommich bude na beku onda centralni vezni
Pa na desnom beku imate Laimera, Boey boya kojeg Kompa još nije otpisao, i naravno Stanišu, teško da će tu još ko doći. Ali rezervni napadač vam svakako treba. Danac Harder iz Sportinga bi bio dobar da nije prije dva mjeseca produžio.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 30 jul 2025, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Kako?
Ja mislim da je nešto od ovog potpuno točno, nešto vjerojatno točno, a nešto netočno.
Bidali ste sami protiv sebe - potpuno točno iako misleading, niste imali pravog konkurenta (barca je tu bila više reda redi), no pregovarali ste sa Liverpoolom gdje je bio standardni igrač pobjedničke postave, imao odličnu sezonu i gdje su mu dvaput nudili poboljšani ugovor i na kraju ste išli do market vrijednosti + bonusi. Možda ste mogli jeftinije proći da ste čekali do kraja prijelaznog roka i da ste se kladili da će Liverpool morati prodati, no to je spekulacija, nema garancije da bi Liverpool uopće prodavao.
Igrač za max jedan ugovor - vjerojatno točno, iako imate i vi primjera kad su igrači igrali i do 35-te na vrhunskoj razini (Tomica)
Ne može se kasnije nikom prodati - vjerojatno točno, mada i tu ima kontraprimjera, ako se pokaže nije isključeno da ga kupe Arapi
Da li je bolji od Comana - takve ocjene su uvijek u oku promatrača i zato se ja držim marketa - Coman 30, Diaz 70 - što naravno ne znači da je ovaj duplo bolji nego da ima neke bitne komparativne prednosti. Coman je meni osobno odličan igrač, eksplozivan, ima nagli izbačaj, brzinu... ali šta vrijedi kad ga nikad nema kad je najpotrebnije. U prošloj sezoni, kad je bio najzdraviji, opet ga nije bilo u izlučnim utakmicama protiv Intera (nešto odigrao na kraju). Lako bi bilo kad bi to bilo jednom ili dvaput, ali tako je to već puno puta. Previše puno puta da bi se na njego moglo stvarno računati, on je zapravo vaš Reus (ne po poziciji nego karijeri).
Ono što ste stvarno loše pregovarali su Wirtz i Woltemade. Takva arogancija, bahatost i neprimjerene izjave svojatanja igrača o kojem se tek treba pregovarati samo izazivaju revolt kod suprotne strane. Uspjeli ste zatrovati odnose sa Vfb-om s kojim ste dosad imali odličnu suradnju.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 30 jul 2025, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.