Kol’ko ćemo im zabiti tamo?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gdje ste pročitali da bi Marić mogao da se pridruži nama?
Mislim na bivšeg sportskog direktora Dinama.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne znam ali nije mi Marić taj se nešto proslavio u Dinamu, moje mišlenje da nam nije potreban
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Jucer napiso neki lik na PL temi koji je napravio profil maloprije, i to navijac zrinjskog cini mi seGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2025, 12:09Gdje ste pročitali da bi Marić mogao da se pridruži nama?
To je spomenuto na dinamo forumu, vjerovatno je odatle kopirao i objavio ovdje.
Direktor Craiove "Bojite li se utakmice sa Sarajevom u četvrtak? - Da. Ukoliko budemo ponovili 60 minuta kako smo odigrali u Sarajevu naravno da se bojim. Sarajevo je jedna dobra i teška ekipa. Nadam se da uz naše navijače možemo odigrati mnogo bolju utakmicu i plasirati se dalje". (YouTube prevod *ebga)
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ova godina ide bas u lijepom pravcu.
Nevezano za Rumune ispali, prošli , ide lijepo. Bilo bi super još europskih noći na Kosevu, to je posebno, pitam se samo šta bi bilo da uđemo u grupe. Strah me i pomisliti haha
Mislim da nam August mjesec može bit vrhunski sto se tiče rezultata
Radnik i Posusje i Rudar kući
Sloga i Borsc u gostima
Kući ne smijemo prosuti bodove, x da nekom od ovih ekipa je poguban. To nam treba bit najveći fokus mogući. Te se utakmice moraju dobiti makar i na silu , makar i sa ne bas lijepom igrom
Nevezano za Rumune ispali, prošli , ide lijepo. Bilo bi super još europskih noći na Kosevu, to je posebno, pitam se samo šta bi bilo da uđemo u grupe. Strah me i pomisliti haha
Mislim da nam August mjesec može bit vrhunski sto se tiče rezultata
Radnik i Posusje i Rudar kući
Sloga i Borsc u gostima
Kući ne smijemo prosuti bodove, x da nekom od ovih ekipa je poguban. To nam treba bit najveći fokus mogući. Te se utakmice moraju dobiti makar i na silu , makar i sa ne bas lijepom igrom
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Rumune je Zeka sa svojom ekipom izanalizirao maksimalno, u to apsolutno ne sumnjam. Svaka čast svim pojačanjima, svim prinovama, svim novopridošlim, ali naše najveće pojačanje je stiglo prošlog ljeta u vidu ZZ!
Šta mislite evo sve ove igrače iz HNL što dovodimo, koliko je tu šefove zasluge? Da li bi jedan Rile pristao doći a da je trener neki Adžem, Plišek, Ješić, Rožman, Osim...
Šta god bilo u Rumuniji, a iskreno UVJEREN sam u prolaz i manje od tog ne očekujem, PUNA PODRŠKA za ZZ, Upravu, igrače, stručni štab, Ismira, jer ovo što mi radimo, ovo je udaranje temelja za jaku i blisku i daleku budućnosti.
Titula - šta reći? Svi očekujemo da je uzme Borac, ali uz karakter, igru, i duplu kvalitetu od protivnika, dozvoljeno nam je sanjati
Sutra je biti ili ne biti - playoff nam se otvorio i vjerujem da ćemo to i dokazati!
Šta mislite evo sve ove igrače iz HNL što dovodimo, koliko je tu šefove zasluge? Da li bi jedan Rile pristao doći a da je trener neki Adžem, Plišek, Ješić, Rožman, Osim...
Šta god bilo u Rumuniji, a iskreno UVJEREN sam u prolaz i manje od tog ne očekujem, PUNA PODRŠKA za ZZ, Upravu, igrače, stručni štab, Ismira, jer ovo što mi radimo, ovo je udaranje temelja za jaku i blisku i daleku budućnosti.
Titula - šta reći? Svi očekujemo da je uzme Borac, ali uz karakter, igru, i duplu kvalitetu od protivnika, dozvoljeno nam je sanjati
Sutra je biti ili ne biti - playoff nam se otvorio i vjerujem da ćemo to i dokazati!
Tek će se to Bobanovo vidjeti kad počne sezona utakmice i rezultati.
Niko ne garantuje da radi dobro, samo je hype napravio na ime.
Ne možemo mi reći da neko iz Dinama ne valja, ljudi su 20 godina ispred nas i po rezultatima i po transfer politici i svemu. Ko god da je zaslužan i ima konekcije i iskustvo, nama može dobro doći za unaprijeđenje određenih segmenata, da se izađe iz mahalskog mentaliteta. Sada su postavljeni odlični temelji, mediji i čaršija veze nemaju šta se dešava, što je najbitnije.
Počinješ raditi priču koja je interesantna u regionalnim i EU okvirima, samo da se nastavi. I ne treba potonuti šta god se desi samo jako i nastaviti u ovom ritmu jer se pokazuje kontinuitet.
Mnogi bi voljeli da ovo svuku u kanal, rade sve moguće da nas zaustave ali vrijeme će pokazati da se možemo izdići iz svih mogućih spletkaranja.
Niko ne garantuje da radi dobro, samo je hype napravio na ime.
Ne možemo mi reći da neko iz Dinama ne valja, ljudi su 20 godina ispred nas i po rezultatima i po transfer politici i svemu. Ko god da je zaslužan i ima konekcije i iskustvo, nama može dobro doći za unaprijeđenje određenih segmenata, da se izađe iz mahalskog mentaliteta. Sada su postavljeni odlični temelji, mediji i čaršija veze nemaju šta se dešava, što je najbitnije.
Počinješ raditi priču koja je interesantna u regionalnim i EU okvirima, samo da se nastavi. I ne treba potonuti šta god se desi samo jako i nastaviti u ovom ritmu jer se pokazuje kontinuitet.
Mnogi bi voljeli da ovo svuku u kanal, rade sve moguće da nas zaustave ali vrijeme će pokazati da se možemo izdići iz svih mogućih spletkaranja.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Cocjek je dovodio igrace i bili su dobri,nije sve bas tako kad se prica i nije ga Boban mogao otjerati kao ni Zajeca jer im klub ne funkcionise na taj nacin niti je to statut,sami su se povukli,da bi otjerao mora se sazvati skupatina i da glasaju svi navijaci,skupstina jer isti su na demokratski nacin izabrani glasanjem,tako da ovaj pljuvac Lukas nije upucen,mora malo vise da prati da bi pricao a ne kao ovdje sve rekla kazala,prave one mahaluse sa 0 posto provjerenih informacija al neka se prica. Inace lik je pravi vojnik Dinama,navijacu su glasali,skupstina da ti ljudi budu na celu kluba.
-
- Kontakt:
Moje misljenje da je jaca dosta trnava od rumuna, ali prvo da ove preskocimo, pa tek onda pricati o spartaku, i da im se revansiramo za proslogodisnje ispadanje. 

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Nisu jaciKosevoZove je napisao/la: ↑30 jul 2025, 13:20Moje misljenje da je jaca dosta trnava od rumuna, ali prvo da ove preskocimo, pa tek onda pricati o spartaku, i da im se revansiramo za proslogodisnje ispadanje.![]()
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Arhitekt, bvsic, casual033, Dave, Hajdeee, HordasDolacMalta, JavierBosnia, johntravolta123, Lecler, Maestro^^, mire971 i 123 gosta.