ni u jednom trenutku me nije nasmijaoapocalyps je napisao/la:[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ni u jednom trenutku me nije nasmijaoapocalyps je napisao/la:[youtube][/youtube]
blueman-TM87 je napisao/la:Aaaaaaj lika, umro sam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Glup lik totalno,poznajem ga jos od prije ,alfa seljak,ako je vama ovo psovanje zanimljivo onda mislim stvarno gdje ovaj svijet ideRooney88 je napisao/la:blueman-TM87 je napisao/la:Aaaaaaj lika, umro sam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Suza suzu stize.xD
svaki wireless net je kkaarriinnaLudLo 4 je napisao/la:Glup lik totalno,poznajem ga jos od prije ,alfa seljak,ako je vama ovo psovanje zanimljivo onda mislim stvarno gdje ovaj svijet ideRooney88 je napisao/la:blueman-TM87 je napisao/la:Aaaaaaj lika, umro sam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Suza suzu stize.xD![]()
A sto se tice ovog sto on psuje tu je upravu msm na WIRAC.net imao sam dok sam bio kuci taj net,ziva k.arina od interneta.
CeMa je napisao/la:@quaresma evo, u mene je wirelles net, pa nije nista slabiji od vaseg![]()
a ovo je kretencina obicna, misli da je faca sto psuje hljeb, dzenazu, grob, kabu, vjerske knjige....ovo je za ludare....fura se na onog gastozza ili kako vec se zove...ne zna se koje veci idiot...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.