Enver Kulašin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Enver Kulašin
Ma i nema on kvalitet za nesto vise. Ako nista, obezbijedit ce se finansijski. Jos ako Gaziantep nekad zaluta u Evropu, sasvim dovoljno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Evo ga i zvanično. Ugovor 3+1.
Treba postati praksa kad naš igrač ovako iz BHPL zaluta u Tursku i lige sličnog nivoa, a da to nije petnestak klubova: iz Portugala 3, iz Holandije 3, iz Hrvatske jedan, iz Švicarske jedan, iz Ukrajine dva, iz Turske četri, iz Grčke 2, iz Austrije jedan, iz ostalih liga nijedan a ta praksa bi bila: ako je igrač pozivan iz BHPL u reprezentaciju a onda ode u neki klub sem klubova lige 5 ili spomenutih klubova onda ga još neko vrijeme zvati, recimo ciklus ili dva, kako bi mu ipak pomogli da u novoj sredini dobije minute te nakon toga ga zauvijek prekrižiti dokle god ne ode u jedan od pobrojanih klubova.
Umjesto njega zvati igrača koji ima potreban nivo ili opet nekog iz BHPL. Po toj praksi Kulašin bi meni bio na spisku još ciklus ili dva kao teška rezerva.
Umjesto njega zvati igrača koji ima potreban nivo ili opet nekog iz BHPL. Po toj praksi Kulašin bi meni bio na spisku još ciklus ili dva kao teška rezerva.
-
- Kontakt:
Pa biće pozivan naravno, ne mogu Mujakić i slični biti pozivani, a da se Kulašin jer je prešao u Tursku odmah prekriži. Iako bih ih ja naravno, da se pitam, sve zauvijek prekrižio čim odu u ove sporove, paše i ostalo.
Covjek bi rekao igraci nam u najboljim klubima svijeta pa je problem kad igrac ode u tursku. A ono startaju nam cvajtasi i igraci iz Danske, Cipra i slicnih liga koje su daleko ispod Turaka. 

-
- Kontakt:
Na klupi gaziantepa prvo kolo turske hürriyet lige. Ocekivo sam suhi kvalitet odma u prvih 11 kao naprimjer akmedhodzik.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !