English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Xhaka u Sunderlandu. Novajlije ove godine ozbiljnije shvatile nba. Nadam se da ce se pokazati mnogo bolje u odnosu na proslu sezonu. 

Ma tesko ce se ponoviti najgora sezona ikada.
-
- Kontakt:
- VivaLaStella
- Kontakt:

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Hoce Slot dva seniorska tima da dominira evropom 
Kako se niko toga ne sjeti dosad jbt

Kako se niko toga ne sjeti dosad jbt

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
I sta je sad tu smijesno, sto si izokrenuo ono sto sam napisao ili? Slot je rekao da zele 2 seniorska igraca na svakoj poziciji generalno da imaju na raspolaganju jer se sve vise i vise utakmica igra svake godine, a sportski direktor je rekao da pokusavaju sastaviti ekipu za dominaciju narednih 5-6 godina jer imaju sredstva na raspolaganju - dvije nepovezane izjave, eto da ti preciziram posto si ogranicen kao i svaki drugi navijac tog kluba.
Za kaj si nervozan?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 13:10Najgora za napacene navijace Arsenala kojima je svako drugi kriv osim sami sebi.
Pa neće igrati krilo, nego prostor između desetke i krila, tu je igrao i u Bayeru najviše, a Kerkez će dolaziti na krilo. On voli da primi loptu i onda je u tom prostoru najbolji i tu kreira dalji napad, ako mu se spuste Macca ili Slobo onda se dobija fin presjek sa dva vrhunska veznjaka koja na obje strane imaju odlične opcije i u 16m su igrači koji znaju odigrati sa loptom.Arnelv52 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 12:55Obojca traže da napad ide preko njih. Plus što su rijetki Njemci uspijevali u EPL. Tačnije Ballack i ne znam da iko više.
Al' i pored toga čistom logikom ako se broj minuta podijeli na dva jednako kvalitetna igrača dobiće se isti rezultat kao i kad bi samo jedan igrač imao te minute - što je bio slučaj u protekloj sezoni.
Ako se Wirtz bude gurao na krilo onda se već neće dobiti ono što se od njega očekuje. Prvo mislim da ne može igrat krilo u EPL, a da i može neće na krilu dati najviše.
Slične stvari je radio Wenger u svoje vrijeme.
Ja očekujem da će Liverpool igrati bez klasičnog lijevog krila, te da će Kerkez igrati više prema naprijed kako bi dao opciju Wirtzu za pas i otvorio prostor. Ali momak je u Bayeru pokazao da može igrati u vezi apsolutno sve i ne treba ga gurati ni na jednu klasičnu poziciju, a iza njega su svakako veznjaci koji imaju kvalitet da okupiraju prosstor u kojem nije Wirtz.
Protiv Milana je sve bilo haotično jer je Graven morao igrati štopera, pa se bilo i bez Macce i tek očekujem protiv Bilbaoa u prvoj ili drugoj utakmici početnih 11 i tačnu poziciju Wirtza za start sezone.
I Slobo ne traži toliko da napad ide preko njega, on i Macca su lijepo to podijelili prošle sezone, plus je napad svakako morao uvijek ići desno jer Diaz nije znao ništa osim zabiti se i driblati. Stvorena je ekipa koja nije 100% vezana za pozicije u fazi napada i tu onda može biti raznih kombinacija.
Može Wirtz igrati klasičnu desetku sa dva krila i špicem ispred, može se krenuti sa Wirtzom i Maccom u vezi ispred defanzivnog veznog. A i iskreno, nisu to još moje muke, to neka se Slot muči kad im je već objasnio gdje će i kako će igrati

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Iskreno ne vjerujem da je Wirtz klasa jednog Edegora. Ali pricekajmo bar do ozujka. 

Ma ima proširene vene, treba to izliječiti prvo.
Nek nosi najlon čarape

Imal ovdje amortizera povoljno ,znal se sta ?

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovom Radnik iz Bijeljine nabio sinoć komplekse i frajer odjednom počeo ovdje iz paštete iskakati jbt.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ne ide mi u glavu nikako ta odluka da pređe u Sunderland.
Xhaka je komotno mogao naci daleko bolje klubove u ligama petice.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ramsdale u Newcastleu.
Da se podsjetimo jedne od jacih izjava u skorije vrijeme:
Wright
Da se podsjetimo jedne od jacih izjava u skorije vrijeme:
Wright

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Pobjegao od Ten Haaga koji je neki dan rekao da gotovo sigurno nece prodati Xhaku19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:12Ne ide mi u glavu nikako ta odluka da pređe u Sunderland.

Pa eto igrac bira igrati u novajliji u nba prije nego u sampionu farmerlige. Ti zakljuci koliko je liga ispred svih ostalih. Jos ljudi platise 20m bez problema za covjeka od 33 godine.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:12Ne ide mi u glavu nikako ta odluka da pređe u Sunderland.

- Marsal
- Kontakt:
Protiv koga smo ono primili gol, čovjek goluba ganjo dok je protivnik u napadu

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jedna od najglupljih izjava fudbalera koju sam cuo u kontekstu tema o fudbalu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Kakva je situacija u Newcastleu s Nickom Popeom? Ako već dolazi Ramsdale
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Cak ce ga i Jay imati u ekipi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.