Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Wirtz 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Trent who? Kakav pas
Zaigrali smo bolje nakon izlaska jednog igrača 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Diaz could never 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
opasan mali 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovo se ne može naučit
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Neko ce morat da bude bas glup i ocajan da ga dovede ovo ljeto
- SoloControTutti
- Kontakt:
Rio i Nyoni su fanstasticna dva djecaka koji imaju ogroman potencijal da postanu WC igraci, fudbalska inteligencija u tim godinama govori da je samo nego granica, talenat je tu neosporan. Od ovih standardnih Salah je otac u ovoj ekipi sto se tice svega, covjek je imao 4 goal sanse kreirane gdje je falilo zavrsnice kod ostalih, koliko je iznad svih sto se tice pregleda igre i iskustva, fantazija. 

- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Brate jel moguce da je ovakav teren kod brace Japanaca. Razocarenje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Koja katastrofa od transfer roka za Newcastle, gradis nesto par sezona i za jedno ljeto sve se raspadne. Ne mogu zavrsiti ni rezervnog golmana kako treba a realno trebalo im je bar 5 igraca. Sad i Sesko izgleda ode i United.
Ovim vlasnicima Liverpoola spomenik napravit.
Ovim vlasnicima Liverpoola spomenik napravit.
Ma koliko god je smijesno, toliko je i problem.
Neće pustit Isaka dok ne dovedu zamjenu, a niko ih neće. Eventualno Wissa, al' nije to dovoljno jako ime da ublaže nemir navijača.
Ne vjerujem da bi Leipzig pustio i Opendu kad već gubi Seska.
Eventualno Jackson ili Watkins, mada nezz koliko bi Villa bila spremna da ga proda konkurentu.
Kad bi kako po Darwina krenuli.
Neće pustit Isaka dok ne dovedu zamjenu, a niko ih neće. Eventualno Wissa, al' nije to dovoljno jako ime da ublaže nemir navijača.
Ne vjerujem da bi Leipzig pustio i Opendu kad već gubi Seska.
Eventualno Jackson ili Watkins, mada nezz koliko bi Villa bila spremna da ga proda konkurentu.
Kad bi kako po Darwina krenuli.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ide jos jedna odbijenica.
Wallahi tesko je nama Geordijima ovih dana.
Još samo nisu pokušali Mitrovića da vrate.
Ne isplati se njima ni Isaka drzat ako on bude bojkotovao. Koliko god se veselio njegovom potencijalnom dolasku opet mi je nekako veci prioritet da rijesimo stopersku poziciju.
Srce, čast i ponos!
- jasonstatham
- Kontakt:
Moj Darwine, moj...
Umjesto da se dokaže, on se...ukazao. Ponovo.
Umjesto da se dokaže, on se...ukazao. Ponovo.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
hendla rhys stopera kad se konate eventualno polomi
Pozdrav
Pratim dugo ovaj topic temu, , simpatizer Liverpoola još od vremena dolaska Kloppa.
Može li netko objasni zašto se Luis Diazo prodalo nisam upratio razloge i objašnjenja
Otelo ili netko da razjasni.
Pratim dugo ovaj topic temu, , simpatizer Liverpoola još od vremena dolaska Kloppa.
Može li netko objasni zašto se Luis Diazo prodalo nisam upratio razloge i objašnjenja
Otelo ili netko da razjasni.
Pretp da je Diaz jos po zavrsetku sezone bio voljan mijenjati sredinu, pominjala se Barsa, a bili su i pregovori s njim oko visine plate ili produzetka ugovora ali se nije nasla zajenicka rijec.
Gakpo ce dobiti sigurno vise prostora sad, a s obzirom da dolazi Isak, onda nema zime sto se tice napadackog dijela.
Nadam se da ce doci i 1 dobar defanzivac jer da to bude tip top. Guehi bi bio jedno takvo rjesenje, ali i neki drugi igrac za kup meceve bi dobro dosao u zadnjoj liniji.
PSR je toliko dobar da se moze uzeti i Isak i Guehi, pa i Hato i to da se izvale vece sume novca.
Gakpo ce dobiti sigurno vise prostora sad, a s obzirom da dolazi Isak, onda nema zime sto se tice napadackog dijela.
Nadam se da ce doci i 1 dobar defanzivac jer da to bude tip top. Guehi bi bio jedno takvo rjesenje, ali i neki drugi igrac za kup meceve bi dobro dosao u zadnjoj liniji.
PSR je toliko dobar da se moze uzeti i Isak i Guehi, pa i Hato i to da se izvale vece sume novca.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.