Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Za nedjelju opet kisna prognoza...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Je tebi Lewis nabio ozbiljne komplekse, popij koju bit ces dobar.Quartararo je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:54Nema šta FIA stajati na stranu Mclarena, sezona je odavno gotova. Vjerovatno najlošija sezona od one 2009 i Brawna (Button najlošiji prvak ikada).
Još je jasnije da su Max i Charles klasa iznad svih ostalih. Jedan vozi iznad realnih mogućnosti, drugi dovozi traktor do postolja (te usput šamara lažnog GOAT-a). Sezona 2022 je mogla biti top da Ferrari nije standardno chokirao. Vidjet ćemo šta nosi 2026.
- Quartararo
- Kontakt:
Baš mi je nabio komplekse lik koji se raspada. Ozdravi mi.Invincibles14 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 19:31Je tebi Lewis nabio ozbiljne komplekse, popij koju bit ces dobar.Quartararo je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:54Nema šta FIA stajati na stranu Mclarena, sezona je odavno gotova. Vjerovatno najlošija sezona od one 2009 i Brawna (Button najlošiji prvak ikada).
Još je jasnije da su Max i Charles klasa iznad svih ostalih. Jedan vozi iznad realnih mogućnosti, drugi dovozi traktor do postolja (te usput šamara lažnog GOAT-a). Sezona 2022 je mogla biti top da Ferrari nije standardno chokirao. Vidjet ćemo šta nosi 2026.
-
- Kontakt:
Svako drugi post o njemu, vadis li ga ikad iz ustaQuartararo je napisao/la: ↑28 jul 2025, 19:33Baš mi je nabio komplekse lik koji se raspada. Ozdravi mi.Invincibles14 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 19:31Je tebi Lewis nabio ozbiljne komplekse, popij koju bit ces dobar.Quartararo je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:54
Nema šta FIA stajati na stranu Mclarena, sezona je odavno gotova. Vjerovatno najlošija sezona od one 2009 i Brawna (Button najlošiji prvak ikada).

Pristavio ti ga je momacki vidim
Fakat raspravljas sa Goretzkom?
- Quartararo
- Kontakt:
Ne vadim ga tebi iz usta.Invincibles14 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 19:56Svako drugi post o njemu, vadis li ga ikad iz ustaQuartararo je napisao/la: ↑28 jul 2025, 19:33Baš mi je nabio komplekse lik koji se raspada. Ozdravi mi.Invincibles14 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 19:31
Je tebi Lewis nabio ozbiljne komplekse, popij koju bit ces dobar.![]()
![]()
Pričam samo kako jeste, lik je žestoki promašaj. Jedan od najlošijih vozača Ferrarija ikada. Ne zna ni on kako je ove bodove skupio, ustvari ja znam, tako što je razlika između prve četiri ekipe i ostalih ogromna.
U.sere se u sprintu, u.sere u kvalama, svaki put isto. Ne može nikad u istu rečenicu sa najvećim. Što bi Alonso za njega rekao : "Zna voziti kada je prvi". Čim je ispod, taraba.
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Ne znam gleda li ko lap76 trenutno ali potpisujem svaku Pajinu rijec.
-
- Kontakt:
Lijeci se, moj savjet.Quartararo je napisao/la: ↑28 jul 2025, 20:16Ne vadim ga tebi iz usta.Invincibles14 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 19:56Svako drugi post o njemu, vadis li ga ikad iz ustaQuartararo je napisao/la: ↑28 jul 2025, 19:33
Baš mi je nabio komplekse lik koji se raspada. Ozdravi mi.![]()
![]()
Pričam samo kako jeste, lik je žestoki promašaj. Jedan od najlošijih vozača Ferrarija ikada. Ne zna ni on kako je ove bodove skupio, ustvari ja znam, tako što je razlika između prve četiri ekipe i ostalih ogromna.
U.sere se u sprintu, u.sere u kvalama, svaki put isto. Ne može nikad u istu rečenicu sa najvećim. Što bi Alonso za njega rekao : "Zna voziti kada je prvi". Čim je ispod, taraba.
- Quartararo
- Kontakt:
Nemoj me pratiti na svakoj temi, shvatio sam da sam ti idol.Invincibles14 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 11:02Lijeci se, moj savjet.Quartararo je napisao/la: ↑28 jul 2025, 20:16Ne vadim ga tebi iz usta.Invincibles14 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 19:56
Svako drugi post o njemu, vadis li ga ikad iz usta![]()
![]()
Ova dvojica bi danas bili diskvalifikovani do kraja sezone.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Idol kazesQuartararo je napisao/la: ↑29 jul 2025, 14:48Nemoj me pratiti na svakoj temi, shvatio sam da sam ti idol.Invincibles14 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 11:02Lijeci se, moj savjet.Quartararo je napisao/la: ↑28 jul 2025, 20:16
Ne vadim ga tebi iz usta.

Izvini brate sto sam uocio na svakoj temi da nisi s glavom na ti, umjesto da se zahvalis ti nista...
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Ma prilagodi se uslovima na stazi. Ne moras letiti 300 na sat ako ne znas i ne smijes. Ali vozi koliko mozes i osjecas se sigurno. Navijam za mclaren ali ako dvojac ovaj ne smije i ne zna i ne treba onda da pobjedi u takvim uvjetima. Kaze ne vidi se… “najboljih” 20 vozaca na svijetu.
Evo zavrsi se i ta saga sa Maxom gdje ce slijedecu sezonu voziti.
Bude li na postolju slijedece sezone bar jednom, bit ce iznenadjenje.
Fakat ne vidim nikakvu perspektivu Red Bulla u narednim sezonama.
Steta bi bilo da takav vozac truhne u losoj ekipi. Vjerujem sa ce 2027. sigurno ici u bolju ekipu.
Steta bi bilo da takav vozac truhne u losoj ekipi. Vjerujem sa ce 2027. sigurno ici u bolju ekipu.
Prati li iko Italijansku Formulu 4 na Areni? Fenomenalno takmičenje.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
pametan potez, vidjet ce ko ima perspektivu i tamo ce otici ako RB bude kanta.Evander je napisao/la: ↑31 jul 2025, 17:23Evo zavrsi se i ta saga sa Maxom gdje ce slijedecu sezonu voziti.
zapravo mislim da vaga izmedju Aston Martina i Mercedesa
Tacno. Mislim da je Aston Martin prvi favorit, taman da on vidi kakvi ce naredne sezone biti. Pogotovo jer je Newey tamo. Jos im pare nisu nikakav problem u vezi ugovora.SHZ82 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 17:54pametan potez, vidjet ce ko ima perspektivu i tamo ce otici ako RB bude kanta.Evander je napisao/la: ↑31 jul 2025, 17:23Evo zavrsi se i ta saga sa Maxom gdje ce slijedecu sezonu voziti.
zapravo mislim da vaga izmedju Aston Martina i Mercedesa
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Oscar izjavi da Max vise nije u konkurenciji za titulu.
Mislim, jeste to tako 99%, samo nije to treba reci na takav nacin, trebao je biti malo vise "diplomatskiji".
Mislim, jeste to tako 99%, samo nije to treba reci na takav nacin, trebao je biti malo vise "diplomatskiji".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.