FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
39
29%
Darko Milanič
28
21%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
19
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
13
10%
Samo stranac
35
26%

Ukupno glasova: 135

Dave
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dave » 30 jul 2025, 09:18

Lucas je napisao/la:
30 jul 2025, 09:09
Iskopa maloprije, da ce nam koeficijent sljedece sezone, uoci evropskih kvalifikacija biti minimalno 5,000, a s tim koeficijentom je recimo Noah bila nositelj u prvom pretkolu Lige prvaka ovog ljeta.Ako bi izbacili Krajovu, znali se koliko bi nam se koeficijent popravio ?
Ispadanje u 2.pretkolu - koeficijent sljedeće sezone 5.000
Ispadanje u 3.pretkolu - koeficijent sljedeće sezone 5.500
Ispadanje u PO - koeficijent sljedeće sezone 6.000
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 30 jul 2025, 09:21

boki86 je napisao/la:
30 jul 2025, 09:17
pitara je napisao/la:
30 jul 2025, 08:02
boki86 je napisao/la:
30 jul 2025, 07:52
Nekako opet gomilamo igrace i ova imena koja se spominju, meni se cini da je to sve uvjetovano prolaskom u sljedece kolo, realno sta ce nam toliki igraci za ligu, u kojoj svakako nam be daju da budemo sampioni. Osim naravno ako mirvic nije nesto odradio u savezu a da se ne zna
Kakvo gomilanje?
Beganović trenutno nema zamjene pa dolazak Kovačika nije nikakvo gomilanje, a Topić ili ovaj portugalac su zamjene za Gulija, ako dodju i jedan i drugi očekujem i da Turkeš ode.
Ekipa je trenutno pokrivena sa po 2 odlična igrača na svakoj poziciji, nije to gomilanje nikakvo.
Topić ima dvojno i on je moj favorit kao zamjena za Gulija ako se vodi kao u21 još ove godine, ne znam je l se broji on sa dvojnim kao domaći igrač
Je li unusic jos u klubu? Moze i ristovski pokrivati desno. Sto se tice gulija, ima mlinaric, a svakako je guzva u napadu. Turkes, mlinaric, butic, kyeremeh, renan sve napadaci, guli ide svakako, eto njega ne racunam. Ako, ne dao Bog, ne prodjemo rumune, puno je to igraca imati samo za ligu. Ako ce nas opet krasti po selendrama, meni je to bacanje para, ali eto valjda uprava zna bolje
drago mi je sto smo doveli dobre igrace pa su ovi tanki igraci sami otpali, nije ih niko morao ni sklanjati...butic, unusic, durakovic, mustafic i sl. i oni sami vide da nemaju mjesta

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 30 jul 2025, 09:23

Dave je napisao/la:
30 jul 2025, 09:18
Lucas je napisao/la:
Iskopa maloprije, da ce nam koeficijent sljedece sezone, uoci evropskih kvalifikacija biti minimalno 5,000, a s tim koeficijentom je recimo Noah bila nositelj u prvom pretkolu Lige prvaka ovog ljeta.Ako bi izbacili Krajovu, znali se koliko bi nam se koeficijent popravio ?
Znači, prekosutra nam je najvažniji evropski meč u zadnjih nekoliko godina. Pored svih drugih benefita, igramo i za mjesto nositelja u prvom pretkolu Lige prvaka.

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 30 jul 2025, 09:27

Lucas je napisao/la:
30 jul 2025, 09:23
Dave je napisao/la:
30 jul 2025, 09:18
Lucas je napisao/la:
Znači, prekosutra nam je najvažniji evropski meč u zadnjih nekoliko godina. Pored svih drugih benefita, igramo i za mjesto nositelja u prvom pretkolu Lige prvaka.
Ma jok, ove godine je bilo potrebno 8.000
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 30 jul 2025, 09:27

Ne odgadjati protiv Radnika!Taman prosli
Izaci pobjediti u kombinovanom timu i pokazati dominaciju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 30 jul 2025, 09:31

keli je napisao/la:
30 jul 2025, 09:14
Kako lako poletimo nevjerovatno. Ono nase, ili nista ne valja ili prvaci svemira.
ni zamisliti ne smijem sta ih ima spremno komentare posl prvog kiksa npr Posušje
"sta ce nam polovnjac iz HR, druge Bundes lige, Češke, Kipra..., nek igraju nasa djeca", "ima li hrvata da ga ovaj nije doveo" "Mlinarica vratiti u Velez na posudbu".....

A baca mi da ove godine ide jos jace klanje FKS, od prvih kola i svugdje gdje moguce, režim slavi neke godisnjice, a vide da smo ove godine mnogo ozbiljni, zato su i ostavili kamaru ovih pijuna sto ne mogu istrcati norme, al zato ce nama "istrcati" npr u Doboju ;)
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 30 jul 2025, 09:35, ukupno mijenjano 2 puta.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 jul 2025, 09:34

Ma ove godine uci u grupe i onda je sve lakše :D

Salu na stranu ako osvojimo titulu kojim slučajem budemo duplo bolji uz sva podmetanja koja će se dešavat i lagane utakmice i pogurance koje ce protivnici imati uz povoljan ždrijeb možemo kao i nenosioc do grupa. Ima vise šansi, necemo svaki put izvuci babaroge valjda nismo toliki maleri.

Ispadneš u prvom pretkolu LP
Ideš u 2 pretkolo EL
Ispadneš ideš u 3 pretkolo KL

Dakle imaš 6 zagarantiranih tekmi

Najbitnije je proći ovo prvo pretkolo LP

Nositelji u prvom pretkolu: Ludogorets (Bugarska), FCSB (Rumunija), Olimpija (Slovenija), Malmo (Švedska), Žalgiris (Litvanija), RFS Riga (Latvija), Zrinjski (Bosna i Hercegovina), Lincoln (Gibraltar), KuPS (Finska), TNS (Vels), Drita (Kosovo), Breidablik (Island), Linfield (Sjeverna Irska), Budućnost (Crna Gora).

Vala dakle i ko nenonistelj možeš uhvatit ovdje svašta za proći.

Titule i naša liga i grupe će doći same po sebi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 30 jul 2025, 09:43

Nadam se prolazu a najvise bi mi bilo drago zbog Zekica.
Jedino me strah ove ciganije na guzove da nas prodju

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 30 jul 2025, 09:44

jurisicduska je napisao/la:
30 jul 2025, 09:34
Ma ove godine uci u grupe i onda je sve lakše :D

Salu na stranu ako osvojimo titulu kojim slučajem budemo duplo bolji uz sva podmetanja koja će se dešavat i lagane utakmice i pogurance koje ce protivnici imati uz povoljan ždrijeb možemo kao i nenosioc do grupa. Ima vise šansi, necemo svaki put izvuci babaroge valjda nismo toliki maleri.

Ispadneš u prvom pretkolu LP
Ideš u 2 pretkolo EL
Ispadneš ideš u 3 pretkolo KL

Dakle imaš 6 zagarantiranih tekmi

Najbitnije je proći ovo prvo pretkolo LP

Nositelji u prvom pretkolu: Ludogorets (Bugarska), FCSB (Rumunija), Olimpija (Slovenija), Malmo (Švedska), Žalgiris (Litvanija), RFS Riga (Latvija), Zrinjski (Bosna i Hercegovina), Lincoln (Gibraltar), KuPS (Finska), TNS (Vels), Drita (Kosovo), Breidablik (Island), Linfield (Sjeverna Irska), Budućnost (Crna Gora).

Vala dakle i ko nenonistelj možeš uhvatit ovdje svašta za proći.

Titule i naša liga i grupe će doći same po sebi.
Samo ispravka,ako ispadnes u 1.pretkolu LP ides u 2.pretkolo KL ne EL ali to je to.Bitno je da budes prvak prodjes prvo pretkolo UCL i op 15 miliona KM.Nemoguce poslije ne iskoristiti 3 mec lopte,to nisam nikad vidio da je neko popusio.

Mada ko da gledam mi kad budemo prvaci ide neki Olympiacos
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 30 jul 2025, 09:53

junioR je napisao/la:
29 jul 2025, 15:54
Sazg je napisao/la:
29 jul 2025, 15:26
junioR je napisao/la:
29 jul 2025, 11:38
Info da je Elezi došao nespreman nije tačan.
Izvini buraz ali ja ne upratih gdje je i sa kim prošao pripreme. Iz Gorice odmah otišao nakon prvenstva a u Bohumu bio tek toliko da raskine ugovor. Ne kontam gdje se mogao spremiti a i ZZ reće na presu da ga neće gurati u vatru bez potrebe jer nije prošao pripreme 🤔🤔🤔.
Posljednju utakmicu je odigrao prije nesto vise od mjesec dana sa reprezentacijom, nije pravio veću pauzu bez treniranja kao sto su pravili ostali reprezentativci. Radio je individualno sa trenerom i čekao kraj ugovora.(Dogovorili transfer malo poslije reprezentacije)
On je "nespreman" da nema pripremni utakmica u nogama, strateški i taktički. Tako da to moze biti jedini razlog zbog čega nece biti gurnut u vatru u ovako bitnoj utakmici.
Hvala na pojašnjenju ovo fakat nisam znao 👍.
Dobro je što je tako jer će kroz utakmice nadoći, ne mora čekati zimsku pauzu.
Znam da je maestralan igrač i da će aBd biti pravo pojačanje.

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 30 jul 2025, 09:57

Ako je istina da ovi klošari iz Centrotransa naplaćuju u aranžmanu kartu 15 KM za naše navijače, iako je ulaz obostrano besplatan zbog reciprociteta, treba ih izofirati na svim forumima i društvenim mrežama. Kakvi klošari

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 30 jul 2025, 09:58

071 je napisao/la:
30 jul 2025, 09:57
Ako je istina da ovi klošari iz Centrotransa naplaćuju u aranžmanu kartu 15 KM za naše navijače, iako je ulaz obostrano besplatan zbog reciprociteta, treba ih izofirati na svim forumima i društvenim mrežama. Kakvi klošari
Ja kako znam aranžman ne uključuje kartu, možda griješim
SARAJEVO SIAMO NOI <3

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 30 jul 2025, 10:02

juka55 je napisao/la:
30 jul 2025, 09:58
071 je napisao/la:
30 jul 2025, 09:57
Ja kako znam aranžman ne uključuje kartu, možda griješim
Aranžman ne uključuje kartu ali, tamo u ponudi piše da se karta kupuje na stadionu i da košta 15 KM. Upravu je @071.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 30 jul 2025, 10:05

belosevic23 je napisao/la:
30 jul 2025, 09:21
boki86 je napisao/la:
30 jul 2025, 09:17
pitara je napisao/la:
30 jul 2025, 08:02

Kakvo gomilanje?
Beganović trenutno nema zamjene pa dolazak Kovačika nije nikakvo gomilanje, a Topić ili ovaj portugalac su zamjene za Gulija, ako dodju i jedan i drugi očekujem i da Turkeš ode.
Ekipa je trenutno pokrivena sa po 2 odlična igrača na svakoj poziciji, nije to gomilanje nikakvo.
Topić ima dvojno i on je moj favorit kao zamjena za Gulija ako se vodi kao u21 još ove godine, ne znam je l se broji on sa dvojnim kao domaći igrač
Je li unusic jos u klubu? Moze i ristovski pokrivati desno. Sto se tice gulija, ima mlinaric, a svakako je guzva u napadu. Turkes, mlinaric, butic, kyeremeh, renan sve napadaci, guli ide svakako, eto njega ne racunam. Ako, ne dao Bog, ne prodjemo rumune, puno je to igraca imati samo za ligu. Ako ce nas opet krasti po selendrama, meni je to bacanje para, ali eto valjda uprava zna bolje
drago mi je sto smo doveli dobre igrace pa su ovi tanki igraci sami otpali, nije ih niko morao ni sklanjati...butic, unusic, durakovic, mustafic i sl. i oni sami vide da nemaju mjesta
Nikad buraz niti jedan igrač neće za sebe misliti a pogotovo ne recć da je onaj drugi bolji od njega i da će sam tražiti da ode. Hvala Bogu pa se kod nas situacija dovodi na ozbiljniji nivo. Još je to daleko od ozbiljnog ali kako je bilo ovo je svemirski brod. Treba vremena za sve pa tako i za ovaj jako težak proces. Hvala Bogu da idemo tim putem, da se dovode ozbiljni igrači koji su nadam se svjesni da kako su došli da vrlo lako mogu i otići ako ne budu kako treba, od discipline pa do rezultata na terenu. Hvala Bogu pa ne čekamo kraj prelaznog pa da kupimo za đaba one koji nemaju gdje. Imamo najbolju ekipu na svim pozicijama u ligi, najboljeg trenera u ligi, najbolji budžet u ligi. Da nije vanago u žutom već sad bi mogli početi slaviti titulu ali i to će se jednom riješiti a mi ćemo to spremno dočekati i zasluženo postati Bosansko Hercegovački Dinamo.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 30 jul 2025, 10:17

Gojkovic otisao sa ekipom?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

kogmagie46
Kontakt:

Post Postao/la kogmagie46 » 30 jul 2025, 10:19

NajvecaRadosti je napisao/la:
30 jul 2025, 10:17
Gojkovic otisao sa ekipom?
Izgleda da jeste, koliko sam i ja vidio po ovim slikama :opaopa:

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 30 jul 2025, 10:23

Kakva je svlačionica i zajedništvo pokazuje momenat i Renata u avionu.
Čovjek koji nije ni blizu treninga, povratka je tu da podrži pomogne savjetom/pojavom. Svaka čast. I njemu i Zekiću koji to tako gradi.
Bez klanova, bez ega!

Momke podržati maksimalno kako god završilo.
Mi imamo veći cilj od ovoga u četvrtak, biti prvak !
Zadnja izmjena: _weella_, dana/u 30 jul 2025, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 30 jul 2025, 10:24

Bralić jablan, ne znam što sam mislio da je lik metar osamdeset valjda mi čehru neku ima veznjačku. :mrgreen:

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 30 jul 2025, 10:24

propoklopac je napisao/la:
30 jul 2025, 09:31
keli je napisao/la:
30 jul 2025, 09:14
Kako lako poletimo nevjerovatno. Ono nase, ili nista ne valja ili prvaci svemira.
ni zamisliti ne smijem sta ih ima spremno komentare posl prvog kiksa npr Posušje
"sta ce nam polovnjac iz HR, druge Bundes lige, Češke, Kipra..., nek igraju nasa djeca", "ima li hrvata da ga ovaj nije doveo" "Mlinarica vratiti u Velez na posudbu".....

A baca mi da ove godine ide jos jace klanje FKS, od prvih kola i svugdje gdje moguce, režim slavi neke godisnjice, a vide da smo ove godine mnogo ozbiljni, zato su i ostavili kamaru ovih pijuna sto ne mogu istrcati norme, al zato ce nama "istrcati" npr u Doboju ;)

Prvaci svemira, standardno.

Nikad mi nece biti jasno to.
Ok euforija i treba da bude, pozitivna nabrijanost, sve stoji. Ali kako je moguce nakon prvog kiksa da ti niko ne valja, kako je moguca tolika krajnost? Kod nas je to nekako najizraženije.
Evo sad Kyeremeh je Robben, za par kola ce biti trkacka kokos itd itd.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 30 jul 2025, 10:24

Renato :salut:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.