Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 18 apr 2011, 21:55

Eto mi glupi pa prvi put vidimo to :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 18 apr 2011, 22:01

Madridism je napisao/la:Jel neko vidio ovu statistiku :lol:

Udarci u okvir: 6:5
Korneri: 8:0
Broj napada: 101:96
Broj izgubljenih lopti: 68:68
Ubacivanja: 20:17
Posjed lopte: 31:69

Pa katalonci su imali samo posjed lopte, tj. 10 minuta bespomocnog dodavanja na sredini terena izmedju Xavija & co. :lol:

Pa rasut cemo vas u kupu :o
Znas sta kazu za statistiku isto ko bikini puno otkriva a malo pokazuje,takO DA je Barsa prezadovoljna sa bodom,prvenstvo je rijeseno a u Kupu,vidjecemo ko ce ga rasuti kao sto ti kazes ;)

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 18 apr 2011, 22:30

Ja ne znam koliko je izvodivo i da li se ovdje nekad razgovaralo o tome, ali kada katalonski separatisti mogu imati formirano udruzenje navijaca na visokom nivou, realno, zasto i kraljevski klub za pocetak ne bi mogao imati organizovano barem zajednicko pracenje utakmica na jednom mjestu??? Recimo vec od ove srijede i finala kupa da se svi simpatizeri i navijaci Reala(za pocetak iz Sarajeva) okupe na jednom mjestu i zajedno gledaju i bodre momke u bijelim dresovima!!??
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 18 apr 2011, 22:43

Di Stefano: "Divim se Barceloni" :D :D :D :D :D..uzivajte hahah :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 apr 2011, 22:44

Ad0 je napisao/la:Di Stefano: "Divim se Barceloni" :D :D :D :D :D..uzivajte hahah :D
Svako se divi Barceloni. Niko ne dovodi u pitanje njenu dobru igru. Ali, to sto smo bili ravnopravni tokom cijelog proslog meca izgleda ovdje neki nece da prihvate. Ne razumijem stvarno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Winston Smith
Kontakt:

Post Postao/la Winston Smith » 18 apr 2011, 23:11

Barcelona ne igra tika-taka zbog umjetnickog dojma ili ljepote igre nego zato sto je taj fudbal efikasan. Takodjer i Mourinhova zatvorena ali kompaktna igra protiv Barcelone je na svoj nacin efikasna pa je bespredmetno raspravljati ko igra "normalan" a ko "nenormalan" fudbal.
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 apr 2011, 23:22

Winston Smith je napisao/la:Barcelona ne igra tika-taka zbog umjetnickog dojma ili ljepote igre nego zato sto je taj fudbal efikasan. Takodjer i Mourinhova zatvorena ali kompaktna igra protiv Barcelone je na svoj nacin efikasna pa je bespredmetno raspravljati ko igra "normalan" a ko "nenormalan" fudbal.
Odgovor na to kompleksno pitanje ce ti dat svaki pacenik sa Barcine teme. Nenormalan fudbal igra svako onaj ko im otkine bod ili ih eventualno pobjedi.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 apr 2011, 23:25

[youtube][/youtube]

Nova pjesma je rodjena 8-) :lol: . Procitajte komentare ispod :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 apr 2011, 00:28

Iniesta izgleda ne igra na Bernabeu- :)

http://www.as.com/futbol/articulo/uefa- ... ftb_53/Tes

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 apr 2011, 07:18

Nail for Real je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:Di Stefano: "Divim se Barceloni" :D :D :D :D :D..uzivajte hahah :D
Svako se divi Barceloni. Niko ne dovodi u pitanje njenu dobru igru. Ali, to sto smo bili ravnopravni tokom cijelog proslog meca izgleda ovdje neki nece da prihvate. Ne razumijem stvarno.
"The football Barcelona played at the Bernabeu was simply brilliant. Their superiority was clear," Di Stefano is quoted as saying by Sport.

"Madrid played against a Barcelona side who dominated throughout the whole game. It's clear Barca are superior to Madrid who are a team with no personality.

Their approach was clearly wrong."
Ako nisi razumio, ubaci u google translator, pa ces vidjeti sta kaze gospodin Di Stefano, koji je sigurno veci navijac Reala od tebe i od ljudi na forumu. Ti kazes da ste bili ravnopravni, gospodin Di Stefano kaze da je Barca bila superiorna, da je dominirala utakmicom.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 19 apr 2011, 12:01

scorpion je napisao/la:Ja ne znam koliko je izvodivo i da li se ovdje nekad razgovaralo o tome, ali kada katalonski separatisti mogu imati formirano udruzenje navijaca na visokom nivou, realno, zasto i kraljevski klub za pocetak ne bi mogao imati organizovano barem zajednicko pracenje utakmica na jednom mjestu??? Recimo vec od ove srijede i finala kupa da se svi simpatizeri i navijaci Reala(za pocetak iz Sarajeva) okupe na jednom mjestu i zajedno gledaju i bodre momke u bijelim dresovima!!??
nema vas dovoljno !

Stgo se tice ovog da Iniesta ne igra na Bernabeu samo cu reci : AHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
na osnovu cega nece igrat na Bernabeu???
Kada Ramos, Xabi i ostali su mogli igrat , a uz to su na ofiran nacin dobijali kartone , zasto on ne bi mogao igrat , covjek nit e offiran bio, nit mu se smije stavit ta zabrana.Nisu stavljene zabrane igracima Reala , nevidim razlog da se stavi barci.Al nebi me cudilo jer evo vodim brane da se kosi trava , ovo je sljedece, sad ce nekad upast doping komisija.Jadan je klub REAL MADRID !

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 apr 2011, 14:49

A Barcelona nije jadan klub, sve što ste osvojili, osvojili ste uz pomoć sudija. HAJDE MOLIM TE VOZ SA TEME!!!

EDIT:
Evo i spisak za sutrašnju utakmicu

Golmani: Casillas, Adan, Dudek.
Odbrana: Garay, Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo, Arbeloa.
Vezni red: Xabi Alonso, Ozil, Di Maria, Khedira, Granero, Kaka.
Napad: Cristiano Ronaldo, Adebayor, Higuain, Benzema.

Volio bi da ovako počnemo :oops:
Lass i Gago su povređeni, dok sa spiska su izostavljeni Pedro Leon i Canales ( trenerska odluka ).
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 19 apr 2011, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 19 apr 2011, 14:53

vjerovatno i vas smo guzili uz pomoc sudija !
Ipak jedan se pamti : FRANKO

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 apr 2011, 15:11

Goal.com izabrao da je Mesut Ozil najbolje pojačanje u La Ligi za sezonu 2010/2011. Na drugom mestu je Ricardo Carvalho, dok je peti Angel Di Maria.

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... rs-of-the-

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 19 apr 2011, 15:14

anonymousHD je napisao/la:A Barcelona nije jadan klub, sve što ste osvojili, osvojili ste uz pomoć sudija. HAJDE MOLIM TE VOZ SA TEME!!!

EDIT:
Evo i spisak za sutrašnju utakmicu

Golmani: Casillas, Adan, Dudek.
Odbrana: Garay, Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo, Arbeloa.
Vezni red: Xabi Alonso, Ozil, Di Maria, Khedira, Granero, Kaka.
Napad: Cristiano Ronaldo, Adebayor, Higuain, Benzema.

Volio bi da ovako počnemo :oops:
Lass i Gago su povređeni, dok sa spiska su izostavljeni Pedro Leon i Canales ( trenerska odluka ).
Rado bi i ja da tako pocnete, al ne ginu vam 3 zadnja vezna.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 19 apr 2011, 15:21

anonymousHD je napisao/la:A Barcelona nije jadan klub, sve što ste osvojili, osvojili ste uz pomoć sudija
eh da te ne znam :lol: :lol: 8-) 8-)
ser del barça es el millor que hi ha !

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 19 apr 2011, 15:26

Evo malo cinjenica neoborivih, da malo razmislite dokle više tako :oops: :oops: :

prvih 11 Realovih koštalo je nevjerovatnih 290,4 miliona eura.

Real Madrid:

Casillas (formiran u klubu)
Pepe: 30 miliona eura
Carvalho: 7,9 miliona eura
Albiol: 15 miliona eura
Marcelo: 6,5 miliona eura
Ramos: 27 miliona eura
Xabi Alonso: 30 miliona eura
Khedira: 20 miliona eura
Di Maria: 25 miliona eura
Cristiano Ronaldo: 94 miliona eura
Benzema: 35 miliona eura

FC Barcelona:

Valdés: (formiran u klubu)
Puyol: (formiran u klubu)
Pique: 5 miliona eura
Adriano: 10 miliona eura
Alves: 30 miliona eura
Busquets: (formiran u klubu)
Xavi: (formiran u klubu)
Iniesta: (formiran u klubu)
Pedro: (formiran u klubu)
Messi: (formiran u klubu)
Villa: 40 miliona eura

Kao što izreka kaže, novac ne donosi sreću...

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 19 apr 2011, 15:38

Real je u defenzivi izgledao slično kao Inter u Ligi prvaka - Barcelona je plela, ali nije bilo uobičajenog stvaranja viška igrača. Messi nije pronalazio slobodan prostor, a Dani Alves nije ostajao potpuno neometan na desnom krilu nakon neke dijagonale Xavija. Sve ono što obično izgleda jednostavno u igri Barcelone, ali što većina protivnika ne može zaustaviti, Mourinho je u najvećoj mjeri zaustavio.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 19 apr 2011, 15:46

scorpion je napisao/la:Ja ne znam koliko je izvodivo i da li se ovdje nekad razgovaralo o tome, ali kada katalonski separatisti mogu imati formirano udruzenje navijaca na visokom nivou, realno, zasto i kraljevski klub za pocetak ne bi mogao imati organizovano barem zajednicko pracenje utakmica na jednom mjestu??? Recimo vec od ove srijede i finala kupa da se svi simpatizeri i navijaci Reala(za pocetak iz Sarajeva) okupe na jednom mjestu i zajedno gledaju i bodre momke u bijelim dresovima!!??
Na osnovu cega zoves katalonce separatistima? I sto to znaci ''kraljevski'' klub? oni su kao vise vrijedi od drugih?
jebote ono, real je kraljevski, a barca nije, ajme meni koliko to tebi znaci kada nemas veze sa spanjolskom jer neces iz bosne izac cijeli zivot
anonymousHD je napisao/la:A Barcelona nije jadan klub, sve što ste osvojili, osvojili ste uz pomoć sudija. HAJDE MOLIM TE VOZ SA TEME!!!
.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Francisco_Franco
:lol: :lol: :lol:
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 apr 2011, 16:09

I šta sad? Ti pročitao to na wikipediji i zaključio da je Real Madrid uz pomoć Franka osvojila sve titule. Smešan si. Bože dragi, pa zašto onda tog velikog Di Stefana smatraju jednim od najboljih fudbalera svih vremena? Kao trebala im u to vreme pomoć Franka, sure! Onaj, mene apsolutno ne zanima šta je bilo tad, jer nisam bio ni u ebenom planu, niti me zanima. Ne opterečujem se tim stvarima. Bla, bla...
Meni je važno ono što sam vidio za svojih 22 godine. A vidio sam dosta toga, i vidio sam kako sudije guraju Farsu. A ti nemaš nijedan dokaz da je Franko pomagao Realu, a uostalom neko je napisao na ovom forumu da je on bio simpatizer Atletika, tako da. khm..

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.