chily-rz je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:03
Centre forward je napisao/la: ↑29 jul 2025, 11:17
Da, ali to nisu engleski klubovi. Jesu, al' samo geografski. To su fakti.
Ne treba zaboravit' da je neki milijarder, ne sjećam se tačno koji, prekonoći promijenio boju kluba. Da, u toj istoj Engleskoj.
No, dobro, Englezi kao praktični ljudi su izabrali tako i to je OK. Samo treba bit' realan i krajnje pošten.
Jbg, i Švabe decenijama gledaju kako jedan tim dominira financijski u državi i niko ništa ne radi po tom pitanju.
Pazi, to je sad neka druga tema. Ja se potpuno slažem da taj "model" nije, haj'mo reć' zanimljiv, iako sam ja navijač Bayerna.
Misliš da onaj vlasnik SAP-a, najvrijednije kompanije u Evropi, od Hoffenhaima ne bi mog'o napravit' novi Newcastle ili londonski CSKA. Naravno da bi, al' poučeni greškama 'talijana devedesetih kada se ogromni novac
odjednom slio u fudbal, su shvatili da to ipak nije rješenje.
Stvar se može "zaobići" kao što je slučaj RB Lajpciga al' to ipak ima neku dozu racionalnosti u odnosu na Romana i ove pustinjske kozoyebe koji misle da za tako kratko vrijeme mogu od kasabe napravit' čaršiju.
No dobro, vratimo se na temu da ne bi ovi "tvoji" ovdje kritikovali upise nas sa strane koji, ono, "ne smijemo" pisat' ovdje.
Cvijetin će za dvije godine sa Džon Lenon aerodroma, sletit' na onaj u Hamburgu il' Rijadu.