Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Imal kakvih naznaka kad ce ASA i Reifeisen uvesti ApplePay
- RollingPaper
- Kontakt:
Nema nas Rajfajzen veze sa Austrijom ili bilo kojom zapadnom zemljom. To je balkanska banka koja je kupila njihovu licencu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 16:42Znači otprilike sve će ubaciti osim austrijskog kartela u vidu Rajfajzena i Sparkasse. Standardno, najgore banke na planeti.
I to su te 3 banke za sad.LegendKiller je napisao/la: ↑29 jul 2025, 17:53Addiko bankacoelho41 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 16:40NLB takođerbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 16:36Koje banke su ubacile AP od danas? Znam da je Unicredit, iskočio mi sponzorisani članak. Ima li još koja?
Nego jeste li platili štogod vašim iPhonevima kakav je osjećaj?
- VensanKasel
- Kontakt:
Kažu ovi što su platili da nikad bolji osjećaj nisu doživjeli , čista ekstaza , nevjerovatan nalet adrenalina ...
Neki se još tresu , morali apaurine piti da se smire .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Mnogo ljepsi osjecaj kad izvadis telefon iz gaca umjesto novcanika. 

Neka neka, sad znaju kako je nama što imamo samsungVensanKasel je napisao/la: ↑29 jul 2025, 20:27Kažu ovi što su platili da nikad bolji osjećaj nisu doživjeli , čista ekstaza , nevjerovatan nalet adrenalina ...
Neki se još tresu , morali apaurine piti da se smire .
-
- Kontakt:
Grijesis bruda. Mnogo bolji osjecaj je kad stanes na kasu, a izvadi novcanik pun kesovine.
Naravno, to znaju samo ovi sto imaju love

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Samo kešovinom treba plaćati usluge i robu19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 21:10Grijesis bruda. Mnogo bolji osjecaj je kad stanes na kasu, a izvadi novcanik pun kesovine.
Naravno, to znaju samo ovi sto imaju love![]()

Oni sto imaju para ne pokazuju19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 21:10Grijesis bruda. Mnogo bolji osjecaj je kad stanes na kasu, a izvadi novcanik pun kesovine.
- Quartararo
- Kontakt:
Mene neki dan na kasi u jednom poznatom supermarketu dvije skidale pogledom (crnka i plavuša). Izvadim gutu od 10 tisuća eura, platim, krenem vani u auto, zaustavljaju me. Žele sex. Ja šta ću, u auto, pa u stan, odradim ih i počastim sa po jednom ljubičastom. Samo keš bruda, ništa drugo ne vrijedi.JackW je napisao/la: ↑29 jul 2025, 21:14Samo kešovinom treba plaćati usluge i robu19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 21:10Grijesis bruda. Mnogo bolji osjecaj je kad stanes na kasu, a izvadi novcanik pun kesovine.
![]()
Zadnja izmjena: Quartararo, dana/u 29 jul 2025, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
E pa u Bosni je obrnuto.alemsa je napisao/la: ↑29 jul 2025, 21:41Oni sto imaju para ne pokazuju19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 21:10Grijesis bruda. Mnogo bolji osjecaj je kad stanes na kasu, a izvadi novcanik pun kesovine.
Npr ako vozis BMW, a sjedis u kaficu, kljuc od auta obavezno mora na stol, nikako ne smije u dzep.
- LegendKiller
- Kontakt:
Nisam nemam IPhone
A uz to jos lijepi. A i zene ih zele19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 21:10Grijesis bruda. Mnogo bolji osjecaj je kad stanes na kasu, a izvadi novcanik pun kesovine.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kinezi i u ovim placanjima 50 godina ispred ostalih.
Sreca pa su merhametli narod, pa ne zele da vojno zauzmu citavu planetu.
I ove mobitele naprave za 10 dolara, auta za par hiljada. Dodju u Evropu i kazu Xiaomi 500 eura, BYD 50 hiljada, Evropljani polude kako je jeftino. A svojim ljudima prodaju za 100 dolara i 10000 dolara.
Sreca pa su merhametli narod, pa ne zele da vojno zauzmu citavu planetu.
I ove mobitele naprave za 10 dolara, auta za par hiljada. Dodju u Evropu i kazu Xiaomi 500 eura, BYD 50 hiljada, Evropljani polude kako je jeftino. A svojim ljudima prodaju za 100 dolara i 10000 dolara.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 jul 2025, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zamisli imati ovakve muke, kao doticni forumas.soko je napisao/la: ↑29 jul 2025, 23:24A uz to jos lijepi. A i zene ih zele19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 21:10Grijesis bruda. Mnogo bolji osjecaj je kad stanes na kasu, a izvadi novcanik pun kesovine.
Ne bih to izdrzao, da me zene izrabljuju kao komad mesa.
Quartararo je napisao/la: ↑29 jul 2025, 22:00Mene neki dan na kasi u jednom poznatom supermarketu dvije skidale pogledom (crnka i plavuša). Izvadim gutu od 10 tisuća eura, platim, krenem vani u auto, zaustavljaju me. Žele sex. Ja šta ću, u auto, pa u stan, odradim ih i počastim sa po jednom ljubičastom. Samo keš bruda, ništa drugo ne vrijedi.
- Shategabri
- Kontakt:
Jasno je to, al ne možeš očekivati da bude potaman, da dolazi turista koliko tebi koji si lokalac odgovara.soko je napisao/la: ↑29 jul 2025, 14:56Imas slicne probleme i po Spaniji, Italiji i Francuskoj. Ljudi se bune kad turisti dodju.Shategabri je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:59Tom logikom problem smo i mi iz Bosne kad krenemo na more, na Bunu ili eto u Mostar.
Dizu se cijene smjestaja(airbnb), hrana itd.
Sto se tice BiH, lokalci to trebaju znati iskorstit. Vise posla ima al i na kraju privatnici iskoristavaju radnike.
Ili je slaba potražnja ili grmi sve.
Pa vidi, taj isti Mostar je špica u sezoni, poslije toga 90% lokala oko Starog ne radi, da ne idem dalje.
Ako ti nije ok iskoristiti sezonu, onda ne znam.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Direktno nisam ni ja, al se ne gledamo ti i ja kao pojedinci.Neutral je napisao/la: ↑29 jul 2025, 16:24Hvala Bogu nisam ovisan o dijaspori iako pola familije živi tamoShategabri je napisao/la: ↑29 jul 2025, 10:20Najjači su mi ovi koji bi zidom ogradili državu i da niko ne ulazi.avenija je napisao/la: ↑29 jul 2025, 10:10
Nevjerujem sta pises. Pa ti ljudi drze glavu iznad vode bh ekonomije. Nije da volim izbjeglice i ljude koji napuste domovinu ali činjenice su činjenice i moramo ih postovati. Isto je i u Zenici a tek spica pocinje 1.8 sad za vikend. Dao Bog da svi gradovi ovako zive svih 12 mjeseci.![]()
Ono, živjećeš od vode, pasi travu i sve super.![]()
Kad gledam koliko mi od plate ide državi, čovjek se nada minimalcu i koverti. Nažalost je kod mene poslodavac pošten, odnosno naivan![]()
Indirektno, svi smo. Gleda se dotok novca. Pazi ovo:
https://capital.ba/dijaspora-u-bih-posl ... ijardi-km/
4.16 milijardi KM. Tu nemaš nikakve argumente.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.